#11 Abdul Kader Keita

Cevap: # 11 Abdul Kader Keita

Daha iyi olmasını bekliyoruz tabi. .

Yalnız maçta bir ara el kol hareketleriyle kenara birşey anlatmaya çalışıyordu. Stadda olanların dikkatini çekmiştir sanıyorumki, pas alamamaktan şikayetçi gibiydi :)

topa bence çok iyi derecede hükmediyo,top sanki onun ayaklarından gitmek istemiyor:)

topu alınca direk kaleye doğru koşuyo :) süpersin Keita

İlk maçından korkutmasaydı ezikleri :p O bazukayı unutamayacağım.. Umarım Lincoln gibi patlayıp sonra bu iltifatları yedirmez bize.. Tek korkum bu..

Ekli dosyalar

• ezer gecer.webp
    ezer gecer.webp
    46 KB · Görüntüleme: 158

40_k.jpg

Yalniz Keita takla atarken fotoroman nasil bakiyor gordunuzmu :D Dumur olmus dumur :D:D

Bizim sahanin zemini ne kadar güzel öyle :D

Lyon’dan 8.5 milyon Euro’ya alınan ve transferi büyük ses getiren Abdul Kader Keita’nın, Sarı-Kırmızılı formayla nasıl bir performans ortaya koyacağı büyük merak konusuydu. Fildişi Sahilli futbolcu, ilk Netanya maçında oyuna sonradan girdi, fakat kendini gösterme fırsatı bulamadı. Rövanşta ise ilk 11’de şans bulan tecrübeli futbolcu, henüz 6. dakikada attığı nefis golle kalitesini ortaya koydu. Ali Sami Yen’deki ilk maçında ağları

havalandırışını, attığı taklalar ve Nonda’yla yaptığı dansla kutlayan Keita, sadece 45 dakika sahada kalmasına karşın taraftarı mest etmeyi başardı.

‘Daha iyi olacak’

Keita, kondisyon seviyesini yükselttiğinde çok daha efektif bir futbol ortaya koyacağını vurgulayıp, “Önemli olan uyum sürecini en kısa sürede atlatmaktı” ifadesini kullandı.

45 dakika bile yetti

Abdul Kader Keita'nın, Sarı-Kırmızılı formayla nasıl bir performans ortaya koyacağı büyük merak konusuydu.

Lyon’dan 8.5 milyon Euro’ya alınan ve transferi büyük ses getiren Abdul Kader Keita’nın, Sarı-Kırmızılı formayla nasıl bir performans ortaya koyacağı büyük merak konusuydu. Fildişi Sahilli futbolcu, ilk Netanya maçında oyuna sonradan girdi, fakat kendini gösterme fırsatı bulamadı. Rövanşta ise ilk 11’de şans bulan tecrübeli futbolcu, henüz 6. dakikada attığı nefis golle kalitesini ortaya koydu. Ali Sami Yen’deki ilk maçında ağları

havalandırışını, attığı taklalar ve Nonda’yla yaptığı dansla kutlayan Keita, sadece 45 dakika sahada kalmasına karşın taraftarı mest etmeyi başardı.

‘Daha iyi olacak’

Keita, kondisyon seviyesini yükselttiğinde çok daha efektif bir futbol ortaya koyacağını vurgulayıp, “Önemli olan uyum sürecini en kısa sürede atlatmaktı” ifadesini kullandı.

FANATİK

45 dakika bile yetti

Abdul Kader Keita'nın, Sarı-Kırmızılı formayla nasıl bir performans ortaya koyacağı büyük merak konusuydu.

‘Daha iyi olacak’

FANATİK

Aynı haber bir üstte var ben koydum. Ne gerek var ki bir daha aynısını koymaya.

Mor forma en çok esmer oğlanlar Keita ve Nondaya yakışmış, keşke taraftar formaları da böyle olsaydı, arkada kırmızı ülker logosuz. Artık fener iki kocalı olacak, nasıl bir fantezi yaparlar bilemem Nondayla birlikte:D

Nedense bizim transferlerimiz haber yapılırken "Lyon'dan 8,5 milyon euroya alınan Keita" veya "Galatasaray'ın Manchester City'den 7 milyon euroya aldığı Elano" gibi kalıplar kullanılıyor.. Diğer takımlarda hiç duymadım "6,5 milyon euro'ya alınan İsmail" veya "7 milyon euroya alınan Andre Santos" gibi bir şey.. Hakikaten çok ilginç medya..

Birkaç defa dikkatimi çekti, Keita defansa yardim ettiginde, bir adami tutuyor, yanindaki arkadasina da diger adami tutmasini elliyle isaret ediyor. Hosuma gitti, tam bir takim futbolcusu.

Bu video'da dk. 2:41 de yapiyor bu hareketi mesela. https://gelgidersin.blogspot.com/2009/08/keita-netanya-macnda-neler-yapt.html

Burda Ugur Ucar'a, dikkatinizi çekmek istiyorum.

Eski ozelliklerinden cok sey kaybetmemis sanki

lalalalala la laaaaa

Abdul Kaderrr Keitaaaaa.....

Aslanım benim çok iyi..O taklaları sütçü saraçoğlundada atacak inanıyorum..

Geri
Üst Alt