108. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şarkı Sahipleri Açıklandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ama şarkımı yarım saate yollarım anca birazdan eve geleceğim

sent via GSC

Ayıp olacak ama uzun mesainin etkisi ile kafa bulut. Ben ishal olduğumda bile bu kadar rahat sıçamıyorum.

Aranıyor musun?
Hikayeyi bekliyorum, okuyup yatıcam ama aranıyorsan uykudan feragat edip başına bela olurum sorun değil.
Üç Redbull ile beş fincan kahveye bakar.
Sen değildin ki :) bence sen aranıyorsun ciddiyim sen değildin zira assolistler en son gelmez mi ne diye üstüne alınıyorsun sen daha önce post atmıştın başlığa yahu :)

Bir kez katildim onda da sike yapildi

Gsc adina kara bir geceydi

Kimse kim yahu, bir motorun soğusun bir sal yav.
motor filan argoya gerek yok da ilk foruma geldiğimde de dikkatimi çekmiştin göz nizamını bozan herşeye takılıyorsun galiba? engelleyebilirsin görmek istemiyorsan ya da alakalı alakasız her posta karışma herhangi bir post kotası koymadığınız müddetçe müdahil olamazsın ki???

motor filan argoya gerek yok da ilk foruma geldiğimde de dikkatimi çekmiştin göz nizamını bozan herşeye takılıyorsun galiba? engelleyebilirsin görmek istemiyorsan ya da alakalı alakasız her posta karışma herhangi bir post kotası koymadığınız müddetçe müdahil olamazsın ki???
Yahu konunun içine etmişsiniz hala konuşuyorsun, yeter bir dur artık yahu. Bu konuda sırf geyik dönerdi, bugün ise kilitlenip çöpe atılacak hale gelmiş. Şurada eğlenmek istiyoruz bir durun artık yahu.

5 dakikaya sarkimi atiyorum dostlar

Ne alakası var farklı türlerden farklı eserleri gsclilerle buluşturmuşum ne diye içine etmek oluyor? illa popüler yahut bildiğiniz paylaşımlar mı yapacağız? yeniliklere açık olun tekamül ancak böyle gerçekleşir...
Yahu konunun içine etmişsiniz hala konuşuyorsun, yeter bir dur artık yahu. Bu konuda sırf geyik dönerdi, bugün ise kilitlenip çöpe atılacak hale gelmiş. Şurada eğlenmek istiyoruz bir durun artık yahu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt