#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda'ya ancak onun bize kazandirdiklarini hazmedemeyen biri les diyebilir... Ya kussun ya da futboldan cok anlamiyorsun Musapcim
kus lafini babana/kardesine/abine dönerek diyebilirsin bu bir.
ikincisi belhanda cöpü 4-5 mac haric 2 senedir rezil oglu rezildir.

2012in psikopatlari
engin baytar
felipe melo

2019un psikopatlari
belhanda
banega

(in
ş
amin)
belhanda engin gibi bir. Melo akilli bir adamdir. Rakibi provoke edip, kirmizi yedirirdi. Bu , rakibi provoke edip kendisi kirmizi yiyor.

kus lafini babana/kardesine/abine dönerek diyebilirsin bu bir.
ikincisi belhanda cöpü 4-5 mac haric 2 senedir rezil oglu rezildir.

Onlar Belhanda'ya les demiyorlar ki... Zaten Gsli de degiller oyle bir iddialari da yok. Neden bu kadar sinirlendin

Iki yildir takimin acik ara en iyi orta sahasina, sahadaki liderine bu laflari etmen dusundurucu

Bu laflari git Antu'da falan et

Onlar Belhanda'ya les demiyorlar ki... Zaten Gsli de degiller oyle bir iddialari da yok. Neden bu kadar sinirlendin

Iki yildir takimin acik ara en iyi orta sahasina, sahadaki liderine bu laflari etmen dusundurucu

acik ara en iyi OS demen senin nasil cahil bir futbol izleyici oldugunun kanitidir. Neyse at least you tried it. Lider felan da degil bu gerizekali o ayri konu zaten. Feghouli,Nando felan liderdir. Bu olsa olsa, yanci olur

Geçen sene takımın en iyi orta sahası Fernando'ydu bana göre. Badou da ilk geldiği haftalarda müthişti, sonlarda da Donk vardı.

Kralhanda bu sene iyi oynadı. Zaten yetenek-fizik-tempo olarak bir problemi yok Keramettin adminin söylediği gibi mental problemleri ve laubaliliği sıkıntı, yoksa Banega-Belhanda orta sahası saf futbol düşünüldüğünde baya can yakar gibi duruyor. Yine de 12-13 milyona satılması kimseyi üzmez maaşı da hesaba katılırsa.

acik ara en iyi OS demen senin nasil cahil bir futbol izleyici oldugunun kanitidir. Neyse at least you tried it. Lider felan da degil bu gerizekali o ayri konu zaten. Feghouli,Nando felan liderdir. Bu olsa olsa, yanci olur

Kim daha iyi orta saha? Neyi denemisim en azindan, iki kelime Ingilizce yan yana getirince futbol profesoru mu oldun?

Topcumuza gerizekali falan da diyemezsin.

Bu masali git babana abine kardesine anlat.

5 kirmizi kart yemis adami akilli olarak tanimlayip ondan daha az kart yemis adami gerizekali olarak tanimlamak güzel kafa.
orantiya bakman gerek. 2 senede 3 kirmizi kart gören bir CM/CAM
4 senede 5 kirmizi (bunlarin sadece 2si ligde) oynayan bir CDM. Ki birisini hakem emre olayindan sonra sacma sapan uydurarak verdigi cifte saridan

Kim daha iyi orta saha? Neyi denemisim en azindan, iki kelime Ingilizce yan yana getirince futbol profesoru mu oldun?

Topcumuza gerizekali falan da diyemezsin.

Bu masali git babana abine kardesine anlat.
gecen sezon donk+ fernando ile stabil oynadik. Belhanda bir halt beceremedi, yapamadi . Yani 2 sene yalanin 1 si koca bir balon olarak bitti . Bu sezon da ilk devre cöp gibi oynayan, ikinci devrede 4-5 mac iyi oynadi diye en iyi OS oyuncusu olmaz

Geçen sene takımın en iyi orta sahası Fernando'ydu bana göre. Badou da ilk geldiği haftalarda müthişti, sonlarda da Donk vardı.

