#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Helal Refik Y. AKKÜLAH ama değilse kulağını her mesajda çınlatıyordur değil mi?
vedat muriçi övüp falcaoya pek de gerek yok aslında diyen ve muriçi elinden kaçırdığını söyleyen

gs onu almalıydı bunu almalıydı yapan (almalıydık denmiyor almalıydı deniyor)

gs kruseyi alsaydı diyen

NKFVAS yazmaktan kaçınan

her yeni üye leylek olma ihtimali vardır diye düşündürür

İHTİMAL diyorum

bu gibi tespitlerle bu fprumun antu yuvasına dönmesinin önüne geçildi

Son düzenleme:
vedat muriçi övüp falcaoya pek de gerek yok aslında diyen ve elinden kaçırdığını söyleyen

gs onu almalıydı bunu almalıydı yapan (almalıydık denmiyor almalıydı deniyor)

gs kruseyi almış olsa diyen

NKFVAS yazmaktan kaçınan

her yeni üye leylek olma ihtimali vardır diye düşündürür

İHTİMAL diyorum

bu gibi tespitlerle bu fprumun antu yuvasına dönmesinin önüne geçildi

Arkadaşın konum bilgisi de sıkıntılı. Kuş olduğu garanti.

EBHnZ2CWsAg-Z09

Şaka maka şu alanda top kaybetti :d

Kendisine biraz sert faul yapılınca kine dönüştürüyor işi her zaman saatli bomba rasyonel oyuncu lazım Gs'a. Gs Kruse'yi almış olsa cuk diye otururdu diye düşünüyorum.
Muriç için mükemmel as değil belki ilk aşamada ama mükemmel bir alternatif olabilirdi yazılmış ve Falcao alınmasın diye birşey yok. As forvet zaten alınmalı ama Falcao'dan başkası yokmuş gibi davranmak da bence doğru degil.

30002785-1286539571-784000.webp

Olumcul top kayiplari olmasa cok klas bir oyuncu olurdu

Oyuncu olmadığını geçtim zaten bunla ilgili bir ton yorum yazıyoruz ki Belhanhandacılar dediğimizin aksine birşey söyleyemiyorlar.. Bu futbolcunun adamlıkla da alakası yoktur... Herşey güzel giderken sanki şut çekmeyi biliyormuş gibi Selçukla frikik tartışmasına girer , Diagne'yle penaltı tartışmasına girer... Kendisini eleştiren taraftara gider küfür eder.. Rakip futbolcunun yüzüne tükürür.. Takımı şampiyonlar liginde kaybeder o gider rakip takımın formasını giyip pişkin pişkin sahanın ortasında sırıtarak sohbet eder.. Başında Fatih Terim gibi teknik direktör olmasın darbede yapar her türlü pisliği yapar bu..

Diagne bunun yanında melek kalır benim gözümde.. En azından adam açık ara gol kralıyken almışsın getirmişsin sonra Trezeguet tarzı oyuncun olmadığı için birşey yapamamış veya sistemine uymayınca başlamışsın gömmeye adamı ve şimdide teneke bağlayıp gönderiyorsun adamı..Adam sonradan taraftarla arası açıldı ki gayet normal..

Ama bunun futbolculuğunu geçtim..Rezilliğininde sınırı yok..Bunları yazmamın sebebi Diagne'den bir şekilde para kazanırız.. Keşke bu satılsa..

5bb5351bae7849364cd656cf.jpg

Belhandayi beğenmeyen iyi oynadığı zamanda sevinmesin o zaman çünkü bu adam satılmadığı sürece yeri 11 ve OYNAYACAK...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt