Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kim oynarsa oynasın farketmez yedeğe baktığımızda şu girsin diyeceğimiz topçu olsun yeterli
valla su donkun oynadigi topun yarisini melodan sonra kimse oynamadi bizim orta sahada o kadar diyorum, su akhisar performansini alt yapidaki tüm orta sahalara izletmek lazim.

donk ile fernando su performansini sürdürürse eminim ki fernando yedek olur donk oynar yeni alacagimiz adamin yaninda.

galatasarayli-fernando-terimi-ovdu-baba-gibi-44357-big.jpg

sizi bilmem ama gol atti diye demiyorum, bugün ilk kez gazla calistigini gördüm bunun. son dakikalarda epey bir önde basti, hic olmadigi kadar kaleye yakindi. baska zaman olsa uyduruk bir kart görür sacma sapan pas tercihlerinde bulunurdu ama bugün bir farkliydi. feghoulide artik su gazdan nasibini alirsa ucariz seneye. bi de hizli forvet lazim bize söyle en fazla 27 yasinda olan bi adam.

Göztepeli savunmacıların içinden geç, kalbimizi kazan Yunuscum.

Fatih hoca ceza sahasının içine daha çok giren bir belhanda izleyeceğimizi söyledi ki o özelliğe sahip bu sezon ne olduysa artık toplasan 10 şutu yok kaleye. Bi yaz kampı+ hazırlık maçları ile adam eder hoca.

İlk defa 10 numara gibi oynadı valla şaşırdım.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

donk ile fernando su performansini sürdürürse eminim ki fernando yedek olur donk oynar yeni alacagimiz adamin yaninda.
Fernando sakatlığın ve biraz daha önde oynamanın etkisiyle eski ritminde değil sezon başındaki kampı yediğinde efsane haline dönecektir,Donkta onu yedekler.

Hoca noktayi koymus. Anti belhandacilar uzgun. Anti belhandacilar kirgin. Anti belhandacilar bitik.

pro's dont fake

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt