100. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ANIL BUNARCI!!!

Mesajların önune yatmaya haziriz

Herşeye hazırlıklı olalım, yarın sabah başka bir yönetim ile uyanabiliriz
Emrah Yıldırım kullanmıyorsan iphone tavsiye ederim, facetime kalkışmada belirleyici olabilir

Son düzenleme:
Stad daydım şimdi yeni geldim eve daha vay be bu kadar puam toplayacağımı beklemiyordum. Hatta bir ara zirveye oynamışım.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

66b4c4bd00e5b5a6caa9b347b3003313.jpg
Sarper'in ardından bana da cephe açmak istemiyorsundur umarım!!! Çift cephede savaşmak senin için iyi olmaz!!!

tapatalk

Nasıl puan verdiysem 4 - 5 - 6yı aynı puana getirdim ilk 3ü de nerdeyse aynı puanda bitirtecektim.

Club şarkısıyla yarışmaya mı girilir Kenan
Club şarkısı ne la Keramettin Admir, yine münasip bir yerinden element uyduruyorsun gibi.

Ben müzikten fazla anlamam, kulağa hoş geleni dinlerim, yabancı şarkılar ile hiç aram yoktur. Elimde olsa yarışmaya yabancı şarkı ile girilmesini yasaklarım, bu konuda yabancı sınırı taraftarıyım.

Son düzenleme:
Yarışmanın devam edebilmesi için mutlaka müzik zevki olan renktaşlarımıza ve daha fazla muhabbete ihtiyaç var.

90. yarışmadan beri Türk şarkılarının ve dımtısların derece yapmaya başladığı bir yarışmaya evrildi.

B.J.Thomas'ın derece yapamadığı bir Eurovision olmamalıydı.

Club şarkısı ne la Keramettin Admir, yine münasip bir yerinden element uyduruyorsun gibi.

Ben müzikten fazla anlamam, kulağa hoş geleni dinlerim, yabancı şarkılar ile hiç aram yoktur. Elimde olsa yarışmaya yabancı şarkı ile girilmesini yasaklarım, bu konuda yabancı sınırı taraftarıyım.
Kenan seni ters çevirip düz şaaparım akıllı ol adam ol. Belli müzikten anlamadığın.

Club şarkısı ne diyor bir de dy.

Kenan Ünal'ın yarışma geleceğine ve müzik kulaklarımızın bütünlüğüne zarar verebilecek faşizan fikirleri nedeni ile ESC'lerden men edilmesi hususunu oylamaya açmak durumunda kaldığımızı bildirmek durumunda olmaktan üzüntü duymamıza karşın gerekliliğini ifade etmekten imtina etmediğimizi söylemek durumundayız.

Kenan seni ters çevirip düz şaaparım akıllı ol adam ol. Belli müzikten anlamadığın.

Club şarkısı ne diyor bir de dy.
La az biraz doğru yaz be kardeşim birde mübarek gün. Yazdığımın içinde tek kelam ciddiyet yok derdim makara. Daha ilk sefer katılmışım hiç bir bilgim tecrübem yok, müzik konusunda dinleyici olmaktan fazla ilgim bilgim yok. Şurda iki makara yapalım diyoruz bazısı öyle bir uçuyor ki duracağı yeride unutuyor

@Kenan Ünal'ın yarışma geleceğine ve müzik kulaklarımızın bütünlüğüne zarar verebilecek faşizan fikirleri nedeni ile ESC'lerden men edilmesi hususunu oylamaya açmak durumunda kaldığımızı bildirmek durumunda olmaktan üzüntü duymamıza karşın gerekliliğini ifade etmekten imtina etmediğimizi söylemek durumundayız.
Aynı anda hem en büyük winner hem de en büyük loser olmak nasıl bir duygu kardeşim?

Kenan Ünal'ın yarışma geleceğine ve müzik kulaklarımızın bütünlüğüne zarar verebilecek faşizan fikirleri nedeni ile ESC'lerden men edilmesi hususunu oylamaya açmak durumunda kaldığımızı bildirmek durumunda olmaktan üzüntü duymamıza karşın gerekliliğini ifade etmekten imtina etmediğimizi söylemek durumundayız.
Bende Recep Yıldırım kardeşimi muhteşem bir İbrahim Tatlıses Yıldız Tilbe düeti ile yarışmaya sokarım

Aynı anda hem en büyük winner hem de en büyük loser olmak nasıl bir duygu kardeşim?

Hayatımın özeti gibi ağabey. :D

Bütün başarılı olduğum işlerde de başarısızlık döngüleri ile takip var işlerimde.

100 yarışmanın 25'inde ilk iki de olmak olarak bakmak gerekir yine de buna. :D

Bu arada hesaplanmamış ama yaklaşık 4-5 tane 3. lüğüm, 20 tane de 4. lüğüm var sanırım. :oley:

Geri
Üst Alt