Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 tane mac kalmis, hayati onem tasiyan.

Hala salak gibi adama destek yerine kostek oluyorsunuz, yazik lan size.

Kisisel egonuzu Galatasaray'dan ustun tutuyorsunuz.

Yapma bunu yapma beni o arkadaşla aynı cümle içind e kullanma adam nagamotoya yılın kazığı dedi

Şampiyon GALATASARAY yazdıracağız
Bunu Fernando + Milli Takimda rezil olan insan mi diyor?
Savundurma bana o nu
Benden bağımsız yorum yapamiyormusunuz

Iftira atmasan kimse takmaz seni bile

Moderatör tarafında düzenlendi:
Musap kardeşim kendi kendine konuşmadığına göre başka biriyle kontak halindesin, forumumuzun bize hediye etmiş olduğu "yok say" butonunu kullanmanı tavsiye ederim. @Musap Aydinli

Yapma bunu yapma beni o arkadaşla aynı cümle içind e kullanma adam nagamotoya yılın kazığı dedi

Bunu Fernando + Milli Takimda rezil olan insan mi diyor?
Savundurma bana o nu
Benden bağımsız yorum yapamiyormusunuz

Iftira atmasan kimse takmaz seni bile
Gaza gelme sakin ol.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Belhanda konusundaki tartışmalarınızdan sıkıldım artık.

Akhisar deplasmanında eksikliği fazlasıyla hissedilen Belhanda'yı teknik heyet Malatya maçına özel olarak hazırlıyor! https://t.co/Sl5HsILiwE https://t.co/g9Pbsqi8ax

18c0997dcd59a0709278420252decbc7.jpg
Doğrudur. Maltya T.D. sorsan 'Belhanda yı oynatmayın' derdi...

Önlem almak çok zor; çünkü statik bir oyuncu değil. Modern 10 Numara; basmadık yer bırakmıyor ofansif ve defansif anlamda.

Özledik Kralı

belhandagif.gif

Son düzenleme:
Kenarda dursun.

"

Galatasaray'ın Faslı yıldızı Belhanda'nın yokluğu Akhisarspor karşılaşmasında oldukça yüksek derece hissedilmesinin ardından teknik heyet olaya el koydu. Akhisar deplasmanında sezonun en düşük topla oynama yüzdesi ortaya çıkarken, Galatasaray top tutmakta çok zorlanmış, Belhanda'nın eksikliği fazlasıyla hissedilmişti.

_______________________ "

Belhanda ve Fernando olayindan dolayi o kadar baski altinda hissediyorki kendini, sag sola iftira atiyor.

Nagatomoya yilin kazigi demisim, hele su yalana gel. 6 ay kiralik icin 1-3 milyon arasi kiralama bedeli konusuluyordu. Eger 6 ay icin bu rakam kiralamak icin veriliyorsa, yilin transfer kazigi dedim. Bunu savunan ve kazik demeyenin aklindan süphe etmek gerekir.

Bu Nagatomo degil, X bir oyuncu olabilirdi ve oyuncunun kapasitesiyle yakindan uzaktan alakali bir yorum degildi. 6 ay icin ne ara o rakamlar veriliyor kiralik bedeli olarak. Gecin bu tip ucuz numaralari.

Belhanda ve Fernando olayindan dolayi o kadar baski altinda hissediyorki kendini, sag sola iftira atiyor.

Nagatomoya yilin kazigi demisim, hele su yalana gel. 6 ay kiralik icin 1-3 milyon arasi kiralama bedeli konusuluyordu. Eger 6 ay icin bu rakam kiralamak icin veriliyorsa, yilin transfer kazigi dedim. Bunu savunan ve kazik demeyenin aklindan süphe etmek gerekir.

Bu Nagatomo degil, X bir oyuncu olabilirdi ve oyuncunun kapasitesiyle yakindan uzaktan alakali mir yorum degildi. 6 ay icin ne ara o rakamlar veriliyor kiralik bedeli olarak. Gecin bu tip ucuz numaralari.
Şimdi sebebi ne yani adama hakaret etmenin.Biz tartışmalardan bıktık diyoruz sen gelmiş bunu yazıyorsun.Süresiz olarak uzaklaştırıldın konudan.

Umarım Galatasaray kariyerinde ki son iki maçı olur. Onda da bir sezon boyunca yaptığı gariplikleri unutturur.

Bari yarin gol at

6 nomuz bile senin kadar gol atmis
Kirmizi kart= gol sayisi yapmissin.
Azicik birseyler becer Allahin belasi. Feghouli gibi skor ureten Adam’da yok yarin
10 numaranin gorevi gol atmak degil attirmaktir 8 tane asist yeter Gol atacak adam zaten atiyor Sneijder gitti Belhanda geldi ve sampiyonluk geliyor simdi bakin isinize

Birde bize Belhandaci diyenler Belhanda yarin gitse biz Sizin gibi Sneijder gitti diye ağlamayiz yeni gelen 10 numaramiza kucak acariz biz Sneijderaporlu yada Belhandasporlu Değiliz tuttuğumuz ve desteklediğimiz takim belli

Bu zihniyetle kimseyi savunma sen, zerre mantık yok çünkü şu yazdıklarında.
Gol atamiyor Gol atamiyor diyenler belli gol atsa super 10 numara mi olacak 10 numaranin gorevi asist yapmaktir attigi kadarda gol atmaktir bu adam takim savunmasinada yardim ediyor gol atamiyor diye lesh mi olmasi gerekiyor bide bana mantiksiz bilmem nelerle gelme Abi soyle mantiksiz olan nedir ha evet hakli Adam deyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt