Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda yerine Emre Çolak gelsin o oynasın yorumları okudum. İsterseniz Gomis'in yerine de Umut Bulut'u alalım o oynasın. Ne dersiniz?

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:tbr::tbr::tbr:. Madem öncelikle gol ve net asist beklemeyeceğiz, gayet doğru bir öneri, pas oyununa çok daha yatkın bir futbolcudur Emre. Belhanda' dan daha fazla ikili mücadele de kazanır, onun kadar kritik top kaybı da yapmaz, La Liga' da fziken de gelişti ki en çelimsiz haliyle bile belalımız Alex' i en iyi marke eden adamdı. O Alex' i Belhanda' nın marke ettiğini düşünmek istemezdim doğrusu...

Gomis-Umut kıyaslamasında ise Umut Belhanda ise Emre Gomis' den fazlasıdır:cigara:...
Emre kritik top kaybı yapmaz dan sonrasını okumadım sen a madrid maçını izlemedin galiba

Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız

8 asisti var daha ne istiyorsunuz Sneijder gibi sahada dolasip arkasindaki adamlara yardim etmeyip 15 asist yapsa 4.luğe oynasak savunurdunuz ama dimi

8 asisti var daha ne istiyorsunuz Sneijder gibi sahada dolasip arkasindaki adamlara yardim etmeyip 15 asist yapsa 4.luğe oynasak savunurdunuz ama dimi

Olayı oraya çekmeyin işte. Sneijder'le Belhanda'yı karşılaştırırsan zararlı çıkarsın. Belhanda geçen seneki kadroyla oynasa rezil rüsva olurdu.

Şut pası istatistiği denen şey de olmasa ne ile savunacaklar acaba

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ilk defa bu sene bu kadar belirleyici bir istatistik olarak sunuluyor ve görülüyor bu şut pası zevzekliği.

Son yıllarda neredeyse hiç bir zaman kullanılmayan önemsenmeyen dile dahi getirilmeyen bir istatistik notu ilk defa bu sene çok değerli çok önemli kılınmaya başladı ne hikmetse.

Sonra neymiş medyanın gazı yüzünden Belhanda ya sallıyormuş millet. Peh ki ne peh. Maçları izlemek kendisine sallamak için tamamen yeter de hatta artar bile, ki bunların çoğu haklı eleştiriler buna sallamak demek de haksızlık ve ayıp olur hepimizin göz ve beyin funksiyonlarına.

Tam tersi medya sayesinde yeni bir istatistik türedi bu sezon bu apaçi yi yüceltmek için: şut pası. Mesela nasıl yıllarca koşu mesafesi bol bol dile getirilerek Selçuk savunulduysa aha aynısı bu apaçi için şut pasıyla yapılıyor bu sezonun tamamı.

sent via GSC
Can genelde sana katilsam da bu konuda ayriyiz malesef mevcut durumda Belhanda yerine oynayacak adam yok yeni sezon da bakılır,ucreti tamamen is bilmez Dursun un hatasi Naingolan da apaci ama muthis bir adam keza Balotelli, tip olarak kiyasladim sadece bu arada

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Valla Belhanda'yı bende beğenmiyorum ama Belhandacılar bir konuda haklılar

Burada asistin asistine boş istatistik diyenlerin çoğu Sneijder yaptığında istatistiğini tutuyorlardı ama..

Arkadaşlar aynı çarkın etrafında dönüyorsunuz ama amaçsız oluyor.

Şu anki yapıda Belhanda'dan direk gol katkısı almamız şart aksi taktirde olmuyor. Skor yükü paylaşılmayınca kilit açamıyoruz zor maçlarda.

Geçen maçı Mariano açtı mesela her zor maçta bu tarz katkılar gerekiyor. Bu tip oyuncu sayısı diğer takımlarda daha fazla.

f/p olarak yetersiz ama yerine oynayacak adam yok

bunu anlamak zor degil

Oyunda olmadan olmuyor. Ha ndiaye vardı topu 2.bölgeden 3.bölgeye taşıyacak. Oda gidince bir tek belhandaya kalıyoruz. Aslında bi sorumluluk alsa özgüvenini tam toparlasa, oyunu yönetse (4-1konyaspor maçı gibi) , fatih hocanın vazgeçilmezi olacak.

Şükrü yerine oynuyacak oyuncu var yada yok önemli mi eksiklerini söylemek için böyle bir mantık yok.

eksikleri var diye yedekte oturtamayiz öyle bir durumumuz yok

ve yerine oynayacak adam olmadigi için mecburen oynamasi gerektigini anlatmaya çalisiyorum

mevcut kadroda belhandasiz orta saha düsünelemez. ndiaye kalsaydi durum degisebilirdi ama o gitti

eksikleri var diye yedekte oturtamayiz öyle bir durumumuz yok

ve yerine oynayacak adam olmadigi için mecburen oynamasi gerektigini anlatmaya çalisiyorum

mevcut kadroda belhandasiz orta saha düsünelemez. ndiaye kalsaydi durum degisebilirdi ama o gitti

Evet katılıyorum oynuyacak ama daha fazla sorumluluk alması lazım artık gol atmasını beklemiyorum ben ama sorumluluk alsın özellikle şu 5 maçta göstersin kendini.

Sabah sabah basladiniz yine

Zaten aksam mactan sonra elestireceksiniz adamin konusu bari sabah salin yaw

Belhandayı çok seviyoruz duramıyoruz konuşmadan.

3078057011_1_9_ZVNlVAuD.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt