#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne'nin parasından beş milyon civarı düşün, daha Luyindama'nın bonservisi duruyor. Belhandayı da sattığın zaman orta sahaya üç oyuncu alabilirsin, çünkü bizde sadece Ndiaye'nin değil altı numara da sıkıntılı. Belhanda ise ikinci yarı ile birlikte daha iyi idi ama yine de sıkıntıları olan bir oyuncu. Bu iki satış ile birlikte orta saha ve forvet seviye olarak yükselir. Bunu bir stoper satıp iki stoper alarak sergiledik, bu orta saha için de mümkün. Bu takımın en büyük sıkıntılarından biri orta saha idi ve bunun başlıca sebebi pas kalitesi idi. Bu pas kalitesinin düşük olmasında da üç orta sahanın da payı var.
Ben derdimi daha önceki postumda dile getirdim. Belhanda' dan 12-13 milyon euro gibi bir para gelecekse satılsın. Benim derdim Belhanda' ya Mustafa Sarp muamelesi yapılması.

Gelelim o 13 milyona 3 orta saha oyuncusunun değişmesi olayına. Esasen bu sayı 4. Çünkü onyekuru yerine de bir oyuncu alınacak veya kiralık ücreti ödenecek ya da Babel yeter oraya denilecek... Ben onun da Terim' in oyun sisteminin dışına çıkılması anlamına geldiğini söyleyebilirim. Ben Belhanda' nın satılması durumunda Feghouli performansının da düşeceğini düşünüyorum. Bu yüzden de ne olacağı nasıl bir adaptasyon yaşayacağı belli olmayan 30 yaş üzeri bir adam yerine Belhanda yı izlemeyi yeğlerim.

bu arada taşşak geçer gibi yazmayı trollük sanan bazı ingilizce özürlü enayiler var
taşşak geçer gibi yazmayınca herife bilenmiş gscliler msjlara nedense alınıp kargaşa çıkarıyor bu tarz muhabbetlere girmemek adına daşşağımsı yazmayı tercih ederim. herkes fikrini daşşağa vurup yazarak birbirine dadanmasa güzel bir thread olacağı kanaatindeyim

Dediğin gibi ne güzel konuşuyoruz işte neden rahatsız oluyorlar bundan?

Siyasi gündemin yoğun olduğu bir günde bile bu başlık ön plana çıkmayı başarıyor. Bu özellik sadece Star isimlerde görünen bir şey önce bunu kabul edelim. Olumlu-olumsuz hatta kararsız bir çok post konuda mevcut, Savunan da savunmayan da kendini haklı görebilir. Kimsenin kimseyi yargılama hakkı yok..
Hele o çöp möp diyenler var ya siz evde sabah akşam çöpe attığınız şeyleri mi konuşuyorsunuz çöp işe yaramaz, değeri kalmamış demektir. Bu adam bu kadar konuşulduğuna göre son derece değerli bir hazine maden sunuyor. Dolayısıyla troll arayan arkadaşlar çöp v.s gibi altını dolduramayacakları sığ şeylerle buraya gelip konuyu kirleten arkadaşlara bakmalı.

Özellikle Kenan bey gibi forumu aktif faal kullanan üyeler için bu başlık nimettir değerini bilmeli.

Bence iyi kötü tartışmasını artık bırakmalıyız, gayet sıkıcı olmaya başladı. Belli ki bazıları seviyor, çoğumuz sevmiyor:D

Fatih hocamız kalmasını uygun görüyorsa kalsın, yoksa dehlenip yollansın.

Bence genel perfomansı tartışmaya açıktır ama 1. günden beri sadece eleştirenler ağır artniyetlidir. Bir çogu galatasarayin başarılı olması şeyinde olmayan ve hakli çıkmayı şampiyonlukları kutlamaktan daha çok önemseyen spastiklerdir.

Yorumum ise Belhanda 12m veya daha fazlası bir teklif gelirse satilmali aksi takdirde kalmalı. Takimi benimsemiş bu sezon daha iyi bir performans sergilemiş bir Belhandayi gelecek sezon banegayla beraber de izlemek isterim. Tek sorunu maaşı olur zira p kadar parayı hak edecek performans ortaya koymadi. Ama Ndiaye ve Fernandonun yanında en verimli oynayan Belhandadir.

2012 kis diye düzelteyim.
Bunun icin sadece Real Madrid deplasmanin ilk yarisini yeniden izlemek yeterli.

Anladim hangi donemi dedigini.

O macta Burak'in ayagina basilmasina penalti verilip,Higuain'in golunden onceki faul olmayan pozisyon dogru gorulseydi de avantajla donebilirdik.

Belhanda gibi buyuk mac alma ozelligi son derece dusuk birine neden Real deplasmani gibi zor bir deplasman icin bu kadar anlam yukledin durduk yere?

Dediğin gibi ne güzel konuşuyoruz işte neden rahatsız oluyorlar bundan?

Siyasi gündemin yoğun olduğu bir günde bile bu başlık ön plana çıkmayı başarıyor. Bu özellik sadece Star isimlerde görünen bir şey önce bunu kabul edelim. Olumlu-olumsuz hatta kararsız bir çok post konuda mevcut, Savunan da savunmayan da kendini haklı görebilir. Kimsenin kimseyi yargılama hakkı yok..
Hele o çöp möp diyenler var ya siz evde sabah akşam çöpe attığınız şeyleri mi konuşuyorsunuz çöp işe yaramaz, değeri kalmamış demektir. Bu adam bu kadar konuşulduğuna göre son derece değerli bir hazine maden sunuyor. Dolayısıyla troll arayan arkadaşlar çöp v.s gibi altını dolduramayacakları sığ şeylerle buraya gelip konuyu kirleten arkadaşlara bakmalı.

Özellikle Kenan bey gibi forumu aktif faal kullanan üyeler için bu başlık nimettir değerini bilmeli.

O cöp möp diye konusanlar, Ugur Iz´in bahsettigi gülen kargalar olsa gerek ?

Anladim hangi donemi dedigini.

O macta Burak'in ayagina basilmasina penalti verilip,Higuain'in golunden onceki faul olmayan pozisyon dogru gorulseydi de avantajla donebilirdik.

Belhanda gibi mac alma ozelligi son derece dusuk birine neden Real deplasmani gibi zor bir deplasman icin bu kadar anlam yukledin durduk yere?

Hakan Calhanoglu 50 metreden macin gidisatini degistirebilir, ama herkes sut ve pas atmaktan baska birsey yapamadigi icin kusuyor maclarda.

Hakem hatalari olmasi yine farkli olabilirdi. Ama o sezonki real madrid deplasmanini etkili oynasaydik, rahat gecerdik turu.

Galatasaray´da zaten macin gidisatini degistirebilecek Burak, Selcuk ve Drogba gibi isimler mevcuttu. Galatasaray´in o macta topa karsi etkili oynayan, buna ragmen teknik olarak üst seviyede oyun oynayabilecek, mücadeleci bir oyuncuya daha ihtiyaci vardi. Real Madrid deplasmaninin ilk yarisini bulursan izle. Melo ve Selcuk köpek gibi basiyor macta, Drogba en azindan top geldiginde savunmayi kendine cekip savunmanin dengesi ile oynuyor, Sneijder ise topla ve topsuz sadece yürüdü o mac sahada.
Orada rakibi isiran, kosulari ile, dribblingi ile orta sahayi delebilecek ekstra bir oyuncu o macin farkli sonuclanmasina sebebiyet verirdi.

O sezon sonrasi zaten selcuk gittikce mücadeleciligini yavas yavas salmaya basladi, artik fiziken mi bitti, yada yanlis kisiyi mi örnek aldi bilemiyorum.

Hakan Calhanoglu 50 metreden macin gidisatini degistirebilir, ama herkes sut ve pas atmaktan baska birsey yapamadigi icin kusuyor maclarda.

Hakem hatalari olmasi yine farkli olabilirdi. Ama o sezonki real madrid deplasmanini etkili oynasaydik, rahat gecerdik turu.

Galatasaray´da zaten macin gidisatini degistirebilecek Burak, Selcuk ve Drogba gibi isimler mevcuttu. Galatasaray´in o macta topa karsi etkili oynayan, buna ragmen teknik olarak üst seviyede oyun oynayabilecek, mücadeleci bir oyuncuya daha ihtiyaci vardi. Real Madrid deplasmaninin ilk yarisini bulursan izle. Melo ve Selcuk köpek gibi basiyor macta, Drogba en azindan top geldiginde savunmayi kendine cekip savunmanin dengesi ile oynuyor, Sneijder ise topla ve topsuz sadece yürüdü o mac sahada.
Orada rakibi isiran, kosulari ile, dribblingi ile orta sahayi delebilecek ekstra bir oyuncu o macin farkli sonuclanmasina sebebiyet verirdi.

O sezon sonrasi zaten selcuk gittikce mücadeleciligini yavas yavas salmaya basladi, artik fiziken mi bitti, yada yanlis kisiyi mi örnek aldi bilemiyorum.

Son 2 paragrafta hayli yanlış Sneijder nefretini kusmuşsun zaten.Hele son paragrafta Selçuk'un kötü performansını bile Sneijder'e bağlamaya çalışmışsın.Katılmıyorum hiçbir dediğine.

O maçta Burak Sneijder'den daha kötüydü.Ona hiç bir şey dememişsin.Neden 2.maçta Burak yokken ve 63.dakikada Umud çıktıktan sonra döndüğümüz 4-2-3-1'le daha iyi oynadık mesela?Sneijder 1 gol 1 asist yaptı 2. maçta.Ayrıca ilk maçta Sneijder'in yakın olduğu sol kanattan değil de Hamit-Eboue-Semih sağ kanadından daha fazla açık verdiğimizi de hatırlatayım.

Neyse dediğine gelirsek evet bizim takım iyiydi ama karşısındaki takımın da eli armut toplamıyordu.10-11,11-12,12-13 ve 14-15 sezonu yarı finalisti 13-14,15-16,16-17 ve 17-18'in de şampiyonu 8 senelik periyotta 4 yarı finali 4 kupası olan bir takımdan bahsediyoruz.Solunda Ronaldo,Sağında Di Maria'nın,ortada Özil'in Alonso'nun oynadığı bir takımdan bahsediyoruz.Böyle bir takıma karşı Sneijder yerine Belhanda olsaydı turu geçerdik demek hayli gülünç ve iddialı bir söylem.Belhanda Şampiyonlar Ligi'nde Dünya Kupası'nda veya UEFA'da böyle kaç maç almış da bunu diyebiliyorsun?

Madem sana göre Belhanda Real Madrid deplasmanında maçı alabilecek kapasitede bir oyuncu o zaman sorarım sona bu sezonki Benfica maçlarında neden hiçbir şey yapamadı?

Bu konuda Belhanda'nın Modric'le karşılaştırılmasından sonra bir de Bernabeu deplasmanını alacağı iddiasıyla karşılaştım.Yetti artık bu herifi hayali şeylerle övmeniz.Belhanda Real deplasmanını alacakmış OHA artık yaw.Bir sınırınız olsun

gitmeyecek
3. kez sampion yapacak
sonrada DÖRT
siz istemedikce bizi sampion yapacak
ahada buraya yaziyorum

Fasli degil norvecli veya japon olsaydi algi farkli olurdu. Hic feg demeyin benzer seyler onun icin de yapıldı. Linnesin veya nagatomonun berbat oynadigi maclardan sonra bile elestrilmedigini gördüm
almancılar kendilerine yapılan ırkçılıktan şikayet etmelerine rağmen belhandaya ırkçılık yapıyor diyip bu saatte kafa açsam buna yorumun ne olur

almancılar kendilerine yapılan ırkçılıktan şikayet etmelerine rağmen belhandaya ırkçılık yapıyor diyip bu saatte kafa açsam buna yorumun ne olur
bence abddeki değil de avrupanın büyük orandaki türk gurbetçileri ayrımcılığı hak ediyor. aynı şekilde iskabdinav ülkelerinde bulunan diğer türk olmayan müslümanlarda bu ayrımcılığa maruz kalmayı sonuna kadar hak ediyorlar.

fransa ve ingiltere o kadar değil de almanyaya gidenlerin ve şuanda orada yaşayanların büyük bi bölümü çomar. içlerinde akrabalarımda var, yazın geldiklerinde türkiye şöyle iyi böyle iyi diyolar almanyaya bok atıyolar. kardeşim gel türkiyeye diyorsun orda düzenimiz var diyolar.

ama abdde yaşayan türk nüfusu ciddi derecede donanımlı. avrupadakileri değil de abddeki türkleri tersine beyin göçü yaptırabilsek ki imkansız gelmeleri o zaman türkiye 5 gömlek sınıf atlar

48950

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt