109. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Puanlar Hesaplama İşlemi Sona Erdi | BÜYÜK FİNAL BUGÜN 22.00’da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Temsili MK.

İnceyi kendisi anlamıştır muhtemelen, evet bel altı tehdit ediyorum kötü bir insanım.

@Mahir Kahveci

Akşama acil işim çıktı yazacak. Acil işinin de ne olduğu sanırım herkesçe malum.

Araştırmalarıma göre Tosun da milleti böyle oyalamıș, sonuç Uruguay.

Görüyorum ki minik kuşumun algı manipülasyonlarına kurban gidecekmişim lakin değerli GSC üyeleri böylesine alçakça bir saldırıya meydan vermemişler. Madem kuralları askıya aldık o vakit eteklerdeki taşları dökme vaktidir.

Bu mesajı kendisinin açıkladığı mesajımdan önce yazmıştır;
Teşekkür ederim Erman Bey. Elinize sağlık. İnşallah birinci olursunuz. Sizin kazanmanız umurumda değil; o şarkı birinci olmalı, umarım da olur.

Ayrıca dün de kendisi PM yoluyla tacizlerini devam ettirmiştir;
Terbiyesizkik yapma bir kere insan olmayı dene, bak insan ol demiyorum insan olmayı dene! Sıkılmadın mı kavga etmekten
Allah belanı versin ya harbi yeter kavga gürültü eksik olmasın forumda!

Daha neler neler var da paylaşmaya terbiyem müsaade etmiyor. Yorumu kamuoyuna bırakıyorum.

MK hakkında özel hayatın gizliliğini ihlal etme kapsamında soruşturma başlatılmıştır.
Görüyorum ki minik kuşumun algı manipülasyonlarına kurban gidecekmişim lakin değerli GSC üyeleri böylesine alçakça bir saldırıya meydan vermemişler. Madem kuralları askıya aldık o vakit eteklerdeki taşları dökme vaktidir.

Daha neler neler var da paylaşmaya terbiyem müsaade etmiyor. Yorumu kamuoyuna bırakıyorum.

Oku şunları! Özel hayat!

Bu şahıstan bende şikayetçiyim. Şarkı değiştirme talebime verdiği yanıt aşağıdadır

'' Ben koydum. İtirazın mı var? Şarkı falan değiştirmiyorum! ''

Böyle bir kibir olabilir mi ? Adam adeta firavun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt