Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasip olursa kralla bır yemek yiyecegiz videoları bilmem

Umarım nasip olur gönlüne göre..

Çok yıllar GS'lı futbolcularla yemek yemek veya tanışmak amaçlı çok girişimde bulunmuştum.

Beşiktaşlı Erdal Keleş sayesinde , geçen yaz kamplar başlamamışken denk geldi ya Quaresma'nın Acarkentte ki evinde 2 duble rakı içmiştim :asd: . Kendisi net bir portekiz çingenesi olup ingilizce 3 kalıp biliyor.

Herhangi bir resim veya hatıra fotoğraf çektirmemiştik. Zaten çokta haz almamıştım misafirliğimden. 7 Beşiktaşlı 1 Galatasaraylıydım :asd:

not: Türkçesi çok iyiydi

Umarım nasip olur gönlüne göre..

Çok yıllar GS'lı futbolcularla yemek yemek veya tanışmak amaçlı çok girişimde bulunmuştum.

Beşiktaşlı Erdal Keleş sayesinde , geçen yaz kamplar başlamamışken denk geldi ya Quaresma'nın Acarkentte ki evinde 2 duble rakı içmiştim :asd: . Kendisi net bir portekiz çingenesi olup ingilizce 3 kalıp biliyor.

Herhangi bir resim veya hatıra fotoğraf çektirmemiştik. Zaten çokta haz almamıştım misafirliğimden. 7 Beşiktaşlı 1 Galatasaraylıydım :asd:

not: Türkçesi çok iyiydi
Çözeriz yeterki kafaya koyum

Bu herifin devamli transfer yapmasini daha iyi anliyorum.. adamda birseyler var belli ama bir turlu onu ortaya cikaramiyor tam anlamiyla.. kievde oynuyor schalke izliyor ulan bu adam yetenekli kosuyor mucadele de ediyor biz bunu mental olarak adam ederiz deyip kiraliyor olmuyor.. sonra bir baskasi ayni duygularla kiraliyor almiyor..neyse isin sonunda muntemelen ayni kafayla biz almis bulunduk..
Kim ne derse desin bonuslarla 9 bonservis 3.35 de yillik verildi bu adama f/p olarak sezonun en kotu transferi latovleviciyi saymazsak..
4-5 e alip yillik 2.5 verseydik tepkiler yari yariya olurdu muhtemelen ...

Fenerbahçe'de Giuliano balonu isterse 20 gol atsın o takım 25 gol fazla yer sene başından beri şu Giuliano'la Belhanda kıyaslamasının da boş bir kıyaslama olduğu bir kez daha ortaya çıktı. Belhanda takıma agresiflik katıyor, top tutuyor, 1-3 bölgeler arasındaki köprü oluyor tek sıkıntı biraz da hücumsal verim alsak çok çok iyi olacak ama bi hücumsal anlamda istenilen seviyeye gelemedi. Genede bu haliyle Giuliano'yu 2'ye katlar.

Son düzenleme:
Fbye verelim. Salak Salak kan uyusmasi olur

belhandayı övmeye yer aramayın ya mücadele ediyor sadece sabride mücadele ediyordu herkes sövüyordu burda geçin bu işleri.

belhandayı övmeye yer aramayın ya mücadele ediyor sadece sabride mücadele ediyordu herkes sövüyordu burda geçin bu işleri.
Belhanda'nın zaten övülecek tarafı yok hatta hücum yönünde bir çok eksiği var kusursuz bir 10 numara diyen de yok fakat ligde 13 gol atmış 5 asist yapmış Giuliano'yla kıyaslayınca takımını defansif açıdan 10 kişi bıraktığında golün bir önemini olmadığı anlaşılıyor. Belhanda bu sene ki deplasmanlarda çok mu iyi ? - Kesinlikle değil hatta en beğenmediğim deplasman Alanya deplasmanıdır fakat onun dışında belli bir mücadelesi ve takıma kattığı enerji var. Futbolda enerji çok ama çok önemlidir hele ki kullanmasını bilen bir Hocayla takıma level atlatır. Beşiktaş, Başakşehir maçlarında rakibin pas odaklı oyununu elinde ne talisca olsa ne de giuliano olsa bozulabilirdi fakat Belhanda'yla beraber takım halinde bozduk.

Fenerbahçe'de Giuliano balonu isterse 20 gol atsın o takım 25 gol fazla yer sene başından beri şu Giuliano'la Belhanda kıyaslamasının da boş bir kıyaslama olduğu bir kez daha ortaya çıktı. Belhanda takıma agresiflik katıyor, top tutuyor, 1-3 bölgeler arasındaki köprü oluyor tek sıkıntı biraz da hücumsal verim alsak çok çok iyi olacak ama bi hücumsal anlamda istenilen seviyeye gelemedi. Genede bu haliyle Giuliano'yu 2'ye katlar.
İkisi de maliyetinin çok altında oynuyor, tek ortak özellikleri de bu sanırım. Onun dışında profilleri çok farklı. Aklı başında bir Belhanda daha yararlı oyuncudur bence. Giuliano'nun fazla abartıldığını düşünüyorum.

