- 9 Ocak 2014
- 32.990
- 9.353
- 1.538
Hakan delikanli bir adama salliyorsa o adam bilinki sezonun stari olur
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu Fernando + Milli Takimda rezil olan insan mi diyor?Yapma bunu yapma beni o arkadaşla aynı cümle içind e kullanma adam nagamotoya yılın kazığı dedi
Şampiyon GALATASARAY yazdıracağız
Benden bağımsız yorum yapamiyormusunuzBunu Fernando + Milli Takimda rezil olan insan mi diyor?Yapma bunu yapma beni o arkadaşla aynı cümle içind e kullanma adam nagamotoya yılın kazığı dedi
Savundurma bana o nu
Benden bağımsız yorum yapamiyormusunuzBunu Fernando + Milli Takimda rezil olan insan mi diyor?Yapma bunu yapma beni o arkadaşla aynı cümle içind e kullanma adam nagamotoya yılın kazığı dedi
Savundurma bana o nu
Gaza gelme sakin ol.Benden bağımsız yorum yapamiyormusunuzBunu Fernando + Milli Takimda rezil olan insan mi diyor?Yapma bunu yapma beni o arkadaşla aynı cümle içind e kullanma adam nagamotoya yılın kazığı dedi
Savundurma bana o nu
Iftira atmasan kimse takmaz seni bile
Doğrudur. Maltya T.D. sorsan 'Belhanda yı oynatmayın' derdi...Akhisar deplasmanında eksikliği fazlasıyla hissedilen Belhanda'yı teknik heyet Malatya maçına özel olarak hazırlıyor! https://t.co/Sl5HsILiwE https://t.co/g9Pbsqi8ax
![]()
Şimdi sebebi ne yani adama hakaret etmenin.Biz tartışmalardan bıktık diyoruz sen gelmiş bunu yazıyorsun.Süresiz olarak uzaklaştırıldın konudan.Belhanda ve Fernando olayindan dolayi o kadar baski altinda hissediyorki kendini, sag sola iftira atiyor.
Nagatomoya yilin kazigi demisim, hele su yalana gel. 6 ay kiralik icin 1-3 milyon arasi kiralama bedeli konusuluyordu. Eger 6 ay icin bu rakam kiralamak icin veriliyorsa, yilin transfer kazigi dedim. Bunu savunan ve kazik demeyenin aklindan süphe etmek gerekir.
Bu Nagatomo degil, X bir oyuncu olabilirdi ve oyuncunun kapasitesiyle yakindan uzaktan alakali mir yorum degildi. 6 ay icin ne ara o rakamlar veriliyor kiralik bedeli olarak. Gecin bu tip ucuz numaralari.
10 numaranin gorevi gol atmak degil attirmaktir 8 tane asist yeter Gol atacak adam zaten atiyor Sneijder gitti Belhanda geldi ve sampiyonluk geliyor simdi bakin isinizeBari yarin gol at
6 nomuz bile senin kadar gol atmis
Kirmizi kart= gol sayisi yapmissin.
Azicik birseyler becer Allahin belasi. Feghouli gibi skor ureten Adam’da yok yarin
10 numaranin gorevi gol atmak degil attirmaktir 8 tane asist yeter Gol atacak adam zaten atiyor Sneijder gitti Belhanda geldi ve sampiyonluk geliyor simdi bakin isinize
Yeni gordum bunuEkli dosyayı görüntüle 22079
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gol atamiyor Gol atamiyor diyenler belli gol atsa super 10 numara mi olacak 10 numaranin gorevi asist yapmaktir attigi kadarda gol atmaktir bu adam takim savunmasinada yardim ediyor gol atamiyor diye lesh mi olmasi gerekiyor bide bana mantiksiz bilmem nelerle gelme Abi soyle mantiksiz olan nedir ha evet hakli Adam deyimBu zihniyetle kimseyi savunma sen, zerre mantık yok çünkü şu yazdıklarında.