- 29 Ocak 2011
- 47.649
- 19.512
- 2.898
Çok övülmeye başlandı Belhand'cılığı her an bırakabilirim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benim de canımı sıkan durumlardan biri abi. şimdi herkes ben zaten seviyodum modunda. kışı geçirdik ama yediğimiz ayazları unutmayız abiÇok övülmeye başlandı Belhand'cılığı her an bırakabilirim.
vefat listeme 1 duyumcu eklemeyi beklemiyordum ama sanırım onu da ekleyeceğimengin ve yenilmez savunuculuğu ile forumda belhandayı savunan @Can Karabacak renktaşımı kutluyorum, forumdan banlanması dahi teklif edilmişti belhanda'yı savunduğu için ama o dik durdu helal olsun
1.5 alsa kimse eleştirmez öyle de bir gerçek varInsaf’a gelsende sözleşmeni yıllık 1.5’ten uzatsan be Younes.
gerçek gsli olalı çok oldu golü atarse younes oktay olacakDarısı Fenere at golünü ol gerçek Galatasaray'lı
Brawo böyle oynarsa bir şey diyemeyiz anti belhandacılar olarak. Yalnız "8 numara" diyenlerin gol atınca saldırması da gözlerden kaçmıyor.
bu adamı bu sayfada paylaşmayın ya"Bu alemde kendini bilicen, geçme sınırını çizicen, önce Erinç Bilican."