100. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ANIL BUNARCI!!!

101. yarışmayı ben organize edeceğim. Nasıl şikesiz tertemiz bir yarışma olur herkes görecek arkadaşlar. Organizatörlüğe adayım bugün..

Birinci olan şarkı bir gün boyunca forumun arka planında çalsın. Organizasyon dediğin böyle olur. Yap bunu nam'ın yürüsün.

Bugüne kadar 99 yarışma yaptığımız için bu yarışmaların şampiyonlarını anmak adına böyle bir çalışma hazırladık.Görseller için @Erman Türker'e teşekkürler.99 yarışmanın şampiyon listesi

vb70Jm.png
Yarışmayı iki farklı soyadı ile birer kez kazanmış olmam mükemmel olmuş.

Son düzenleme:
Melih Açıkgöz Aziz Yıldırım'ın taktiğini tavsiye ederim, hemen yeni bir yarışma düzenle, hem organizatör hem şampiyon ol, herkes bugünü unutur

Eline sağlık iyiydi hakikaten zevk aldık uzun zaman aradan sonra. Son zamanlarda pek muhabbet dönmüyordu onu diyorum. Ne olacak şimdi esc'ye yasaklılar falan aynen devam mı ?
Düşünmemiz gerek bu konuyu yarışma devam eder elbette.Şampiyon şarkılardanda yarışılır bir kez ama bakalım.

meğer daha kötüsü varmış, insan evladı her gün yeni bir yıkım ile karşılaşıyor
bb234ce3843e16e92fe0417b6a546d4c.jpg

Eline sağlık iyiydi hakikaten zevk aldık uzun zaman aradan sonra. Son zamanlarda pek muhabbet dönmüyordu onu diyorum. Ne olacak şimdi esc'ye yasaklılar falan aynen devam mı ?

Yasaklı şarkılar listesine dokunanın kellesini bizzat alırım. Net

Bu arada tebrikler Anıl, Melih ve Aslan.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt