- 20 Haziran 2011
- 57.775
- 63.192
- 4.533
Tadimizi kacirmayalim derim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tanju bey, organizasyon için gönüllü olduğunuzu tahmin etmek istiyorum.Bu akşam iyi olurdu sanki
Bı nabız yoklamasi yapayım dedim bu akşam için ama sanırım çok isteyen yok bir de başka akşam isteyenler var sanırım.Tanju bey, organizasyon için gönüllü olduğunuzu tahmin etmek istiyorum.
Ben bu akşam isteyenler arasındayım. Bu akşam yarışma konusu açılır liste paylaşılır. Sonuçlar da pazar akşamı açıklanır madem yarın maç varBı nabız yoklamasi yapayım dedim bu akşam için ama sanırım çok isteyen yok bir de başka akşam isteyenler var sanırım.
Pazar akşamı için söz veremem abi. Akşam planım var.Ben bu akşam isteyenler arasındayım. Bu akşam yarışma konusu açılır liste paylaşılır. Sonuçlar da pazar akşamı açıklanır madem yarın maç varBilmem sen ne düşünürsün Alp Basma bey?
Lutfuyu ozledim?O zaman toplandık
@Vasfi Vural @Alpay Asma @Erman Türker @Mustafa Sevim @Tuncay Van @Şükrü ERDEN @Melih Sönmez @Lütfü Tellioğlu @Aslan Karadağ @Furkan Korkmaz @Melih Açıkgöz @Hakan Sarı @Ömer Tuğrul Yılmazer @İsmail Çakır @Mehmet Arslaner @Sertan Nalbant @Kenan Ünal @Anıl Bunarcı @Tanju Karayel @Çağrı Yüce @Hayri P. Cund @Can BÜYÜK @Tolga Aybakan @Danyal Artemis
Lutfuyu ozledim������
Demir Y. Baş revizasyonunu tercih edebilirim.İstersen @L. Demir Baş olarak revize edebilirim.
Demir Y. Baş revizasyonunu tercih edebilirim.
Samir Pamir revizasyonu gerceklestirilsin lutfnO kontenjan dolu maalesef.
Demir Y. Seven
Samir Pamir
olabilir.
Olurda acilir kacirmak istemiyorumBu akşam 101. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması yapmayı düşünüyorum, sizler de benimle aynı fikirdeyseniz mesajı beğenirseniz duruma göre konuyu açarım.