Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.786
- 109.609
- 4.878
Arkadaşlar puanlamalar tamamlandı. Şarkıların kime ait olduğunu da 15.00 - 16.00 arasında yayınlayacağım ve puanlamaya geçeceğim.
://///////////////////////////////////
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar puanlamalar tamamlandı. Şarkıların kime ait olduğunu da 15.00 - 16.00 arasında yayınlayacağım ve puanlamaya geçeceğim.
Arkadaşlar hep şikayet hep şikayet, makas kesmiyor ne yapsın Mahir.
Mesale? Üstü kapalı meşaleleri yakın şampiyonluğum yakın mesajımı veriyorsun Dorukcuğum?kenan komutan mesale mi koyduk
Mesale? Üstü kapalı meşaleleri yakın şampiyonluğum yakın mesajımı veriyorsun Dorukcuğum?
Sana mesafeli olduğum gün @Yusuf Kara önce beni sonra Mahir'i vuracak, öyle talimat verdim.mesafe diyecektim![]()
Sana mesafeli olduğum gün @Yusuf Kara önce beni sonra Mahir'i vuracak, öyle talimat verdim.
O yarışmaya neden kendi resmin ile katıldın lan?Gsc guzellık yarısmasını taklit eden cakma bi yarısma
O yarışmaya neden kendi resmin ile katıldın lan?
Sonuçları açıkla benim çocuk evlenecek yahu !Arkadaşlar hangi yarışmacının, hangi şarkıyla yarıştığı ilk sayfada yayınlanmıştır.
@Mehmet Arslaner Kaptın 12 puanımı kardeş![]()