Ersin Tanrıver
Parçalı Üye
- 28 Mart 2009
- 4.474
- 26
- 298
Cevap: # 11 Abdul Kader Keita
fotospora göre ülkesine gitmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gaziantepsor maçında ölümden dönen Galatasaray’ın Fildişi Sahilli oyuncusu Abdel Kader Keita dün milli maç için ülkesine gitti.
Havalimanında görüntü vermemek için yüzünü şapkasıyla kapatmaya çalışan Keita, kendisine sorulan soruları cevapsız bırakmayı tercih etti.
Dün Fildişi Milli Takımının aday kadrosunu bulamamıştık demek çağrılmış. Rijkaard kimle antreman yapacak![]()
Beni aradı gel zaten sağ bek sıkıntımız var sen bulunduğun yerin ilçe takımında oynuyormuşsun dedi Bu fırsattan yararlanarak sana bi bakıyım iyisen alırız diye umut verdi bana 12 milli var artık bulur birilerini biride benim zaten![]()
Popito aman aga dikkat et ya,daha taksitlerin var![]()
Geçen gün arkadaş soruyor Keita ya bişey olsaydı parasını geri alabilirmiyiz diye =))
Evet 3 maç içinde iade hakkı var..
Tabi lyon satılan mal geri alınmazda diyebilir..
Ya Abdulkadir bir macta cok iyi bir calim atmisti, top geldi ona topa hafif dokundu, top yere carpip rakip oyuncunun ustunden gecti boyle enteresan bir calimdi hatirlayan yahut vidyo tarzi bir formatta erisim sansi olan var mi?