#11 Abdul Kader Keita

Cevap: # Abdul Kader Keita

Ben transferlere, oyunculara ne kadar iyi oynadığıyla yargılamıyorum. Yargıladığım husus ne kadar evet bu benim takımımın oyuncu diyerek yargılıyorum

Basit bir soru, geçen sene Keita Kewell dan daha iyi oynadı

Tercih hakkınız olsa kimi seçerdiniz ve neden ?

tercih hakkım olsa keıta secerdim.kewell evet cok profesyonel,takımın maskotu halıne gelebılecek ornek bı oyuncu ancak

-keita sakatlanmaz sezonun yuzde 90nında senle beraberdir.

-her zaman guvenebılırsın,olu macları tek basına cevırebılır.

-fizigi ve anormal hızı bunla beraber ortalamanın ustunde futbol zekasıyla fark yaratır.özellıkle avrupa maclarında bunu gordük.

-mac kitlendiği zaman 2-3 adamı katlayabılır,takımı kaleye goturebilir.

bunların yanında agresıflıgı senede bir kırmızı karta mal olabılır.bu da olabilir.kewell gibi(cok sevmeme ragmen) trıbunde oturacagına mac ıcınde olmus olaydır

Ben transferlere, oyunculara ne kadar iyi oynadığıyla yargılamıyorum. Yargıladığım husus ne kadar evet bu benim takımımın oyuncu diyerek yargılıyorum

Basit bir soru, geçen sene Keita Kewell dan daha iyi oynadı

Tercih hakkınız olsa kimi seçerdiniz ve neden ?

sağ kanat lazımsa keita,sol lazımsa kewell:D,ama solda arda olduğuna göre bende keita derdim.

Kewell olayı alakasız.Kewell'a herkesin sevgisi var.

Cevap ver diyorsan ben geçen sene Ocak'ta Kewell mı Nonda mı dediklerinde Nonda demiştim.Takıma o dakikada daha çok yarar sağlayacak Nonda'ydı.

(Zaten dönem bitince anladı herkes.Kewell'ın sözleşmesi dondurulsa da olurmuş)

Öyle bi durumda bize uzun vade de katkı sağlayacak olan Keita'dır.Kewell bi sezon daha kalır mı ? zor

(: Çok mu romantik bakıyorum olaya bilmiyorum da, başarı herşey değildir. Bilica dünyanın en iyi stoperi de olsa takımımı şampiyon da yapsa istemem. Yakıştıramam.. Aynı şekilde Keita da öyle. Yumruk atması D.K daki yaptığı...

Son maç önemsiz diyenlere soruyorum. Diğer oyuncular neden sahaya çıktı, keşke onlar da çıkmasaydı. Enayi demek ki bunlar.

(: Çok mu romantik bakıyorum olaya bilmiyorum da, başarı herşey değildir. Bilica dünyanın en iyi stoperi de olsa takımımı şampiyon da yapsa istemem. Yakıştıramam.. Aynı şekilde Keita da öyle. Yumruk atması D.K daki yaptığı...

Son maç önemsiz diyenlere soruyorum. Diğer oyuncular neden sahaya çıktı, keşke onlar da çıkmasaydı. Enayi demek ki bunlar.

bence enayi olan keita sezonun genelinde eli belinde olan öteki oyunculardı,90 dakika koşan adam keita idi:o,daha büyük enayi oymuş bence.

Onlar oldukça akıllı.Sezon boyunca yarısı yattı.Yarısı Keita'nın koştuğu mesafenin yarısı kadar koştu.Takıma sıfır katkı ama değer olarak Keita'dan yüksek.

Bana oldukça ters gelen bi durum.

abı cok romantik bakıyorsun:)keita da hıc bı zaman bılıca kadar yavsakca cırkeflık yapmadı.adam ya gıttı yumruk attı,yada atılan bı dırsegı baska yerını tutarak bellı ettirdi.ki dunya kupasında naptıgı onemlı değil bnm için.bilicanın yaptıgı tam ıste cırkeflıkten ote bişeydir.eşelemek falan filan.son macta umrumda değil atletıco macında bilerek atılan caner o maca cıksa nolur,yada 2cı macta top sanırım sımaodayken gerı gerı koşan m.sarp ve forlanı kacıran servet cıksa nolur(sayelerınde 2.golu yedik).yanı ne kadar konussak bı yere varamayız keita muhtesemdi,ancak yanlıs kararlar dengesiz takım düzeninde takımın en cok para eden oyuncusu oldugu için piyango ona vurdu maalesef

Keita gitmeden önce gitmesi gerekenler vardı. Yönetim yanlış yaptı bence.

Mustafa Sarp daha mı çok hakediyor Galatasaray formasını.

Bir futbolcunun iyi olması herşey midir ? Galatasaray kültürüne uyup uymaması önemli değil midir ? Önemli bir maçtan önce kimseye söylemeden milli takıma gidip takımı yalnız bırakması önemli değil midir ?

Dikkat ettiysen kötü oynadı demedim.

Önemli dediğin maç Galatasarayın Lige havlu attığı artık hiç bir gayesi olmayan formalite icabı bir maçtı.Keita Lincolnün yanında melek kalırdı.Ama Lincoln 2 sene tutuldu kadroda ve hatta 15 gün gelmemezlik yapmasaydı hala kadrodaydı belki de.

Bide Deplasmanda yoktu diyerek sallıyonuz.Keita yoktu da kim vardı deplasmanlarda ? Geçen seneyi 3. bitirebildiyse Keitanın sayesindedir.Atletico Karşısında Rezil olmadıysak yine Keita sayesindedir.

Yani Geçin bunları Keitayı resmen parasızlıktan satıldı.Takımın en verimli ve etkili oyuncusunu satmak skandaldan başka birşey değildir.Bide Keita kendi istemiş diye üfürenler var.Resmen Yönetim yaptığı skandallarla dalga geçiyor bizimle.Adnan Polat yönetimine asla güvenmiyorum.En kısa zamanda istifa etsinler bıraksınlar yakamızı...

----------------Ufuk----------------

---Sabri----Neill----Hakan----İnsua--

------------İnler---Cana-------------

---Keita------Misimovic-------Arda---

--------------M.Baros---------------

Arenaya böyle girseydik ne olurdu? :(

İşte Keita yapılan bu transferlerle çok çok etkili olurdu.Ulan hep bir yanımız eksik kalıyor.Geçen sezon, orta saha adına bi tane adam gibi oyuncumuz yoktu hücumcularımız mükemmeldi.Bu sezon orta sahaya iyi takviyeler yapıldı bu sefer de en iyi hücumcuuzu kaybettik.

Keita gitmeden önce gitmesi gerekenler vardı. Yönetim yanlış yaptı bence.

Mustafa Sarp daha mı çok hakediyor Galatasaray formasını.

renktaş o adam futbolcu olmayı hakediyormu acaba ? ne fonksiyonu var anlamadım şimdiye kadar .. bedavacı zihniyet ..

keita olsa hayır derdi :D

Elano varken senin gitmen,7 çocuk evde varken babanın bakkala gitmesinden daha saçma bir durum.

Başkanın açıklamalarından sonra gitmesi en doğru hareketmiş bunu anladım.

1z3yvrd.jpg

Geri
Üst Alt