Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.438
- 66.535
- 5.003
Taliscanın pesinde aylarca koşsunlar ne yapıp edip getirsinler.bizim kreatif bi 19 numaraya ihtiyacimız var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi hakkimda konusuyosan bari etiketle beni de bileyim. Şişirmek degil hicbir zaman sisirmedim sadece bu adami çok sevdiğimi söyledim hep. Sevemez miyim abi?Babelle birlikte tamamen zararı bugün.. Anlamadığım bu herifin sağlam hali bile bu kadar tartışılırken maskeyle çıkması neyin kafası.. Can Esmer fatih hocanın hesabı olabilir dünyada bu herifi bu kadar şişirecek 2 kişi biliyorum sadece..
Taliscanın pesinde aylarca koşsunlar ne yapıp edip getirsinler.bizim kreatif bi 19 numaraya ihtiyacimız var
seri biraz alissin vallahi bunu donunda sallar. en azindan ceza sahasi icine giriyor. vallahi billahi duran topun basina bu herif gidince bir b.k olmayacak diyorum. onca uzun adamimiz var duran topu kullanan adama bakBuna boşuna kızıyorsunuz beyler, bu adam sıradan normal bir futbolcu biz çok abartıyoruz. Bu adamı vazgeçilmez/kilit oyuncu olarak gören zihniyette sıkıntı var, hoca o demeci verdiğinden beri güzel transferlere rağmen takımdan ümidi büyük oranda kestim, bugünde ümidi kesmekte haklı olduğumu gördüm.
Bu saatten sonra rakipler kötü olursa şampiyon oluruz yok biri sıyrılır azıcık kıpırdanırsa onlar şampiyon olur, hoca takmış bu herife ve bununla oynanan futbola feriştahı gelse fikrini değiştiremez.
Profesyonel bir futbolcu topu nasıl kaldıramaz anlamak pek mümkün değil, hadi bir kere olmadı iki kere olmadı her defasında ön direğe atmayı nasıl başarıyor çözemedim.seri biraz alissin vallahi bunu donunda sallar. en azindan ceza sahasi icine giriyor. vallahi billahi duran topun basina bu herif gidince bir b.k olmayacak diyorum. onca uzun adamimiz var duran topu kullanan adama bak
Abi takim da berbatti ama ben belhanda kötü olduğu zaman kötü oynadi falan diye yaziyorum. Yazdim da zaten bugün de denizli macinda da. Dedigin gibi bi sey de yazabilirdim mesela soso babel konularına belhandadan daha kötü oldukları halde bu kadar elestirilmiyor vs vsBen de beğenmiyorum da suçlu Can değil yani, ki bu kadar öven adamın bu maç eleştirmesini doğru buluyorum. Diğerleri ne onuyor da buna laf atılıyor gibi saçma bir savunmaya da girebilirdi.
Çoook. Şimdi bir tane maçta oynamasın hasbelkader, hemen işte olsaydı şöyle kaçardık, Belhanda olmayınca top taşıyamıyoz yauvv gibi şeyler söylerler o zaman gelBelhandacı kaldı mı forumda?
var gıbı gozukuyor..Belhandacı kaldı mı forumda?
''Çok sevdim ağbi!'' gibi olmuş. Biliyorsundur o repliği...Abi hakkimda konusuyosan bari etiketle beni de bileyim. Şişirmek degil hicbir zaman sisirmedim sadece bu adami çok sevdiğimi söyledim hep. Sevemez miyim abi?
Bilmiyorum abi ama çok seviyorum''Çok sevdim ağbi!'' gibi olmuş. Biliyorsundur o repliği...
Abi hakkimda konusuyosan bari etiketle beni de bileyim. Şişirmek degil hicbir zaman sisirmedim sadece bu adami çok sevdiğimi söyledim hep. Sevemez miyim abi?
''Küçük Emrah, çok sevdim abi'' yaz çıkar bir yerlerdenBilmiyorum abi ama çok seviyorum![]()
keyıfler yerınde mı''Küçük Emrah, çok sevdim abi'' yaz çıkar bir yerlerden![]()
Abi sisirdigim bi mesaj gösterene? Sneijderden daha iyi şut atiyo falan mi demisim mesela?Hakkında kötü bir söylemim olmuş gibi konuşuyorsun.. Belhandayı şişirdiğin yalan değil ki neden alındın?