#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bana gore de tam tersi milletin sardigini gorunce belhanda dostu oldum yoksa standart bi topcu
garip bi yer bu thread o yuzden oluyor galiba bu ustat

Orada yanlış bir ifade oldu devamında düzeltmeye çalışmıştım.. Karşılıklı bu etki tepki işi 2 taraf için de.. Tam kafamdan geçen cümleyi yazmışsın belhanda senin çok beğeneceğin bir adam değil aslında ama fazlaca gömülünce bir savunma mekanizması oluşuyor.. Maç esnasında mesela ben de deli oluyorum en ufak hatasında fazlaca tahammülsüzleştik.. Aslında hepimizin ortak gayesi GALATASARAY.. Bu forma altındaki herkesin muazzam oynamasını canı gönülden isterim.. Keşke belhanda çok iyi oynasa da ben utansam o şov yaptıkça

tmm
o zaman neden her puan kaybindan sonra bu herifin basligina 80 digerlerine 5 msj atiliyor
daha iyisi vardi da belhanda hocaya santaj yapip oynattirmadi mi

Çünkü kuduruyorlar. Puan kaybettiğimiz değil, kazandiğimiz maçlarda. Sonra puan kaybi olduğu maçlarda mutluluğun verdiği sevinç ile giriyorlar konuya.

Belahndayi begenmem ama fener macinda hirsli topcu lazim, pasif topcularla olmaz fener butun cirkeflerler sahada ve kenarda olacak
Böyle maçlarda hırs ve çirkeflik sakin kalamadıktan sonra hiçbir işe yaramadığı gibi aksine zarar veriyor, bunun en güzel örneği de Belhanda. Dediğinin tam tersi durum geçerli yani, adam fener maçlarında çok kolay tahrik oluyor saçma sapan hareketler yapıyor, o dediğin Melo gibi futbolcular için geçerli, hem hırslı ve çirkef olacak hem de sakin kalabilecek... Belhanda gibiler gerilimi yüksek maçlarda takımı gerçekten veya mecazen 1 kişi eksik bırakırken Melo gibiler rakipten bir kişiyi gerçekten veya mecazen 1 kişi eksik bıraktırıyor.

Örn: Melo'nun Emreyi göstere göstere oyundan attırması, tersi örnekte Belhanda'nın manasız yere kırmızı görmesi.

belhandayi abartanlarin buyuk bolumu zamaninda sneijdercileri kudurtan ozcimbomlu ercan kinay ve 2-3 kisiydi. yoksa o kadar abartilmadi ve abartilacak bir topcu degil. bu kadar yerin dibine sokulmasi gereken bir topcu da degil ama.

Bu da yanlış yaw puan kaybında hepimiz bir kelle arıyoruz.. Belhandaya bu kadar laf edilmesinin en büyük nedeni forumda fazla abartılması resmen 2 kutup olduk bu herif konusunda.. Sevmeyen daha da bilendi sevenler daha da sahiplendi şu an 2 taraf da vermesi gereken tepkinin fazlasını veriyor ben de dahil olmak üzere..

Sneijdercilerle Belhandacılar rolleri değiştirdi tamamen bence olan durum bu şu anda

Başlıkta iki tip psikopat grup var, birisi belhanda bok gibi oynamışken bile övüyor tuhaf tuhaf argümanlar ile savunuyor, ikinci grup ise takımın en iyisi olsa bile hatta takımın en iyisi olup galibiyeti getiren golü atsa bile tam tabiriyle adamı itin g.tüne sokuyor. Analiz erbabı Cund'un dediği gibi tuhaf bir başlık burası, ben de dönem dönem tarafların gazına gelip uç yorumlarda bulunabiliyorum, tarafsız kalıp yorum yapmak hayli güç.

Yav adama iyiyken iyi kötüyken kötü diyebilmek mesele... Kupa maçı hariç sezon başından beri iyi değil. Önceki yorumlarımı okuyun kesilecek adam değil diyordum. Daha dikkatli oynamalı... Mesela son maçta Feghouli de çok kötü oynadı.

Yav adama iyiyken iyi kötüyken kötü diyebilmek mesele... Kupa maçı hariç sezon başından beri iyi değil. Önceki yorumlarımı okuyun kesilecek adam değil diyordum. Daha dikkatli oynamalı... Mesela son maçta Feghouli de çok kötü oynadı.

Feghouli'nin ismini zar zor duyduk ki,hayaletten farksızdı.O futbola çok kötü tabiri bile yetmez

Başlıkta iki tip psikopat grup var, birisi belhanda bok gibi oynamışken bile övüyor tuhaf tuhaf argümanlar ile savunuyor, ikinci grup ise takımın en iyisi olsa bile hatta takımın en iyisi olup galibiyeti getiren golü atsa bile tam tabiriyle adamı itin g.tüne sokuyor. Analiz erbabı Cund'un dediği gibi tuhaf bir başlık burası, ben de dönem dönem tarafların gazına gelip uç yorumlarda bulunabiliyorum, tarafsız kalıp yorum yapmak hayli güç.
İlk kısmı doğru; ya lafını yememek için yahut direkt trollüğüne böyle davraniyorlar...İkinci kısmı kendisini beğenmeyenler arasında küçük bir grup için geçerli olabilir, genele yaymak haksızlık olur. Benim gibi en çok eleştirenler bile Akhisar maçının en iyi oyuncusu olduğu konusunda fikir birliğine vardık mesela; o golü atmamış olsa da benim için fark etmeyeceğini söyledim şahsen...

Uzun bir süredir çenesini kırma arzum vardı fakat Galatasaray'ın güç kaybedebilme ihtimalinden ( en azından rotasyonda ) insan üzülüyor .

Feghouli'nin ismini zar zor duyduk ki,hayaletten farksızdı.O futbola çok kötü tabiri bile yetmez
Zaman zaman... Fener maçından sonra doğru düzgün yorum yapabiliriz bence... Şu yeniler takıma adapte olsun, eskiler de yenilere adapte olsun bir de ondan sonra bakalım duruma...

Hani okulda herkesin ezmeye çalıştığı sessiz sakin, düzgün bir çocuk olur ya. Aynı onun gibi.
Bi an gelir o cocuk icindeki 9 kuyruklu tilkiyi cikarir alayin
İlk kısmı doğru; ya lafını yememek için yahut direkt trollüğüne böyle davraniyorlar...İkinci kısmı kendisini beğenmeyenler arasında küçük bir grup için geçerli olabilir, genele yaymak haksızlık olur. Benim gibi en çok eleştirenler bile Akhisar maçının en iyi oyuncusu olduğu konusunda fikir birliğine vardık mesela; o golü atmamış olsa da benim için fark etmeyeceğini söyledim şahsen...
Abi ayni şekilde ben de denizli macinda falan berbat olduğunu söyledim. Ama ben trollugune de yapmiyorum bu adami seviyorum tıpkı kucuklugumde henry'yi sevdiğim gibi. Daha once hic böyle baglanmamistim bi futbolcumuza hagi dahil niye bilmiyorum

2. gruptasınız ne yazık ki..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt