#11 Abdul Kader Keita

Cevap: # 11 Abdul Kader Keita

Gaziantepsor maçında ölümden dönen Galatasaray’ın Fildişi Sahilli oyuncusu Abdel Kader Keita dün milli maç için ülkesine gitti.

Havalimanında görüntü vermemek için yüzünü şapkasıyla kapatmaya çalışan Keita, kendisine sorulan soruları cevapsız bırakmayı tercih etti.

Gaziantepsor maçında ölümden dönen Galatasaray’ın Fildişi Sahilli oyuncusu Abdel Kader Keita dün milli maç için ülkesine gitti.

Havalimanında görüntü vermemek için yüzünü şapkasıyla kapatmaya çalışan Keita, kendisine sorulan soruları cevapsız bırakmayı tercih etti.

Dün Fildişi Milli Takımının aday kadrosunu bulamamıştık demek çağrılmış. Rijkaard kimle antreman yapacak:)

Dün Fildişi Milli Takımının aday kadrosunu bulamamıştık demek çağrılmış. Rijkaard kimle antreman yapacak:)

Beni aradı gel zaten sağ bek sıkıntımız var sen bulunduğun yerin ilçe takımında oynuyormuşsun dedi Bu fırsattan yararlanarak sana bi bakıyım iyisen alırız diye umut verdi bana 12 milli var artık bulur birilerini biride benim zaten:D

Boyle lavukların oynadıgı bi lige keita cok bile futbolu öldürüyorlar hevesimizi kacırıyorlar keita daha %20 siyle oynuyor bu daha hicbişey;)

Geçen gün arkadaş soruyor Keita ya bişey olsaydı parasını geri alabilirmiyiz diye =))

Ben maçtan önce "Hava sıcak maçın başlama saati erken inşallah bir problem olmaz" yazmıştım maç topiğine ucuz kurtulduk Allah korudu.

Keita gerçek formunu 2 hafta sonra bulur , tam olarak hazır değil şu an.

Keita'ya en az 1 ay lazım bence hazır olması için gerçek Keita'yı o zaman görürüz

Ya Abdulkadir bir macta cok iyi bir calim atmisti, top geldi ona topa hafif dokundu, top yere carpip rakip oyuncunun ustunden gecti boyle enteresan bir calimdi hatirlayan yahut vidyo tarzi bir formatta erisim sansi olan var mi?

Ya Abdulkadir bir macta cok iyi bir calim atmisti, top geldi ona topa hafif dokundu, top yere carpip rakip oyuncunun ustunden gecti boyle enteresan bir calimdi hatirlayan yahut vidyo tarzi bir formatta erisim sansi olan var mi?

https://gelgidersin.blogspot.com/2009/08/keita-netanya-macnda-neler-yapt.html

muhtemelen -2:35'den sonra yaptigi hareket,

bu adamin topa dokunusu ve kosmasi topa vurmasi falan ilginc gercekten, sanki gercek degilde bir animasyon karakteriymis gibi, hosuma gidiyor :)

Geri
Üst Alt