Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Nasip olursa kralla bır yemek yiyecegiz videoları bilmemPara verip video mu yaptırtıyorsun Ercan
Bütün videoları aynı pozisyonlar sadece açı ve videodaki konumları farklı![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasip olursa kralla bır yemek yiyecegiz videoları bilmemPara verip video mu yaptırtıyorsun Ercan
Bütün videoları aynı pozisyonlar sadece açı ve videodaki konumları farklı![]()
Anlatmaya gerek yok gorüyorsunuz zaten neden anlatalimkiAnlayanlar anlamayanlara anlatsın da bakalım nereleri görmüyormuşuz?
Nasip olursa kralla bır yemek yiyecegiz videoları bilmem
. Kendisi net bir portekiz çingenesi olup ingilizce 3 kalıp biliyor.
Çözeriz yeterki kafaya koyumUmarım nasip olur gönlüne göre..
Çok yıllar GS'lı futbolcularla yemek yemek veya tanışmak amaçlı çok girişimde bulunmuştum.
Beşiktaşlı Erdal Keleş sayesinde , geçen yaz kamplar başlamamışken denk geldi ya Quaresma'nın Acarkentte ki evinde 2 duble rakı içmiştim. Kendisi net bir portekiz çingenesi olup ingilizce 3 kalıp biliyor.
Herhangi bir resim veya hatıra fotoğraf çektirmemiştik. Zaten çokta haz almamıştım misafirliğimden. 7 Beşiktaşlı 1 Galatasaraylıydım
not: Türkçesi çok iyiydi
Belhanda'nın zaten övülecek tarafı yok hatta hücum yönünde bir çok eksiği var kusursuz bir 10 numara diyen de yok fakat ligde 13 gol atmış 5 asist yapmış Giuliano'yla kıyaslayınca takımını defansif açıdan 10 kişi bıraktığında golün bir önemini olmadığı anlaşılıyor. Belhanda bu sene ki deplasmanlarda çok mu iyi ? - Kesinlikle değil hatta en beğenmediğim deplasman Alanya deplasmanıdır fakat onun dışında belli bir mücadelesi ve takıma kattığı enerji var. Futbolda enerji çok ama çok önemlidir hele ki kullanmasını bilen bir Hocayla takıma level atlatır. Beşiktaş, Başakşehir maçlarında rakibin pas odaklı oyununu elinde ne talisca olsa ne de giuliano olsa bozulabilirdi fakat Belhanda'yla beraber takım halinde bozduk.belhandayı övmeye yer aramayın ya mücadele ediyor sadece sabride mücadele ediyordu herkes sövüyordu burda geçin bu işleri.
İkisi de maliyetinin çok altında oynuyor, tek ortak özellikleri de bu sanırım. Onun dışında profilleri çok farklı. Aklı başında bir Belhanda daha yararlı oyuncudur bence. Giuliano'nun fazla abartıldığını düşünüyorum.Fenerbahçe'de Giuliano balonu isterse 20 gol atsın o takım 25 gol fazla yer sene başından beri şu Giuliano'la Belhanda kıyaslamasının da boş bir kıyaslama olduğu bir kez daha ortaya çıktı. Belhanda takıma agresiflik katıyor, top tutuyor, 1-3 bölgeler arasındaki köprü oluyor tek sıkıntı biraz da hücumsal verim alsak çok çok iyi olacak ama bi hücumsal anlamda istenilen seviyeye gelemedi. Genede bu haliyle Giuliano'yu 2'ye katlar.
Kesinlikle katılıyorum ikisi de maliyetlerini göz önüne alınca tamamen yetersiz kalıyorlar. Umarım biz şampiyon oluruz da en azından maliyet hesabında bir denge yaratırız bu açıdan fenerin verdiği maliyetin hiçbir açıklaması olamayacak sonuçta şampiyon olan takım sonuna kadar haklıdırİkisi de maliyetinin çok altında oynuyor, tek ortak özellikleri de bu sanırım. Onun dışında profilleri çok farklı. Aklı başında bir Belhanda daha yararlı oyuncudur bence. Giuliano'nun fazla abartıldığını düşünüyorum.
Mücadele gücü yüksek 1 ekip olmak istiyorsak yapacağımız hamle bellibelhandayı övmeye yer aramayın ya mücadele ediyor sadece sabride mücadele ediyordu herkes sövüyordu burda geçin bu işleri.
beşiktaşın oynadığı oyunla bizimki bir değil onlar çakma barça dedikleri gibi ayağa seri pas yaparak öndeki 3-4 oyuncunun bireysel yetenekleriyle iş yapmasıyla bu güne kadar geldiler bu sene de aynı işi yapıyorlar tek farkı Negredo-Love-Larin gibi forvet transferleri tutmadı Quaresma-Babel gibi oyuncuları 1 maç var 3 maç yok yani Talisca 'dan başka fark yaratacak oyuncuları kalmamasıSneijder olur da gelirse belhandanin yerine degil yanina da uyabilir
Bazilari belki cok yumusak kaliriz direnc olmaz diyebilir , fakat eger pas trafigini dogru yonetirsen nasil bjk oguzhan tolgay , atiba oguzhan gibi ikililerle oynadi , biz de oynayabiliriz
Sneijder meselesi git gide ciddiye biniyor
Yalnız işin şakası bir yana Umut hakkında zamanında çok ön yargılı davranmışız şu kadroda Eren'i rahatlıkla kesebilirdiMücadele gücü yüksek 1 ekip olmak istiyorsak yapacağımız hamle belli
![]()
Belhanda'nın zaten övülecek tarafı yok hatta hücum yönünde bir çok eksiği var kusursuz bir 10 numara diyen de yok fakat ligde 13 gol atmış 5 asist yapmış Giuliano'yla kıyaslayınca takımını defansif açıdan 10 kişi bıraktığında golün bir önemini olmadığı anlaşılıyor. Belhanda bu sene ki deplasmanlarda çok mu iyi ? - Kesinlikle değil hatta en beğenmediğim deplasman Alanya deplasmanıdır fakat onun dışında belli bir mücadelesi ve takıma kattığı enerji var. Futbolda enerji çok ama çok önemlidir hele ki kullanmasını bilen bir Hocayla takıma level atlatır.
iç sahada evet belhanda işe yarıyor zaten önceden de söyledim iç sahada sıkıntı yok herşeyi yapar gol dışında , gulli bizde olsa gomis sayesinde peynir ekmek gibi gol atardı ama buda belli ha bana kalırsa 2 side gitmez bize o ayrı konu.
depte yok belhanda buda gerçek olmayışının nedenide orta sahada belhandaya yardım edecek topçu yok iç sahada bekler , kanatlar derken takım yardırıyor zaten belhanda kötü olsada iş yürüyor , ama dışarda oyunu daha geride kabul edince orta sahalar farklarını göstermeli donk ve fernando 2 dos olunca belhanda daha fazla sırıtıyor ndiaye varken ndiayenin yardımları sayesinde bu kadar göze batmıyordu.
8 Asist bence iyi bir ovme nedenir iyi mucade edip 8 asist yapmak kolay iş değildir seneye bu asistlerinin yanina 10 veya 11 tane gol eklerse enfest olurbelhandayı övmeye yer aramayın ya mücadele ediyor sadece sabride mücadele ediyordu herkes sövüyordu burda geçin bu işleri.
8 Asist bence iyi bir ovme nedenir iyi mucade edip 8 asist yapmak kolay iş değildir seneye bu asistlerinin yanina 10 veya 11 tane gol eklerse enfest olur