Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adami bir tek ben mi beğeniyorum okuduklarima şaşıyorum, yahu herşey gol değil ki önemli olan oyunu yönlendirmesi onu da gayet iyi yapıyor. Şu dönemde bana 10 golu geçen bir 5 tane 10 numara örneği gösterin, Barça, Real City dahil..

Bu adami bir tek ben mi beğeniyorum okuduklarima şaşıyorum, yahu herşey gol değil ki önemli olan oyunu yönlendirmesi onu da gayet iyi yapıyor. Şu dönemde bana 10 golu geçen bir 5 tane 10 numara örneği gösterin, Barça, Real City dahil..
Christian Eriksen - Player Profile 17/18
David Silva - Performance data 17/18
Dimitri Payet - Player Profile 17/18

hocam var olmasına da os-oos arası mekik dokuyorlar genelde oyuncular.
zıtlık oluşturması için yazmadım bunu,ama istikrarsız oynuyor çok belhanda.mesela geçen maç muhteşemdi göztepe maçında acaba diyor insan.

Ne 10 gol beklemesi yav herif daha üçüncü golünü 33.hafta da attı.

Şut çekemeyen adamdan 10 gol bekleyen yoktur burada herhalde.

sent via GSC

Bende ziyech fenere gidecek diye çok tırsmıştım
Adamlarda top class 4 tane 10 numara var

Şampiyon GALATASARAY yazdıracağız

Kim onlar ?
Harit ziyech boufal hangisi bizde görmek isterdin

Boufali yillar once yazmistim foruma.
Gelsin isterim

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne belhandaymış arkadaş şampiyonluk maçına çıkacaz hala belhandaya prim çabaları hala.

Mesele gol sayısı, asist sayısı, maliyeti filan değil. Adam gibi oynasa kimse bunlara takılmaz. Millet çıksın adam gibi topunu oynasın istiyor ama yok.
İstatistik delisi değiliz. Şahsen benim öyle 10 gol 15 asist gibi bi beklentim de yok zaten. Öyle olsa Culyano'ya tapardı millet. Herif hayvan gibi istatistik kastı bu sene ama bok gibi bi oyuncu. Oyunda 10 kişi bırakıyor takımını.
Belhanda'nın katkısı yadsınamaz, burda yerden yere vurulduğu kadar kötü bi oyuncu değil. Geçiş oyununda faydalı, defansif olarak takımı rahatlatıyor, duran toplarda açtığı ortalarla her zaman tehlike. Ama F/P hesabı yapınca elde patlıyor.

Maliyeti de kenara bıraktı artık millet.
-Kontra ataklarda doğru zamanda ve doğru kişiye atamadığı paslar yüzünden her maç 1372374327374 pozisyonu hiç ediyor. Şutlarından ziyade çok büyük bi eksik bu.
-Kendine hakim olamıyor, her an kırmızı yeme potansiyeli var.
-Çok pas hatası yapıyor.
-Çok top kaybı yapıyor.
-Maç performansı gece ile gündüz kadar farklı. Hiçbir standartı yok.
-Koca sezonda 6-7 maçta iyi oynadı herif.
-Deplasmanlarda hayalet gibi.
-Yayın oralardan bile şut çekemiyor.

Saydıkça sayarsın yani.
Malatya maçında oynadığı oyunu sezon geneline yaysa şu anda gol rekoru kırıp şampiyonluğumuzu haftalar öncesinden ilan etmiştik.

Christian Eriksen - Player Profile 17/18
David Silva - Performance data 17/18
Dimitri Payet - Player Profile 17/18

hocam var olmasına da os-oos arası mekik dokuyorlar genelde oyuncular.
zıtlık oluşturması için yazmadım bunu,ama istikrarsız oynuyor çok belhanda.mesela geçen maç muhteşemdi göztepe maçında acaba diyor insan.
Dışarı çıkmaya gerek yok Tr de var zaten
Emre Akbaba, Giuliano, Talisca bunlar 13-14 gol atmış.Yusuf Yazıcı, Musa Çağıran,Soner Aydoğdu bunlarda 8 civarı.Tolga Ciğerci nin ayarları bozulmasaydı oda 10 golü geçerdi heralde :asd:

Sezonun son takla veya taklalarını göreceğiz muhtemelen. Seneye taklalarına kaldığı yerden devam edecektir.

Taklacı faslı

şu forumda bu adamı beğenen birkaç kişiden biriyim zaman zaman kızdığım anlar olsa da takıma katkı verdiği çok açık .feghouli gibi adamı cebinden çıkarır. kaldı ki karpuz götlü kelimiz bundan az para da almıyor . bizimle kal çöl aslanı .

Harit'in kumasi cok iyi. Boufal 10 numaradan ziyade kanat.

Belhanda top class hic degil zaten. Ziyech cok iyi. Ziyech ve Harit ofansif orta sahalar. Belhanda bombos, Boufal da kanat da daha etkili ve iyi.

Reis Son Şovunu yapıp bizi Şampiyonluğa götürecektir.

Kupa yı getirecek takla yı at Kraaalllll

Seni sevmeyen ....
Screenshot_20180518-191223~2.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt