Misbah Kurtulmuş
Tecrübeli Üye
- 27 Ağustos 2009
- 5.096
- 7
- 1.333
Cevap: # Abdul Kader Keita
Kandır iyice kendini.Yok deplasmanda sıfırmış.Bi kere Keita Deplasmanda Sıfır ise diğer oyuncular eksilerde demektir.Milli takımdan geç gelme mevzuna girmeyeyim Lincoln 3-5 gün erken gelseydi takımdaydı şuan.Artı Keita Al-Sadd takımında da oynadı uzun süre.Ve Değil keita ebesinin futbolcusu olsa avrupaya aldığın ücretin yarısı almak için gitmez 2 katını almak için katara gider.Dile kolay 5 milyon euro.Keitanın satılması resmen skandaldır.Elano gönderilseydi eğer biraz düşünürdüm ancak Elano gibi futbolcumsu karakter bu takımda olduğu sürece kimse bana hikaye anlatmasın..
İstediğiniz şeyi diyebilirisiniz. Türkiye liginde deplasmanda oynadığı oyun sıfırdı. Milli takımdan geç dönüyordu. Fenerbahçe maçında yaptığı üstüne dünya kupasında yaptığı.. Tuz biber oldu. Üstüne Katar'a gidecek kadar futbolu bitirdi kafasında.
Baros'u satılık listesine koyun bakalım, satılıyor mu satılmıyor mu ?
Keita ilk geldiğinde oynadığı oyunu görünce şaşırmıştım. Bu adamı Lyon nasıl bıraktı diye. Lig sonunda anlamış oldum
Lyon yönetimi ve teknk heyeti salak size göre, aynı şekilde bizim yönetim ve teknik heyet de. Avrupalı klüpler de salak. Bir siz akıllısınız.
Sırada takım arkadaşına küfreden Mustafa ve geçen sene son maçta rakibine tekme sallayan Barış var. İlk önce üstüne giydiği formanın ne olduğunu bilecek futbolcu.
Q7 ise efsane başladı. Lig sonunu beklememiz lazım ne olacağını görmek için. Tek zeki sizler değilsiniz. Milyarlarca doların döndüğü sektörde, 10 binlerce scoat, 10binlerce teknik direktör var.
Merak etmeyin, Avrupa biliyor Türk Ligini. Oyuncular da biliyor. Tek özelliği sert futbol. Ne hızlı oynanır, ne fizikle oynanır ne teknikle. Sert oynanır sadece
Avrupa'dan teklif gelse, inanın Keita Katar'a gitmezdi. Diretirdi yönetime Avrupa'ya gitmek için.
Kandır iyice kendini.Yok deplasmanda sıfırmış.Bi kere Keita Deplasmanda Sıfır ise diğer oyuncular eksilerde demektir.Milli takımdan geç gelme mevzuna girmeyeyim Lincoln 3-5 gün erken gelseydi takımdaydı şuan.Artı Keita Al-Sadd takımında da oynadı uzun süre.Ve Değil keita ebesinin futbolcusu olsa avrupaya aldığın ücretin yarısı almak için gitmez 2 katını almak için katara gider.Dile kolay 5 milyon euro.Keitanın satılması resmen skandaldır.Elano gönderilseydi eğer biraz düşünürdüm ancak Elano gibi futbolcumsu karakter bu takımda olduğu sürece kimse bana hikaye anlatmasın..
Deplasmanlarda da İç sahada da kendini yırtan adam.Açık ara şampiyon olurduk.Ki bi tanesi bile neredeyse şampiyon yapıyordu 5 puan öne geçmiştik