Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla su donkun oynadigi topun yarisini melodan sonra kimse oynamadi bizim orta sahada o kadar diyorum, su akhisar performansini alt yapidaki tüm orta sahalara izletmek lazim.kim oynarsa oynasın farketmez yedeğe baktığımızda şu girsin diyeceğimiz topçu olsun yeterli
valla su donkun oynadigi topun yarisini melodan sonra kimse oynamadi bizim orta sahada o kadar diyorum, su akhisar performansini alt yapidaki tüm orta sahalara izletmek lazim.
donk ile fernando su performansini sürdürürse eminim ki fernando yedek olur donk oynar yeni alacagimiz adamin yaninda.
Bencede öyle olur. Fernandonun performansı yeterli bulmadım açıkçası ama sakatlığı ile ilgili de olabilir.donk ile fernando su performansini sürdürürse eminim ki fernando yedek olur donk oynar yeni alacagimiz adamin yaninda.Badou Ndiaye geri dönerse orta üçlü yine çılgın atar, Donk gibi çok iyi bi yedeğimizde olur
Sex sex sex on the beach
Bu sezon 3 gol attı, 3üde arenada, 3ünde de arenadaydım.
Fernando sakatlığın ve biraz daha önde oynamanın etkisiyle eski ritminde değil sezon başındaki kampı yediğinde efsane haline dönecektir,Donkta onu yedekler.donk ile fernando su performansini sürdürürse eminim ki fernando yedek olur donk oynar yeni alacagimiz adamin yaninda.
12. MayısHoca noktayi koymus. Anti belhandacilar uzgun. Anti belhandacilar kirgin. Anti belhandacilar bitik.
pro's dont fake