Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.764
- 21.807
- 2.783
Playlist nerde?Demiştim kar yağacağını. 7 Ocak'a da dikkat et. Ortalık yıkılacak!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Playlist nerde?Demiştim kar yağacağını. 7 Ocak'a da dikkat et. Ortalık yıkılacak!
Elinize emeğinize sağlık Mahir bey, zahmet vermedik inşallah ?Şarkı Listesi Yayınlandı. İlk mesajda. . .
Playlisti yayinlar misin artik
mahir hani nerde muzikler
en sonunda diskalifiye etmek zorunda kalacam bu adami
Güzel yağıyor 10-15 gün böyle devam edecek diyorlar da müzükler nerede hakikaten dostum MK ? 30 yarışmaya iştirak etmişimdir, 6-7 de yarışma düzenlemişimdir böyle gevşek, böyle skandal bir yarışma hatırlamıyorum.
Playlist nerde?
Elinize emeğinize sağlık Mahir bey, zahmet vermedik inşallah ?
Ya listede bir sakatlık var ya da benim katılmaktan vazgeçtiğim şarkıyla biri katılmış. Hangisi ?Zaten yavaş biriyim. Üstüne telefon susmadı. Bayağı vakit kaybettim!
Ben de Mehmet abinin şarksını buldum sanırımAlpay beyin sarkisini buldum
Yav bir kere de sasirt
12 verdim bile coktanBen de Mehmet abinin şarksını buldum sanırım![]()
Ya listede bir sakatlık var ya da benim katılmaktan vazgeçtiğim şarkıyla biri katılmış. Hangisi ?
Psikopat mısın olm sen ne diyorsun. Benim ilk yolladığım şarkıyla biri katılmış o zaman.Sakatlık yok! Üç defa kontrol ettim. Biraz saygı abi.

Psikopat mısın olm sen ne diyorsun. Benim ilk yolladığım şarkıyla biri katılmış o zaman.
Tatlı bir tesadüf işte.Adam her şeye ters cevap veriyor, organizatör mü hakim mi belli değil.Mahovizyonda gergin anlar![]()
Adam her şeye ters cevap veriyor, organizatör mü hakim mi belli değil.
Tansiyon ilacını almamış galiba bugünAdam her şeye ters cevap veriyor, organizatör mü hakim mi belli değil.
Emeğe saygı kafası yaşıyorsan şansını başka yerlerde aramanı öneririm. Millet modunda olsun görürsün neler olacağını bir öncekinde milleti monotonluğunla bayıltmışsın sorun çıkmamış belliki. Neler olabileceği konusunda en ufak fikrin yok.Ters cevap değil de bir saat boyunca emek ettim. Dikkatlice süzdüm kontrol ettim. Hata çıkmasın, rezil olmayayım diye. Sen öyle söyleyince itiraf edeyim biraz attı bende. Ama tesadüf işte ne yapayım![]()
Hallettim yegenimbaşlığa playlist eklendi diyelim lutfen