#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğru kararı veremiyor bunu yapsa çok farkedecek. Bilmiyorum yerine aynı tip adam bulmak da zor Banega onun yerini tam doldurmaz.

Bu adamla diğer orta sahalar arası alan çok açılıyor ekstra efor sarf ediyor sonra mala bağlıyor. Şu serinin yanına bi adam alalım 4-4-1-1 bağlayıp belhanda yı forvet arkasına attığımızda ortalığı mahveder. Ama alacağımız adam öyle biri olacak ki Selçuk Melo ikilisinin orta sahayı idare ettiği gibi olacak.

Maç özelinde değerlendirirsek bugün öldüğümüz bayıldığımız seri belhandadan ekstra ne yaptı ki?

Ayağı takılıp düşmediği için tebrik etmemiz gerekiyor herhalde zira bomboş sahada top sürmüş. Kaliteli bir topçu Babel'i karşı karşıya bırakırdı o pozisyonda.
Aynen orta sahada durduk yere calim atti onunde hic kimse yokken.

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Aynen orta sahada durduk yere calim atti onunde hic kimse yokken.

——————————————————
Renktaş üzüleceksin biliyorum ama
Biraz gidecek gibi duruyor.
Fatih hoca da baya sinirlendi maçta

Ayağı takılıp düşmediği için tebrik etmemiz gerekiyor herhalde zira bomboş sahada top sürmüş. Kaliteli bir topçu Babel'i karşı karşıya bırakırdı o pozisyonda.
Ortasahada adam geçmek kanatta çalım atmaya benzemez ligde hangi ortasaha oyuncusu bu şekilde topla gidebilir :)

Renktaş üzüleceksin biliyorum ama
Biraz gidecek gibi duruyor.
Fatih hoca da baya sinirlendi maçta
Abi onceden de delirttigi oluyodu babasını, belli olmaz ben halen bi bitse transfer sezonu diye bekliyorum bi anda gidebilir bari 1 yil daha kalsa da ucleme yapsa

——————————————————

Gordunuzmu. Seri+donk veya mariano+seri hizli kisa pas oynarken buna gelen top hep kayip olarak kayitlara gecti. Yemin ederim banega >10*belhanda demistim. Yanlis dedim.Banega>100*belhanda

Maçta Luyindama'nın kale ağzında uzaklaştırıp Belhana'nın top sürmesiyle çıktığımız atakta sağda Feghouli ilerde Falcao olsa ne olurdu acaba
🔥🔥🔥

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt