#11 Abdul Kader Keita

Cevap: # 11 Abdul Kader Keita

Nedense bizim transferlerimiz haber yapılırken "Lyon'dan 8,5 milyon euroya alınan Keita" veya "Galatasaray'ın Manchester City'den 7 milyon euroya aldığı Elano" gibi kalıplar kullanılıyor.. Diğer takımlarda hiç duymadım "6,5 milyon euro'ya alınan İsmail" veya "7 milyon euroya alınan Andre Santos" gibi bir şey.. Hakikaten çok ilginç medya..

cidden öyle şöyle mi desinler 9 milyon euro+2 milyona aldıkları emreciksin karşılığında bjkden kaçırılarak alınan fbnin yıldız yedek oyuncusu topuz :D

medyayı takma renktaş en ufak takmıyorum artık

netanya maçında çok güzel bi gol attı kendisi bravo.

ayrıca lyon'daki performansına bakıp eleştirenler; lyon o sene takım olarak kötüydü. bunun tek sorumlusu keita mı sizce ? dediğim gbi geçen sene takım olarak yokları oynayan bi lyon vardı. e bu keita'nında performansını etkiliyo doğal olarak. şmdi fenev'in sağ tarafına messi'yi koysan sabri'yle eş değer bi performans gösterir :D

Keita gerçekten mükemmel bir futbolcu.=)İyiki bizim takımda.

Hayatımda izlediğim en yetenekli,teknik kapasitesi en yüksek siyahi futbolcu.Keyif veriyor izlemek.:asd:

bide medyada herkes yıldız olma çabası içinde, çok şahsi falan demez mi off offf....

Şahsilikle ilgisi yok, maç içinde en ufak mantık dışı hareketini göremedim Keitanın, çok zeki, nerde ne yapması gerektiğini sahada en iyi bilen adam benim şahsi görüşüm. Ben bu kadar kesinlikle beklemiyordum, hızını, çabukluğunu, kıvraklığını zaten biliyorduk ama dün futbol dersi verdi, zekasını yansıttı sahaya. Topu nerede alması geerekiyorsa orada oluyor, biri sıkışınca rahatlatmak için yardımda, iki hareketle karşı takımı düşürebileceğini biliyorsa da çalım atıyor -bunun adı şahsi oynamaksa- Hele hücum pres mantığına müthiş şaşırdım denilebilir, kesinlikle adama giriyim demeden alan kapatıp savunma mantığı var ve arkadaşlarına da nereyi alması gerektiğini söylüyor.

Benim maçtan sonra fikrim değişti ve Keitanın hem en iyi transferimiz, hem de en akıllı oyuncumuz olduğunu düşünmeye başladım.

Çok isabetli paslar atabiliyor. Şimdiye kadar en çok bu özelliği dikkatimi çekti.

Şahsilikle ilgisi yok, maç içinde en ufak mantık dışı hareketini göremedim Keitanın, çok zeki, nerde ne yapması gerektiğini sahada en iyi bilen adam benim şahsi görüşüm. Ben bu kadar kesinlikle beklemiyordum, hızını, çabukluğunu, kıvraklığını zaten biliyorduk ama dün futbol dersi verdi, zekasını yansıttı sahaya. Topu nerede alması geerekiyorsa orada oluyor, biri sıkışınca rahatlatmak için yardımda, iki hareketle karşı takımı düşürebileceğini biliyorsa da çalım atıyor -bunun adı şahsi oynamaksa- Hele hücum pres mantığına müthiş şaşırdım denilebilir, kesinlikle adama giriyim demeden alan kapatıp savunma mantığı var ve arkadaşlarına da nereyi alması gerektiğini söylüyor.

Benim maçtan sonra fikrim değişti ve Keitanın hem en iyi transferimiz, hem de en akıllı oyuncumuz olduğunu düşünmeye başladım.

yorumumu okumuyosn galiba. medyada çıkan söylemlerden bahsediyorum. yok yıldız olma çabası içinde. takımı hiçe sayarak şahsi hareketler yapıyo gibi karalayıcı şeyler çıkıyor. onlara dikkat çekmek istedim. keitaya şahsi topçu demedm.

Topa öyle bir açlıkla bakıyor ki, karşı takım oyuncusu olmak istemem asla :) . Yeteneklerine söylenecek söz yok. Rijkaard'ın istediği seviyeye ulaşsın hele bir de o zaman görelim gerçek Abdulkader'imizi ;) . .

yorumumu okumuyosn galiba. medyada çıkan söylemlerden bahsediyorum. yok yıldız olma çabası içinde. takımı hiçe sayarak şahsi hareketler yapıyo gibi karalayıcı şeyler çıkıyor. onlara dikkat çekmek istedim. keitaya şahsi topçu demedm.

Ben senin yorumunu yanlış anlamadım, fikrini paylaştığımı belirterek medyayı eleştirdim ve görüşlerimi belirttim, yanlış anlamışsın renktaş;)

O gelen topa öyle vurmak kaliteli oyuncu işidir.

Hız, teknik ve kuvvet. Rakip defansı değil rakipleri iyi dağıtıyor bu herif :D

Bir pozisyonda Lincolnvari bir hareket yaptı no look pasıyla :) Dikkat eden oldu mu acaba?

Bir pozisyonda Lincolnvari bir hareket yaptı no look pasıyla :) Dikkat eden oldu mu acaba?

Allahınızı severseniz yaptığı hareketler o lincolonya yı çağrıştırmasın size boşboşuna sabrettik biz o adama hayatımda hiç bu kadar karaktersiz bir futbolcu görmemiştim

Geri
Üst Alt