#10 Younès Belhanda

engin ve yenilmez savunuculuğu ile forumda belhandayı savunan @Can Karabacak renktaşımı kutluyorum, forumdan banlanması dahi teklif edilmişti belhanda'yı savunduğu için ama o dik durdu helal olsun

engin ve yenilmez savunuculuğu ile forumda belhandayı savunan @Can Karabacak renktaşımı kutluyorum, forumdan banlanması dahi teklif edilmişti belhanda'yı savunduğu için ama o dik durdu helal olsun
vefat listeme 1 duyumcu eklemeyi beklemiyordum ama sanırım onu da ekleyeceğim

Maçların seyircisiz olması performansını arttırdı bence psikolojik sorunlarını yaşamadan top oynayabiliyor.

sad.gif

Şöyle oyna canımızı ye be adam. :love: :love:
Çok iyi kalite , sadece odaklanıp ,herşeyini vermesi lazım.

Fatih terimin firavun videosunda tanımladığı Hincal Uluc gibi bi adam. Istediginde bilmedigi,yapamayacağı hic bisey yok. Toxic karakteriyle haterlarini Hincal reis gibi puskurtmesini bekliyoruz.

Brawo böyle oynarsa bir şey diyemeyiz anti belhandacılar olarak. Yalnız "8 numara" diyenlerin gol atınca saldırması da gözlerden kaçmıyor.

benzer bır seyı WS tayfası douglaonun kendı kalesıne attıgı golde yapmıslardı

sneıjder nası 10 numara 8 aydır gol atamıyor dıyorduk hakan d falan gelıp sneıjderden gol beklemek komık vs dıyordu sonra douglaonun kendı kalesıne golüne cl fınalınde gol atmısız gıbı sevındıler cok ıyı hatırlıyorum

Keşke hep bu 4 maçtaki gibi oynayacagını hırs göstereceğini bilsek ve gitmesini istemesek. Ama sözleşme uzattıktan sonra yine ilk isabetli şutunu 14. Haftada çekti gibi bir şey görmekten korkuyorum

Bende azili bir belhanda düsmaniyim aslinda ama su son 4 macta sanki bambaska bir adam var sahada. Herif bugün oyuna girer girmez direk maca etki etti ve maci aldi.
Insallah böyle devam eder ama ben yine batiracak diye korkmuyor degilim

Geri
Üst Alt