102. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON HAYRİ P. CUND!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaz . şarkı seçimi ne zaman yapılıyor ?
edit : puanlar lütfen konuya aşikar biçimde yazılsın .

Şarkınızı bu gün 23.59'a kadar gönderirseniz sevinirim, süreçler bu başlık altında sizlere bildirilecektir.

Tiri tiri titreyen palav yiyesim geldi.

Herkese başarılar. (GK VE ET hariç)

Muazzam bir eser ile katılıyorum ilk 3 gelmezse çıngar çıkarırım

emeğiniz ve ilginiz için teşekkür ederim . ancak yarışmaya katılmayacağım . iyi forumlar.

ESC'nin iniş döneminde üye olduğunuz için algınız kötü ama sanıldığı gibi şike asla dönmedi.

Sadece 1 yarışmada operasyon yapıldı, forumda çok sık düzenlendiği için yarışmadan rahatsız olan grup tarafından. Kimse o kadar ciddiye alıp şarkısını atmaz birbirine. Yarışmaya 95 üzeri katılmışımdır tek bir pm gelmedi tarafıma bu konuda.

Dışarıdan yapan var mı onu da sanmıyorum.

Amma tatava yaptiniz be

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bana uzun zaman önce forumca taninmis bir troll tarafindan sike mesaji gelmisti. 12 puani birbirimize paslayalim demisti.

Ciddiye alinacak bir sahis olmadigi icin de hic dile getirmedim bugüne kadar. Muhtemelen yarismaya ilk ve hatta son katilimi bile olmus olabilir, tamamen gayriciddi birisiydi ve hala da öyle.

Eğlence için yapılmış bir yarışma niye bu kadar önem veriliyor ki... 100. Yarışma ilk yarışmamdı ve mükemmel şarkıma sadece Erman Türker tam puan vermişti. Toplamda 20 puan falan toplamıştım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt