103. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ALP BASMA !!

Puanlama sistemi sebebiyle öyle olmuş sadece 10 şarkıya puan verebiliyoruz malum, 11 şarkıya oy verebiliyor olsak oy verirdim diye düşünüyorum.

Çok politik bir cevap olmuş. Saygı duymaktan başka elimden bir şey gelmiyor.

Tanju Karayel vakit ayırdığın için ve eşsiz sunumun için çok teşekkürler kardeşim. :hat:

Sen açsana, bir kere açar gibi oldun yalandan sonra iptal ettin 30 sene önce falan. Zaten kürsü falan gördüğün yok.
Kürsüyü de görürüz elbet bir gün Sayın Arslaner siz merak etmeyin ki daha önce defalarca aldığım şampiyonluk ve derecelerim de mevcut hamdolsun. Ayrıca castinle mastinle falan kürsü göreceğime hiç görmeyeyim daha iyi.

Yarışma düzenleme konusuna gelirsek ben işten elimi eteğimi çektim. Bundan sonra zor gibi.

Kürsüyü de görürüz elbet bir gün Sayın Arslaner siz merak etmeyin ki daha önce defalarca aldığım şampiyonluk ve derecelerim de mevcut hamdolsun. Ayrıca castinle mastinle falan kürsü göreceğime hiç görmeyeyim daha iyi.

Yarışma düzenleme konusuna gelirsek ben işten elimi eteğimi çektim. Bundan sonra zor gibi.

Futbol dönemi ayda 1, tatiller de ayda 3 defa yapılması sağlıklı olur diye düşünüyorum. :)

Yoksa sigara gibi sarıyor bu da. Operasyon yapılıp yine MALUM YARIŞMA gibi olmasın akıbetimiz hazır millet de yine sarmışken. :)

Aslında genç organizatörümüz @Batuhan Aydemir kardeşim bizi kırmaz ve 104'ü açabilir diye düşünüyorum.

Futbol dönemi ayda 1, tatiller de ayda 3 defa yapılması sağlıklı olur diye düşünüyorum. :)

Yoksa sigara gibi sarıyor bu da. Operasyon yapılıp yine MALUM YARIŞMA gibi olmasın akıbetimiz hazır millet de yine sarmışken. :)
Bence yapılabildiği kadar yapılsın kardeşim ne zararı var ki? :D Zamanında böyle yapılırken ki forumu da biliyorum sabote edildikten sonra ki forumun durumunu da biliyoruz kardeşim. Yarışmalar önemli :D

Basligi "Almanya'da Sampiyon Bayern Munih Oldu" olarak revize edip yarisma bahsini bir daha acmamak uzere kapayalim.

seven nation army ile katılmıştım.tanjuya katılmadan önceden sordum. yasaklı olarak sayılır mı diye ? o da bir sorun görmedi ki listeye ekledi. neyse sağlık olsun. ?

Tebrikler birinciye ve digerlerine
Sonucta sonuncuda lazim yarismaya?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt