- 4 Temmuz 2009
- 11.436
- 1
- 343
Cevap: # 11 Abdul Kader Keita
Netanya maçında spiker Abdulkadir Keıta diyordu
Netanya maçında spiker Abdulkadir Keıta diyordu

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nedense bizim transferlerimiz haber yapılırken "Lyon'dan 8,5 milyon euroya alınan Keita" veya "Galatasaray'ın Manchester City'den 7 milyon euroya aldığı Elano" gibi kalıplar kullanılıyor.. Diğer takımlarda hiç duymadım "6,5 milyon euro'ya alınan İsmail" veya "7 milyon euroya alınan Andre Santos" gibi bir şey.. Hakikaten çok ilginç medya..
Netanya maçında spiker Abdulkadir Keıta diyordu![]()
Birkaç defa dikkatimi çekti, Keita defansa yardim ettiginde, bir adami tutuyor, yanindaki arkadasina da diger adami tutmasini elliyle isaret ediyor. Hosuma gitti, tam bir takim futbolcusu.
Bu video'da dk. 2:41 de yapiyor bu hareketi mesela. https://gelgidersin.blogspot.com/2009/08/keita-netanya-macnda-neler-yapt.html
bide medyada herkes yıldız olma çabası içinde, çok şahsi falan demez mi off offf....
Şahsilikle ilgisi yok, maç içinde en ufak mantık dışı hareketini göremedim Keitanın, çok zeki, nerde ne yapması gerektiğini sahada en iyi bilen adam benim şahsi görüşüm. Ben bu kadar kesinlikle beklemiyordum, hızını, çabukluğunu, kıvraklığını zaten biliyorduk ama dün futbol dersi verdi, zekasını yansıttı sahaya. Topu nerede alması geerekiyorsa orada oluyor, biri sıkışınca rahatlatmak için yardımda, iki hareketle karşı takımı düşürebileceğini biliyorsa da çalım atıyor -bunun adı şahsi oynamaksa- Hele hücum pres mantığına müthiş şaşırdım denilebilir, kesinlikle adama giriyim demeden alan kapatıp savunma mantığı var ve arkadaşlarına da nereyi alması gerektiğini söylüyor.
Benim maçtan sonra fikrim değişti ve Keitanın hem en iyi transferimiz, hem de en akıllı oyuncumuz olduğunu düşünmeye başladım.
yorumumu okumuyosn galiba. medyada çıkan söylemlerden bahsediyorum. yok yıldız olma çabası içinde. takımı hiçe sayarak şahsi hareketler yapıyo gibi karalayıcı şeyler çıkıyor. onlara dikkat çekmek istedim. keitaya şahsi topçu demedm.
Ben senin yorumunu yanlış anlamadım, fikrini paylaştığımı belirterek medyayı eleştirdim ve görüşlerimi belirttim, yanlış anlamışsın renktaş![]()
Bir pozisyonda Lincolnvari bir hareket yaptı no look pasıylaDikkat eden oldu mu acaba?