Bu adami bir tek ben mi beğeniyorum okuduklarima şaşıyorum, yahu herşey gol değil ki önemli olan oyunu yönlendirmesi onu da gayet iyi yapıyor. Şu dönemde bana 10 golu geçen bir 5 tane 10 numara örneği gösterin, Barça, Real City dahil..
Mesele gol sayısı, asist sayısı, maliyeti filan değil. Adam gibi oynasa kimse bunlara takılmaz. Millet çıksın adam gibi topunu oynasın istiyor ama yok.
İstatistik delisi değiliz. Şahsen benim öyle 10 gol 15 asist gibi bi beklentim de yok zaten. Öyle olsa Culyano'ya tapardı millet. Herif hayvan gibi istatistik kastı bu sene ama bok gibi bi oyuncu. Oyunda 10 kişi bırakıyor takımını.
Belhanda'nın katkısı yadsınamaz, burda yerden yere vurulduğu kadar kötü bi oyuncu değil. Geçiş oyununda faydalı, defansif olarak takımı rahatlatıyor, duran toplarda açtığı ortalarla her zaman tehlike. Ama F/P hesabı yapınca elde patlıyor.
Maliyeti de kenara bıraktı artık millet.
-Kontra ataklarda doğru zamanda ve doğru kişiye atamadığı paslar yüzünden her maç 1372374327374 pozisyonu hiç ediyor. Şutlarından ziyade çok büyük bi eksik bu.
-Kendine hakim olamıyor, her an kırmızı yeme potansiyeli var.
-Çok pas hatası yapıyor.
-Çok top kaybı yapıyor.
-Maç performansı gece ile gündüz kadar farklı. Hiçbir standartı yok.
-Koca sezonda 6-7 maçta iyi oynadı herif.
-Deplasmanlarda hayalet gibi.
-Yayın oralardan bile şut çekemiyor.
Saydıkça sayarsın yani.
Malatya maçında oynadığı oyunu sezon geneline yaysa şu anda gol rekoru kırıp şampiyonluğumuzu haftalar öncesinden ilan etmiştik.