Kralhanda bu sene iyi oynadı. Zaten yetenek-fizik-tempo olarak bir problemi yok Keramettin adminin söylediği gibi mental problemleri ve laubaliliği sıkıntı, yoksa Banega-Belhanda orta sahası saf futbol düşünüldüğünde baya can yakar gibi duruyor. Yine de 12-13 milyona satılması kimseyi üzmez maaşı da hesaba katılırsa.
Fernando sezonun ilk yarisi ligin en iyi orta sahasiydi fakat sonra bir daha oynamadi diyebiliriz. Donk da birkac efsane performans sergiledi ama o DM'de sertlige yillardir ac oldugumuzdan bize oyle gorundu. Badou zaten iki sezona da muthis baslayip gotu basi saliyor.

Ben zaten Belhanda gitmemeli demiyorum. Bana kalsa beklemem satarim, hatta 12-13 degil 9'a da satarim. Neticede 3 yil daha FFP var bu adam da bizi 3 yil goturmez maksimum bedele cakabilecekken cakip yerini doldurmak kadroda sirkulasyon olusturmak lazim bence.

Fakat tum bunlar en iyi orta sahamiz oldugu gercegini degistirmiyor. Belhanda - Banega ikilisi arkalarinda Grujic gibi biri oynarsa CL'de dahi cok is yapabilecek hale gelir.

gecen sezon donk+ fernando ile stabil oynadik. Belhanda bir halt beceremedi, yapamadi . Yani 2 sene yalanin 1 si koca bir balon olarak bitti . Bu sezon da ilk devre cöp gibi oynayan, ikinci devrede 4-5 mac iyi oynadi diye en iyi OS oyuncusu olmaz

Donk ya da Fernando mu daha iyi orta saha yani? Cevap vermemissin de.

Donk ya da Fernando'ya Belhanda'dan iyi diyorsan postuna kicimi donup canaklari aralamam gerekir seslice gulebilmem icin gotumle

Belhandayi yerin dibine sokup Fernandoyu övmek biraz komik. Fernando tüm sezon vasat oynayip son haftalarda form bulmustu, gerci form buldugu maclarin bir cogu ic saha maclardi.

Fernando sezonun ilk yarisi ligin en iyi orta sahasiydi fakat sonra bir daha oynamadi diyebiliriz. Donk da birkac efsane performans sergiledi ama o DM'de sertlige yillardir ac oldugumuzdan bize oyle gorundu. Badou zaten iki sezona da muthis baslayip gotu basi saliyor.

Ben zaten Belhanda gitmemeli demiyorum. Bana kalsa beklemem satarim, hatta 12-13 degil 9'a da satarim. Neticede 3 yil daha FFP var bu adam da bizi 3 yil goturmez maksimum bedele cakabilecekken cakip yerini doldurmak kadroda sirkulasyon olusturmak lazim bence.

Fakat tum bunlar en iyi orta sahamiz oldugu gercegini degistirmiyor. Belhanda - Banega ikilisi arkalarinda Grujic gibi biri oynarsa CL'de dahi cok is yapabilecek hale gelir.
Belhanda 2 senedir takımın en iyi orta sahası ise buradan çıkarabileceğimiz tek sonuç orta sahamızın baya kötü olduğudur herhalde Hamza.

Performans odaklı konuşuyorum tabii yoksa Fernando-Belhanda iyi oyuncular yetenek, fizik kalite itibariyle.

Deplasmanlarda ve önemli maçlarda bize sorun yaşatan temel bölge orta sahaydı beyler

O bölgede ne defansif olarak da ne ofansif olarak, olması gerektiği kadar iyi değiliz.

Yani orta sahalarımız sizin övdüğünüz kadar muazzam değillerdi, bu sezon sol açık ve sağ açıktaki oyuncular daha önemliydi tüm orta sahalardan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt