- 13 Ekim 2014
- 108.679
- 58.353
- 4.588
hoca gomis vol 2 olayindan korkuyor. zaten 6 no yok. Banega garantisini alsa hemen yollarsana git diyemem ama kal demek de gelmiyor içimden...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hoca gomis vol 2 olayindan korkuyor. zaten 6 no yok. Banega garantisini alsa hemen yollarsana git diyemem ama kal demek de gelmiyor içimden...
azicik övsek de araplara bizim forum linkini atsakŞut çekemeyen , pas atamayan , top kontrol edemeyen 10 numara olarak hatırlanacak yıllar sonra bile.
Yav ilk maclar daha bi durun ikisi de daha iyi olacakMaç özelinde değerlendirirsek bugün öldüğümüz bayıldığımız seri belhandadan ekstra ne yaptı ki?
Aynen orta sahada durduk yere calim atti onunde hic kimse yokken.Ayağı takılıp düşmediği için tebrik etmemiz gerekiyor herhalde zira bomboş sahada top sürmüş. Kaliteli bir topçu Babel'i karşı karşıya bırakırdı o pozisyonda.
Renktaş üzüleceksin biliyorum amaAynen orta sahada durduk yere calim atti onunde hic kimse yokken.
——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
Ortasahada adam geçmek kanatta çalım atmaya benzemez ligde hangi ortasaha oyuncusu bu şekilde topla gidebilirAyağı takılıp düşmediği için tebrik etmemiz gerekiyor herhalde zira bomboş sahada top sürmüş. Kaliteli bir topçu Babel'i karşı karşıya bırakırdı o pozisyonda.
Baba oğlunu sever de döver deRenktaş üzüleceksin biliyorum ama
Biraz gidecek gibi duruyor.
Fatih hoca da baya sinirlendi maçta
Evet amaBaba oğlunu sever de döver de
Abi onceden de delirttigi oluyodu babasını, belli olmaz ben halen bi bitse transfer sezonu diye bekliyorum bi anda gidebilirRenktaş üzüleceksin biliyorum ama
Biraz gidecek gibi duruyor.
Fatih hoca da baya sinirlendi maçta
bari 1 yil daha kalsa da ucleme yapsa