#11 Abdul Kader Keita

Cevap: # 11 Abdul Kader Keita

Bugün Keita atar mı sizce ?

Ligimizin oyuncuları daha Keita'yı tanımıyor.Bu durum Keita'ya avantaj olacaktır.

2 tane gol bekliyorum A.K.K dan , ama sade 1 golde taklasini atar ... her golden sonra atsa bi ayricaligi kalmaz :D

Bugün geçen gün Aydın'ın yaptıklarını yapacak.. Muhtemelen Baros'u beslemek için uğraşacak Kewell'la birlikte.. 2 gol atacağına 3 asist yapması tercihimdir ;)

Antep macinda Keita'nin hepimizi korkutan sakatligindan sonra antep taraftarinin onu yuhalamasina ne denir ki? umarim kume duser Antep

Antep'in cirkef, art niyetli, kasap futbolculari benim macta kafami acayip bozdu sinir'den patlayacaktim az kalsin bu ne kardes adami öldürüyorlar'di hakem'den tik yok.

Antep'in cirkef, art niyetli, kasap futbolculari benim macta kafami acayip bozdu sinir'den patlayacaktim az kalsin bu ne kardes adami öldürüyorlar'di hakem'den tik yok.

bu sezon futbolcularimiz sakatlanmasin diye tirnagimizi yiye yiye mac izleyecegiz anlasilan. Sinirden kudurdum ben de ozellikle Keita saha kenarina giderken adami yuhalayinca millet. Insan degil bunlar ya.

bu sezon futbolcularimiz sakatlanmasin diye tirnagimizi yiye yiye mac izleyecegiz anlasilan. Sinirden kudurdum ben de ozellikle Keita saha kenarina giderken adami yuhalayinca millet. Insan degil bunlar ya.

Benim anlamadigim ne biliyormusun emre kardes??

Ya Türk oyuncu yapsa tamam diyecegim ama Türkiyeye gelen yabancilar'da asiri cirkef oluyor birde hakem anti futbola prim veriyor ya olacak is degil.

E baksana Harry Kewell bile benim amca ogluna benzemeye basladi :) korle yatan sasi kalkarmis

Adamlar 3 kişiden aşağı girmediler.Tutulamıyor.Bu fotoyu görmüşler sanırsam :)

abdul+kader+keita

Keita da hepsinin suratina suratina kosmaya devam etti helal olsun diyorum.

Çok hızlı ve çok teknik.Çok ayağa kaldıracak bu sene bizi Popito.

Topla beraber kimseyi takmadan süper gidiyor. Peşpeşe 2-3 kişiyi çok çok rahat geçip durdu. Bütün çalımlarından sonra da karşılığı olarak tekmeleri, dirsekleri yedi.

Hakem Arda 'nın yolunu kesip üzerine yürüyeceğine üzerine utanmadan bir de sarı kart vereceğine Keita ve Baros yapılan hareketlere kart versin.

Çok korktum düştüğü zaman, inanılmaz etkili, çok daha iyi olacak, inanıyorum.

Federasyon fifa nın yıldız oyuncuyu koruma maddesini bizim hakemlerini beynine sokamazsa 2-3 maça kalmaz keitanın ayaklarını eline verecek ligdeki kasaplar:mad::mad::mad::mad:

Bugün keita vasattı,savunmaya fazla yardımcı olmuyordu,takıma tam adapte olamamış daha ama çalımları süperdi,biraz daha ısınırsa çok güzel işler başaracak hayırlısıyla.

Federasyon fifa nın yıldız oyuncuyu koruma maddesini bizim hakemlerini beynine sokamazsa 2-3 maça kalmaz keitanın ayaklarını eline verecek ligdeki kasaplar:mad::mad::mad::mad:

Bugün keita vasattı,savunmaya fazla yardımcı olmuyordu,takıma tam adapte olamamış daha ama çalımları süperdi,biraz daha ısınırsa çok güzel işler başaracak hayırlısıyla.

Başka maç mı izledik?

Geri
Üst Alt