Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şampiyonluğun kilit oyuncusu. ya kazandırır ya da kaybettirir.

sahadayken takım en azından daha organize oluyor, çıkması takımın dengesini çok bozuyor. gelecek sene planlamasında yedek olarak düşünülmeli.

Bu başlığa gelip dursuncuların mesajlarını okuyarak günün tüm sitresini atabilirsiniz. :asd:

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10 numara için çok yetenekli bir oyuncu değil. Gönül ister ki gol atan, maçı değiştiren bir 10 numaramız olsun ama maalesef elimizde bu var. Dolayısıyla da artık ben kendisinden gol atmasını falan beklemiyorum. Bu maçta olduğu gibi mücadele etsin, biraz sorumluluk alsın yeter.
sövüp duran sana ne oldu ya

Dün yaratıcılık bakımından vasat olsa da kötüydü demek art niyettir. Mücadelesi iyiydi. Gomisle ilerde çok bastılar adamlar top oynayamadı bir ara.

Sonra sneijder'le karşılaştırmayın bu adam net 8,5 orta saha oyuncusu dedikmi kızıyorsunuz.

Dünyada Belhanda gibi 3lu orta sahada 6 ve 8 oynuyan...ikili OS'de 10...sol kanat oynuyabilen kaç tane orta saha oyuncusu sayabilirsiniz?

[automerge]1523874742[/automerge]

Dün yaratıcılık bakımından vasat olsa da kötüydü demek art niyettir. Mücadelesi iyiydi. Gomisle ilerde çok bastılar adamlar top oynayamadı bir ara.

Sonra sneijder'le karşılaştırmayın bu adam net 8,5 orta saha oyuncusu dedikmi kızıyorsunuz.

Dünyada Belhanda gibi 3lu orta sahada 6 ve 8 oynuyan...ikili OS'de 10...sol kanat oynuyabilen kaç tane orta saha oyuncusu sayabilirsiniz?

4-3-3 te bunun gibi iki tane iç oyuncun olsun şampiyon olursun ona lafım yok ama bu adamdan beklenti iç oyuncusu olarak değil 10 numara olarak.Beklentiye göre çok ama çok aşağılarda.Koşmasına,mücadelesine lafımız yok ama skor katkısı sınırlı olduğu sürece(özellikle de deplasmanda hiç yok) tepki devam eder.Benim en eleştirdiğim yönü hiç gerek yokken gereksiz fantazi yapıp aşırı top kaybı yapması.Çok fazla top kaybı yapıyordu en son izlediğimde.Epeydir izlemiyorum maçları,son hali nedir bilemiyorum

4-3-3 te bunun gibi iki tane iç oyuncun olsun şampiyon olursun ona lafım yok ama bu adamdan beklenti iç oyuncusu olarak değil 10 numara olarak.Beklentiye göre çok ama çok aşağılarda.Koşmasına,mücadelesine lafımız yok ama skor katkısı sınırlı olduğu sürece(özellikle de deplasmanda hiç yok) tepki devam eder.Benim en eleştirdiğim yönü hiç gerek yokken gereksiz fantazi yapıp aşırı top kaybı yapması.Çok fazla top kaybı yapıyordu en son izlediğimde.Epeydir izlemiyorum maçları,son hali nedir bilemiyorum
Belhanda takimin en önemli 3-4 oyuncusu oldugunu oyunda olmadiginda görüyoruz. Ve bu takim ligin en iyi takimi konumunda.

Neyin beklentisi bu

Belhanda takimin en önemli 3-4 oyuncusu oldugunu oyunda olmadiginda görüyoruz. Ve bu takim ligin en iyi takimi konumunda.

Neyin beklentisi bu
10 numara oynayan adamdan 2 gol mü beklersin sen mesela.Ben oynadığı pozisyon beklentisinden bahsediyorum.Yoksa ne yaptığı ettiğini tartışmaya açmıyorum.Ne yaptığını herkes kendince değerlendirsin

10 numara oynayan adamdan 2 gol mü beklersin sen mesela.Ben oynadığı pozisyon beklentisinden bahsediyorum.Yoksa ne yaptığı ettiğini tartışmaya açmıyorum.Ne yaptığını herkes kendince değerlendirsin
adam saf 10 numara degil zaten onu diyorum ben

bizde ve Fas milli takiminda bile 8 oynuyor bu adam

Nice'de 433'un sol kanadinda oynadi

bulup getirirsin Ziyech gibi Talisca gibi bir kreatif gerçek bir forvet arkasi oyuncusunu Belhanda'nin performansida yukari çikar. Versatil bir orta saha oyuncusundan 10-15 gol beklemek ancak bir futbol cahilinin beklentisidir.

kimse kusura bakmasin

İlk geldiğin de Sneijder gitmeden açıklaması vardı, Sneijder ile oynamak güzel olacak diye. Bu açıklamadan da anlaşıldığı üzere kendisini 10 numara olarak görmediği anlaşılıyor.

adam saf 10 numara degil zaten onu diyorum ben

bizde ve Fas milli takiminda bile 8 oynuyor bu adam

Nice'de 433'un sol kanadinda oynadi
Saf 10 olmadığını bende diyorum.Adam iç oyuncusu olur başka da birşey oynayamaz.Ben bizdeki pozisyonuna göre beklentiden bahsediyorum.Bizde ne olarak oynuyor bu adam.Forvet arkası pozisyonunda.O pozisyondaki beklenti de daha skorer bir oyuncu olması yönünde.Benim ekstra beklentim yok zaten.Adamın skorer kimliği yok ama genel beklenti budur o mevkideysen.Kendisinin de bunun farkında olup adapte olması gerekirdi diyorum.Kaç hafta oldu yani

Saf 10 olmadığını bende diyorum.Adam iç oyuncusu olur başka da birşey oynayamaz.Ben bizdeki pozisyonuna göre beklentiden bahsediyorum.Bizde ne olarak oynuyor bu adam.Forvet arkası pozisyonunda.O pozisyondaki beklenti de daha skorer bir oyuncu olması yönünde.Benim ekstra beklentim yok zaten.Adamın skorer kimliği yok ama genel beklenti budur o mevkideysen.Kendisinin de bunun farkında olup adapte olması gerekirdi diyorum.Kaç hafta oldu yani
bizde forvet arkasi oynamiyor kardes sen bu adamin ne zaman rakip ilk 18ne girdigini gordun birak allahaskina

bizde forvet arkasi oynamiyor kardes sen bu adamin ne zaman rakip ilk 18ne girdigini gordun birak allahaskina
Bir de kardeş derken yaşıma bak ona göre konuş.Kendi yaşın 40 falansa onu da yaz biz de ona göre sana hitap edelim.Benim yaşım orda yazıyor bak.Tamam mı bunu da bil ona göre konuş

Takım orta sahada o uyutucu yan paslarını yaparken risk alıp dikine çıkaran tek adam.
Uzun uzun eskisi gibi analiz yazardım da gerek yok.
Herkes şerefsiz basın kimi hedef tahtasına koyarsa ona sövdüğü için uzun uzun yazmaya gerek yok zaten anlamıyorlar.

İçinde bulunduğu durumu açıklayacak çok iyi bir cümle var.
"Forma numarası 10 yerine 39 falan olsaydı her şey çok farklı olurdu."

Son düzenleme:
Gelir gelmez 10 numara forma verildi ne sneijderi ne 1 tane daha 10 numara oyuncu olması arkadaşlar nedir bu belhanda sevgisi dünya üzerinde böyle kazık nadir görülür girdi işte dua edin sezon sonu az zararla elden çıkaralım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt