Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün özellikle ilk yarım saat çok iyiydi. Sonrasında zaten takım da fazla kasmadı. Birkaç son pas hatası oldu ama çok önemsemiyorum. Sezon boyu anlayamadığım tek şey vardı. Hücum oynayan bir takımdasın, oralara o koşuları yapsan zahmetsiz 10 gol atarsın. Tolga bile sezon başı kaç gol attı bu sayede. Gol atması özgüven tazelemesi adına önemliydi. Taklaların hastasıyız. :D

Dün iyi oynadı, hakkını verelim ama haftaya deplasmanda yine casper olacağına dair şüphe yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belhanda bu maçta oynadığı gibi oynasın benim tüm beklentim bu kadar Belhanda 'dan

Hani sene boyunca "Modern Orta Saha" denilip durdular ya Belhanda için işte dün akşam ki maçta Belhanda gerçekten öyle bir performans verdi

fiyat demenin alemi yok aldık bir kere . kadro yapılanmasında ilk 11'e yazılacak adamların başında geliyor. leş ya da çöp değil. gayet de katkı veriyor. yeterli mi parası düşünülünce değil elbette. denayer ve bu . gs forması altında izlemek zoruma gitmiyor. burak ,umut ve leşçuk ise nefretle izlediğim topçular olmuştur.

bence gayet yeterli oynuyor bunun bir tık üstü de bruyne seviyesi bence...
jackie-chan-smashed-face-5a6513807efca.jpeg

ben izlerken acayip keyif alıyorum çoğunuz beğenmesenizde... herkes gibi düşünmek zorunda değilim sonuçta...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt