#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taliscanın pesinde aylarca koşsunlar ne yapıp edip getirsinler.bizim kreatif bi 19 numaraya ihtiyacimız var

Yahu, şu ''10 numara'' muhabbetini bırakın artık lütfen, bıkmadınız gitti; Hagi ile aynı cümlede ne işi var bu yetersizin?...

Ben diyorum ki ''Galatasarayımız seviyesindeki bir takım için, bir 8 numaranın vereceği ofansif katkıyı bile asla veremedi, veremeyecek; çevre kontrol zaafiyeti, top kayıpları, defansif özellikleri açısından da ancak iki alt ligin '8' i olacak seviyede...Yok ''Topa karşı, yiğit, erkek vs'' saçmalıklarıyla nereye kadar?..''Efendim FT çok tutuyor!''. Hata ediyor, böyle olmadık adamlara sıkça hak etmedikleri payeler verdiğini de biliyoruz. Yalnız, Hocanın sevdiğim bir tarafı da malum ''Ben bilirim!'' ci tavrından, gerektiğinde geri adım atabilmesidir. Bunda da öyle olacağını tahmin ve temenni ediyorum...

Babelle birlikte tamamen zararı bugün.. Anlamadığım bu herifin sağlam hali bile bu kadar tartışılırken maskeyle çıkması neyin kafası.. Can Esmer fatih hocanın hesabı olabilir dünyada bu herifi bu kadar şişirecek 2 kişi biliyorum sadece..
Abi hakkimda konusuyosan bari etiketle beni de bileyim. Şişirmek degil hicbir zaman sisirmedim sadece bu adami çok sevdiğimi söyledim hep. Sevemez miyim abi?

An itibari ile kendisinin 11 çıktığı herhangi bir müsabakayı takip etmeme kararı aldım ruh sağlığım için. Sonuçta aşağı yukarı belli yapacağı hatalar, aynı şeyleri izlemekten ve bu adamın ödüllendirilmesinden sıkıldım gerizekalı gibi izlemeyeceğim tekrar tekrar.

Buna boşuna kızıyorsunuz beyler, bu adam sıradan normal bir futbolcu biz çok abartıyoruz. Bu adamı vazgeçilmez/kilit oyuncu olarak gören zihniyette sıkıntı var, hoca o demeci verdiğinden beri güzel transferlere rağmen takımdan ümidi büyük oranda kestim, bugünde ümidi kesmekte haklı olduğumu gördüm.

Bu saatten sonra rakipler kötü olursa şampiyon oluruz yok biri sıyrılır azıcık kıpırdanırsa onlar şampiyon olur, hoca takmış bu herife ve bununla oynanan futbola feriştahı gelse fikrini değiştiremez.
seri biraz alissin vallahi bunu donunda sallar. en azindan ceza sahasi icine giriyor. vallahi billahi duran topun basina bu herif gidince bir b.k olmayacak diyorum. onca uzun adamimiz var duran topu kullanan adama bak

seri biraz alissin vallahi bunu donunda sallar. en azindan ceza sahasi icine giriyor. vallahi billahi duran topun basina bu herif gidince bir b.k olmayacak diyorum. onca uzun adamimiz var duran topu kullanan adama bak
Profesyonel bir futbolcu topu nasıl kaldıramaz anlamak pek mümkün değil, hadi bir kere olmadı iki kere olmadı her defasında ön direğe atmayı nasıl başarıyor çözemedim.

Senelerini futbola vermis, bunu para kazanip aile gecindermek icin yapan birisinin topa bu kadar kotu vurma ihtimali olamaz. Resmen satti.

Ben de beğenmiyorum da suçlu Can değil yani, ki bu kadar öven adamın bu maç eleştirmesini doğru buluyorum. Diğerleri ne onuyor da buna laf atılıyor gibi saçma bir savunmaya da girebilirdi.
Abi takim da berbatti ama ben belhanda kötü olduğu zaman kötü oynadi falan diye yaziyorum. Yazdim da zaten bugün de denizli macinda da. Dedigin gibi bi sey de yazabilirdim mesela soso babel konularına belhandadan daha kötü oldukları halde bu kadar elestirilmiyor vs vs

Abi hakkimda konusuyosan bari etiketle beni de bileyim. Şişirmek degil hicbir zaman sisirmedim sadece bu adami çok sevdiğimi söyledim hep. Sevemez miyim abi?

Hakkında kötü bir söylemim olmuş gibi konuşuyorsun.. Belhandayı şişirdiğin yalan değil ki neden alındın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt