#11 Abdul Kader Keita

Cevap: # Abdul Kader Keita

İstediğiniz şeyi diyebilirisiniz. Türkiye liginde deplasmanda oynadığı oyun sıfırdı. Milli takımdan geç dönüyordu. Fenerbahçe maçında yaptığı üstüne dünya kupasında yaptığı.. Tuz biber oldu. Üstüne Katar'a gidecek kadar futbolu bitirdi kafasında.

Baros'u satılık listesine koyun bakalım, satılıyor mu satılmıyor mu ?

Keita ilk geldiğinde oynadığı oyunu görünce şaşırmıştım. Bu adamı Lyon nasıl bıraktı diye. Lig sonunda anlamış oldum

Lyon yönetimi ve teknk heyeti salak size göre, aynı şekilde bizim yönetim ve teknik heyet de. Avrupalı klüpler de salak. Bir siz akıllısınız.

Sırada takım arkadaşına küfreden Mustafa ve geçen sene son maçta rakibine tekme sallayan Barış var. İlk önce üstüne giydiği formanın ne olduğunu bilecek futbolcu.

Q7 ise efsane başladı. Lig sonunu beklememiz lazım ne olacağını görmek için. Tek zeki sizler değilsiniz. Milyarlarca doların döndüğü sektörde, 10 binlerce scoat, 10binlerce teknik direktör var.

Merak etmeyin, Avrupa biliyor Türk Ligini. Oyuncular da biliyor. Tek özelliği sert futbol. Ne hızlı oynanır, ne fizikle oynanır ne teknikle. Sert oynanır sadece

Avrupa'dan teklif gelse, inanın Keita Katar'a gitmezdi. Diretirdi yönetime Avrupa'ya gitmek için.

Kandır iyice kendini.Yok deplasmanda sıfırmış.Bi kere Keita Deplasmanda Sıfır ise diğer oyuncular eksilerde demektir.Milli takımdan geç gelme mevzuna girmeyeyim Lincoln 3-5 gün erken gelseydi takımdaydı şuan.Artı Keita Al-Sadd takımında da oynadı uzun süre.Ve Değil keita ebesinin futbolcusu olsa avrupaya aldığın ücretin yarısı almak için gitmez 2 katını almak için katara gider.Dile kolay 5 milyon euro.Keitanın satılması resmen skandaldır.Elano gönderilseydi eğer biraz düşünürdüm ancak Elano gibi futbolcumsu karakter bu takımda olduğu sürece kimse bana hikaye anlatmasın..

Kandır iyice kendini.Yok deplasmanda sıfırmış.Bi kere Keita Deplasmanda Sıfır ise diğer oyuncular eksilerde demektir.Milli takımdan geç gelme mevzuna girmeyeyim Lincoln 3-5 gün erken gelseydi takımdaydı şuan.Artı Keita Al-Sadd takımında da oynadı uzun süre.Ve Değil keita ebesinin futbolcusu olsa avrupaya aldığın ücretin yarısı almak için gitmez 2 katını almak için katara gider.Dile kolay 5 milyon euro.Keitanın satılması resmen skandaldır.Elano gönderilseydi eğer biraz düşünürdüm ancak Elano gibi futbolcumsu karakter bu takımda olduğu sürece kimse bana hikaye anlatmasın..

Hmm uzun zamandır takip ediyorum yazılarını, yönetime sallama alışkanlığın var ve sebeplerini galiba biliyorum. Bu yüzden bundan sonra cevap vermeyeceğim yazdığınıza. Belirtmek istedim.

Ali Dürüst başkan, Hakan Şükür td, Hakan Ünsal sportif direktör, dinimiz amin.(fırat)

@Özgur Asik

'Keita deplasmanlarda 0'di' iddian üzerine:

Antalya deplasmani, Madrid deplasmani, Manisa deplasmani, Kasimpasa deplasmani birden aklima gelenler. Bu maçlarda maçi çeviren adam olmustur.

Eminim biraz daha zorlasam 6-7 maç daha gelir aklima iyi oynadigi. Ama çok yorgunum :D

Simdi sen bana say deplasmanda kim maç çevirdi bizim lehimize geçen sezon Arda ve Nonda disinda?

''Deplasmanda kötüydü'', ''ASY topçusu'', ''çirkef'' vs... Böyle taraftara çok Keita gibi oyuncuları izlemek. M.Sarp, Serdar Özkan nelerine yetmiyor değil mi ?

Hmm uzun zamandır takip ediyorum yazılarını, yönetime sallama alışkanlığın var ve sebeplerini galiba biliyorum. Bu yüzden bundan sonra cevap vermeyeceğim yazdığınıza. Belirtmek istedim.

Ali Dürüst başkan, Hakan Şükür td, Hakan Ünsal sportif direktör, dinimiz amin.(fırat)

Vallahi bende seni takip ediyorum arasıra.Ama yine de senin gibi önyargılı ve bağnaz yaklaşmıyorum.Ben Ali Dürüst kimdir bilmem Hakan şükürden teknik direktörlük beklemem.Ama Yönetimin yaptıklarını unutup Başkanın televizyona çıkıp çelişkili ve kaçak açıklamalarla milleti kandırmasına razı olamam.Şahsen herkese acabalarla yaklaşırım.Kimseye peşin hüküm koymuyorum.Senin gibi bu adam şöyledir bucudur diyip tanımadan karar vermem.Senin gözünde Rijkaard ve Yönetim düşmanı görünebilirim ama geçen seneye kadar gerçekten de ümitlerim vardı.Rijkaarda şans verilmeli en az 1 sene daha diyordum.Ama bu sezon gördüklerim acabalarımı yıktı.Senin de cevap yazıp yazmam cidden beni pek germez açıkçası.Ama Keita hakkında yazdıklarımın doğru olduğunu sende biliyorsun..Hayatta başarılar diliyorm sana.Bazı şeylere ihtiyacın var inşallah bir gün anlarsın..

@Özgur Asik

'Keita deplasmanlarda 0'di' iddian üzerine:

Antalya deplasmani, Madrid deplasmani, Manisa deplasmani, Kasimpasa deplasmani birden aklima gelenler. Bu maçlarda maçi çeviren adam olmustur.

Eminim biraz daha zorlasam 6-7 maç daha gelir aklima iyi oynadigi. Ama çok yorgunum :D

Simdi sen bana say deplasmanda kim maç çevirdi bizim lehimize geçen sezon Arda ve Nonda disinda?

Ligde 3 gol attı deplasmanda dedim. Bunlar da senin saydığın karşılaşmalar (: Ayrıca gol atmak iyi var olmak demekse, tamam derim sadece (: bir aç daha söyleyebilir misin ligde ?

Tek isim ve

riyim (: Kewell

Dediğim gibi aradan zaman geçince, oyun gider istatistik kalır.

''Deplasmanda kötüydü'', ''ASY topçusu'', ''çirkef'' vs... Böyle taraftara çok Keita gibi oyuncuları izlemek. M.Sarp, Serdar Özkan nelerine yetmiyor değil mi ?

Hmm o zaman 11 Keita olsa, hepsi Keita karakterinde olsa, 10 numara top oynarız, deplasmana da artık sen ben gideriz.

Şu adamın kalitesine laf atmayın. Keita'dan sonra sağ kanadımız eskisi gibi olmayacak hiçbir zaman.

Valla oynarız 11 Keita olsa keşke.Açık ara şampiyon olurduk

Yahu komedi :asd: Deplasmanlarda da İç sahada da kendini yırtan adam.Açık ara şampiyon olurduk.Ki bi tanesi bile neredeyse şampiyon yapıyordu 5 puan öne geçmiştik

Deplasmanda oynayan kim varidki?

Konusturmayin.

Ardadan,Kewellindan,Servetinden,Francosuna kadar.

Deplasmanda hangi biri oynuyordu gecen sene?

Yine en fazla birseyleri cabalayan Keitaydi.

Tabi Samiyendeki coskuyu deplasmanda yakalayamaz.Dünyada hangi Futbolcu evinden cok,deplasmanda daha iyi oynar?

Takim calisirsa belki yine oynar,ama takim calismasi lazim deplasman maclarinda.

Oradaki alıntılara hayatta bakmam:DZaten oradan 50 alıntı yapsan geri kalan 5000 alıntı Keita lehinedir.3-5 ulemanın ne söylediği beni ilgilendirmiyor.Aynı mantıkla Galatasaray'ın geriye kalan 20 küsür futbolcusunun deplasman analizini yaparsak %99 Keita'dan düşük performans göstermiştir.Geçen senenin en iyi oyuncuları da uzak ara Arda veya Keita'dır

Deplasmanda oynayan kim varidki?

Konusturmayin.