İkisi de maliyetinin çok altında oynuyor, tek ortak özellikleri de bu sanırım. Onun dışında profilleri çok farklı. Aklı başında bir Belhanda daha yararlı oyuncudur bence. Giuliano'nun fazla abartıldığını düşünüyorum.
Kesinlikle katılıyorum ikisi de maliyetlerini göz önüne alınca tamamen yetersiz kalıyorlar. Umarım biz şampiyon oluruz da en azından maliyet hesabında bir denge yaratırız bu açıdan fenerin verdiği maliyetin hiçbir açıklaması olamayacak sonuçta şampiyon olan takım sonuna kadar haklıdır

Mücadele gücü yüksek 1 ekip olmak istiyorsak yapacağımız hamle belli
hamza-hamzaoglu-umut-bulut-hakkinda-ne-demisti_643427297.jpg

Sneijder olur da gelirse belhandanin yerine degil yanina da uyabilir

Bazilari belki cok yumusak kaliriz direnc olmaz diyebilir , fakat eger pas trafigini dogru yonetirsen nasil bjk oguzhan tolgay , atiba oguzhan gibi ikililerle oynadi , biz de oynayabiliriz

Sneijder meselesi git gide ciddiye biniyor
beşiktaşın oynadığı oyunla bizimki bir değil onlar çakma barça dedikleri gibi ayağa seri pas yaparak öndeki 3-4 oyuncunun bireysel yetenekleriyle iş yapmasıyla bu güne kadar geldiler bu sene de aynı işi yapıyorlar tek farkı Negredo-Love-Larin gibi forvet transferleri tutmadı Quaresma-Babel gibi oyuncuları 1 maç var 3 maç yok yani Talisca 'dan başka fark yaratacak oyuncuları kalmaması

Biz coşkulu basan rakibi boğacak bir takım olarak girdik bu sezona Fatih Terim Ndiaye 'yi kaybettikten Fernando Reges sakatlandıktan sonra bu oyunu askıya aldı ama yine 2000 'li yıllardaki gibi press oyununu oynayacağımızı söyledi. Fatih Terim 'in yapacağı iş press oyunu bu yüzden Belhanda-Sneijder gibi bir orta saha görmeyiz asla.

Yanlış anlamayın Sneijder 'e değil kastım Belhanda 'nın yanına Kagawa gibi çalışkan bir 10 numarayla bile oynatmaz Fatih Terim. Fernando 'nun yanına ciğersiz sert fizikli bir orta saha alınır yola devam edilir ben Belhanda 'yı bile değiştireceğimizi düşünmüyorum hem Fatih Terim 'in press oyunu faktörüyle hem bulunduğumuz ekonomik durum gereği ...

Belhanda'nın zaten övülecek tarafı yok hatta hücum yönünde bir çok eksiği var kusursuz bir 10 numara diyen de yok fakat ligde 13 gol atmış 5 asist yapmış Giuliano'yla kıyaslayınca takımını defansif açıdan 10 kişi bıraktığında golün bir önemini olmadığı anlaşılıyor. Belhanda bu sene ki deplasmanlarda çok mu iyi ? - Kesinlikle değil hatta en beğenmediğim deplasman Alanya deplasmanıdır fakat onun dışında belli bir mücadelesi ve takıma kattığı enerji var. Futbolda enerji çok ama çok önemlidir hele ki kullanmasını bilen bir Hocayla takıma level atlatır.

iç sahada evet belhanda işe yarıyor zaten önceden de söyledim iç sahada sıkıntı yok herşeyi yapar gol dışında , gulli bizde olsa gomis sayesinde peynir ekmek gibi gol atardı ama buda belli ha bana kalırsa 2 side gitmez bize o ayrı konu.

depte yok belhanda buda gerçek olmayışının nedenide orta sahada belhandaya yardım edecek topçu yok iç sahada bekler , kanatlar derken takım yardırıyor zaten belhanda kötü olsada iş yürüyor , ama dışarda oyunu daha geride kabul edince orta sahalar farklarını göstermeli donk ve fernando 2 dos olunca belhanda daha fazla sırıtıyor ndiaye varken ndiayenin yardımları sayesinde bu kadar göze batmıyordu.

iç sahada evet belhanda işe yarıyor zaten önceden de söyledim iç sahada sıkıntı yok herşeyi yapar gol dışında , gulli bizde olsa gomis sayesinde peynir ekmek gibi gol atardı ama buda belli ha bana kalırsa 2 side gitmez bize o ayrı konu.

depte yok belhanda buda gerçek olmayışının nedenide orta sahada belhandaya yardım edecek topçu yok iç sahada bekler , kanatlar derken takım yardırıyor zaten belhanda kötü olsada iş yürüyor , ama dışarda oyunu daha geride kabul edince orta sahalar farklarını göstermeli donk ve fernando 2 dos olunca belhanda daha fazla sırıtıyor ndiaye varken ndiayenin yardımları sayesinde bu kadar göze batmıyordu.

Çoğunluğuna katılmakla beraber önce bu sene şampiyon olalım da gerisi önemli değil Terim kafasında seneye olacak olan planlamayı yapmıştır ben hatta büyük ihtimal Belhanda'nın takımda kalacağını düşünüyorum hatta Terim böyle sorunlu oyuncuları sever yaz kampında tamamen adam edecektir mesela Emre Akbaba - Belhanda yan yana 4-1-4-1'de muazzam oynayabilir Fernando - Belhanda olacağını düşünürsek Kagawa'nın gelip ilk 11'i zorlayabilecek bir Emre Akbaba'nın da gelmesini isterim. İşte asıl o zaman Belhanda'dan %200 performans alabiliriz hatta hepimizi şaşırtabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt