100. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ANIL BUNARCI!!!

Hayatımın özeti gibi ağabey. :D

Bütün başarılı olduğum işlerde de başarısızlık döngüleri ile takip var işlerimde.

100 yarışmanın 25'inde ilk iki de olmak olarak bakmak gerekir yine de buna. :D

Bu arada hesaplanmamış ama yaklaşık 4-5 tane 3. lüğüm, 20 tane de 4. lüğüm var sanırım. :oley:
Alpayvision gibi bir şey olmuş zaten yarışma :D Lakin 101. yarışmayı yapmak yakışır sana onu da belirtmeden edemeyeceğim.

(Tahmini Cevap : Ağabey bu aralar projeler falan çok zamanımı alıyor ve hocaların da hiç acıması yok. Projeler bitsin 3 kere üst üste yapacağım söz veriyorum.)

Alpayvision gibi bir şey olmuş zaten yarışma :D Lakin 101. yarışmayı yapmak yakışır sana onu da belirtmeden edemeyeceğim.

(Tahmini Cevap : Ağabey bu aralar projeler falan çok zamanımı alıyor ve hocaların da hiç acıması yok. Projeler bitsin 3 kere üst üste yapacağım söz veriyorum.)

1.Evet bildiniz. :D Doktora Yeterlilik+ Tubitak Projesi+Deneyler+Makale çalışmaları haftada ortalama 15 saat x 6 gün çalışıyorum. :D
2. Hayır söz vermiyorum. Projeler bitmeyecek. :)

Gönüllü bir organizatörümüz var ise kapışalım hakikaten iyi olur. @Emrah Yıldırım bey hazretleri 100'ü yaptı ya sallamaz şimdi.

Bu hafta içi bir yarışma yapın özledik yav

Elimde muhtesem bir sarki var. Sampiyonluk icin bir numarali aday olacak sarki.

Yarisma zamani geldi bence de.

Bugün maç dolayısıyla zor olur ama yarın yapılsa fena olmaz

Yok mu 1 babayiğit şu lanet günlerde bizleri görecek.

Vaktimi ayarlayabilir isem düzenlemek isterim. Bakalım hele bir durun. :)

Neredeyse bir sene olacak. Ben varım. Fıstık gibi şarkıyla dereceye girememiştim :)

Forumun tam da yarışmalık bir dönemden geçtiğini bir tek ben görüyor olamam herhalde :) Bir ESC çok şeyi değiştirebilirdi.

Maçtan sonra Pazar akşamı için elini taşın altına koyacak biri aranıyor.

Yalnız eski tüfeklerde katılırsa memnuniyet duyarız.

Geri
Üst Alt