Ardadan,Kewellindan,Servetinden,Francosuna kadar.

Deplasmanda hangi biri oynuyordu gecen sene?

Yine en fazla birseyleri cabalayan Keitaydi.

Tabi Samiyendeki coskuyu deplasmanda yakalayamaz.Dünyada hangi Futbolcu evinden cok,deplasmanda daha iyi oynar?

Takim calisirsa belki yine oynar,ama takim calismasi lazim deplasman maclarinda.

Anlatamazsın bunu bazıları burunlarının diklerine gitmeye hevesli..

Ligde 3 gol attı deplasmanda dedim. Bunlar da senin saydığın karşılaşmalar (: Ayrıca gol atmak iyi var olmak demekse, tamam derim sadece (: bir aç daha söyleyebilir misin ligde ?

Tek isim ve

riyim (: Kewell

Dediğim gibi aradan zaman geçince, oyun gider istatistik kalır.

Kewell sadece ligin ilk devresinde oynadigi için geçerli degil. Hem olsa bile kaç maçta iyi oynadi deplasmanda? 4-5 maç?

Keitaya gelirsek :

Kasimpasa deplasmani: 2 assist (90+'den sonra maç 1-1'ken)

Manisa deplasmani: 1 gol

Antalya deplasmani: 1 gol + 1 assist (maçi 2-0'dan 2-2'e getirdi)

Madrid deplasmani: 1 gol (Herkes kötu oynarken Keita reis dökturuyordu)

Sturm Graz deplasmani: Golu yok ama herkes kötu oynarken birtek o birseyler çabaliyordu(maçin önemi pek yoktu ama olsun :) )

Sivas deplasmani : Yine takimin en iyisiydi Dos Santos'la birlikte. Oyundan çikti sonra 30 dkk Sivas tek kale oynadi.

Besiktas deplasmani: Iyi oynamisti. Diger maçlardaki gibi efektif degildi ama takimin en iyilerindendi.

7 Maçta iyi oynamis hatta bazi maçlari tek basina almis. Zaten toplam 20 küsür deplasman yapiyoruz. 7/20. + bu bazi maçlardada oynamadi Afrika kupasi yüzünden. ASY'deki maçlara girmeyelim istiyorsan çunku ASY'deki Keita'nin katkisi>Diger oyuncularimizin katkisi. Her maçta skora katkisi var nerdeyse.

Ne Baros ne Kewell sakatliklari yüzünden istenileni vermedi. Neill sadece bir devre oynadi. Nonda'yida sattilar. Arda diyecem oda ilk devreden sonra yokoldu, sakatliklarla bogustu.

Gio ve Jo istenileni veremedi, keza Elano ayni sekil.

Geçen sene bu takimin 5-8'cilege dusmemesinin Keitaya bagliyorum. Keita ve Neill olmasa bu takim ikinci devre yok olurdu. Bu adam robot degil ya her maç seni kurtaracak.

Gitti üzgünüz, Pinoya destek veriyoruz tamam iyi ama adam gittiginden beri herkes arkasindan salliyor.

'Madem o kadar iyi oyuncu neden avrupadan teklif gelmedi'

CVP: Elano, Baros ve Neill çokmu kötu oyuncular? Onlarada gelmedi.

Keita gibi adamın ayağının altını öperim.Kötü oynadığı maçlarda bile mücadelesini verdi aslanlar gibi tekmeye kafa soktu.Son 10 yılda izlediğim en yetenekli beş futbolcudan biridir Galatasaray forması altında.Şimdi deplasman falan geçelim geçen yıl bu takımın en iyi oyuncusu ve en çok mücadele eden yürekten oynayan oyuncusu bu adamdı. Gitti bazılarına göre gitmesi iyi ama ne olur emeklerini göz ardı etmeyin. Keita bu formayı hakkı ile taşıdı. Tadına doyamadıklarımızdan olarak tarihe kazındı.

Kasimpasa deplasmani: 2 assist (90+'den sonra maç 1-1'ken)

Manisa deplasmani: 1 gol

Antalya deplasmani: 1 gol + 1 assist (maçi 2-0'dan 2-2'e getirdi)

Üç lig maçı (:

Diğerlerinin cevabını kendin vermişsin zaten(:

Neill-Elano-Baros üçlüsünü satış listesine koysak ?

Ezbere ve boş konuşuyorsunuz. Geçen sezon Keita olmasaydı, ilk 5'e giremezdik bile.

Geri
Üst Alt