- 18 Ağustos 2009
- 11.912
- 902
- 1.738
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hoaydaaa yönetim kademesinde çatırdamayı geçti olay deprem varBir daha yapma mümkünse.
Onu sadece ben yapabilirim.Yapsam yapardım ama hoşnut olmayanlarda olabilir o yüzden yapmıyorum.Birinci olan şarkı bir gün boyunca forumun arka planında çalsın. Organizasyon dediğin böyle olur. Yap bunu nam'ın yürüsün.
Yüzyılın şikesini ve sonucunda Melih Açıkgöz renktaşımıza tecavüzü kaçırdınStad daydım şimdi yeni geldim eve daha vay be bu kadar puam toplayacağımı beklemiyordum. Hatta bir ara zirveye oynamışım.
Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
Sarper'in ardından bana da cephe açmak istemiyorsundur umarım!!! Çift cephede savaşmak senin için iyi olmaz!!!
Club şarkısıyla yarışmaya mı girilir Kenanşu yarışma aydı bir yapılsa olmaz mı gülmekten karnıma ağrı girdi
Club şarkısı ne la Keramettin Admir, yine münasip bir yerinden element uyduruyorsun gibi.Club şarkısıyla yarışmaya mı girilir Kenan
Kenan seni ters çevirip düz şaaparım akıllı ol adam ol. Belli müzikten anlamadığın.Club şarkısı ne la Keramettin Admir, yine münasip bir yerinden element uyduruyorsun gibi.
Ben müzikten fazla anlamam, kulağa hoş geleni dinlerim, yabancı şarkılar ile hiç aram yoktur. Elimde olsa yarışmaya yabancı şarkı ile girilmesini yasaklarım, bu konuda yabancı sınırı taraftarıyım.
La az biraz doğru yaz be kardeşim birde mübarek gün. Yazdığımın içinde tek kelam ciddiyet yok derdim makara. Daha ilk sefer katılmışım hiç bir bilgim tecrübem yok, müzik konusunda dinleyici olmaktan fazla ilgim bilgim yok. Şurda iki makara yapalım diyoruz bazısı öyle bir uçuyor ki duracağı yeride unutuyorKenan seni ters çevirip düz şaaparım akıllı ol adam ol. Belli müzikten anlamadığın.
Club şarkısı ne diyor bir de dy.
Aynı anda hem en büyük winner hem de en büyük loser olmak nasıl bir duygu kardeşim?@Kenan Ünal'ın yarışma geleceğine ve müzik kulaklarımızın bütünlüğüne zarar verebilecek faşizan fikirleri nedeni ile ESC'lerden men edilmesi hususunu oylamaya açmak durumunda kaldığımızı bildirmek durumunda olmaktan üzüntü duymamıza karşın gerekliliğini ifade etmekten imtina etmediğimizi söylemek durumundayız.
Bende Recep Yıldırım kardeşimi muhteşem bir İbrahim Tatlıses Yıldız Tilbe düeti ile yarışmaya sokarımKenan Ünal'ın yarışma geleceğine ve müzik kulaklarımızın bütünlüğüne zarar verebilecek faşizan fikirleri nedeni ile ESC'lerden men edilmesi hususunu oylamaya açmak durumunda kaldığımızı bildirmek durumunda olmaktan üzüntü duymamıza karşın gerekliliğini ifade etmekten imtina etmediğimizi söylemek durumundayız.
Aynı anda hem en büyük winner hem de en büyük loser olmak nasıl bir duygu kardeşim?