109. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Puanlar Hesaplama İşlemi Sona Erdi | BÜYÜK FİNAL BUGÜN 22.00’da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şarkı Listesi Yayınlandı. İlk mesajda. . .

Playlisti yayinlar misin artik
mahir hani nerde muzikler
en sonunda diskalifiye etmek zorunda kalacam bu adami
Güzel yağıyor 10-15 gün böyle devam edecek diyorlar da müzükler nerede hakikaten dostum MK ? 30 yarışmaya iştirak etmişimdir, 6-7 de yarışma düzenlemişimdir böyle gevşek, böyle skandal bir yarışma hatırlamıyorum.

Yuh. Sabırsızlar. . .

İlk mesajda yayınladım.

Müsadenizle kadim ESC esprisini patlatıyorum.

Puanları yolladım.

Psikopat mısın olm sen ne diyorsun. Benim ilk yolladığım şarkıyla biri katılmış o zaman.

Ne yapayım abi :asd: Tatlı bir tesadüf işte.

Allah aşkına benim organize ettiğim yarışmanın normal akması mümkün mü! Abidik kubidik şeyler beni bulur. Alışın rica ederim.

Adam her şeye ters cevap veriyor, organizatör mü hakim mi belli değil.

Ters cevap değil de bir saat boyunca emek ettim. Dikkatlice süzdüm kontrol ettim. Hata çıkmasın, rezil olmayayım diye. Sen öyle söyleyince itiraf edeyim biraz attı bende. Ama tesadüf işte ne yapayım :D

başlığa playlist eklendi diyelim lutfen

Ters cevap değil de bir saat boyunca emek ettim. Dikkatlice süzdüm kontrol ettim. Hata çıkmasın, rezil olmayayım diye. Sen öyle söyleyince itiraf edeyim biraz attı bende. Ama tesadüf işte ne yapayım :D
Emeğe saygı kafası yaşıyorsan şansını başka yerlerde aramanı öneririm. Millet modunda olsun görürsün neler olacağını bir öncekinde milleti monotonluğunla bayıltmışsın sorun çıkmamış belliki. Neler olabileceği konusunda en ufak fikrin yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt