#11 Abdul Kader Keita

Cevap: Abdul Kader Keita Öngörüsü

De benim anlamadığım her yerde bu adamın disiplin zaafiyeti olduğu söyleniyor.Ama kim dediki bu adama disiplinsiz?Fransadan birisi açıklamamı yaptı?Yanlış anlaşılmasın;bu kimsenin şahsına yapılmış bir konuşma değil.Ama anlamadığımı bir çok kişi hayatında daha Fransa ligini takip etmeden disiplin sorunu olduğunu söylüyor.Antrenman falan kaçırmışlığı olmıuş mu?Bilen biri varsa söylesin lütfen.Ben bilmiyorum çünkü.Daha önceden tanırım Keita'yı ama detaylı değil.Takımdaki performans düşüklüğü ile disiplin farklı şeylerdir.Ayrıca şunuda söylemek isterim;Lincoln'den ağzı yanan yönetimin aynı hatayı düşeceğini sanmıyorum.

Cevap: Keita kaç yaşında ? Turkspor.net açıklıyor !

Bende 30 filan diyecekler sandım :D

asdfgh ...

Bu gece saat 02.30'da da annesinin yaşını açıklayacaklarmış.

hehehe komik haber.. 27 olsun kafi bize

yalandır bence ya 27 yaşındadır diye düşünüyorum ben

Yalnız ilginç olan bir taraf Olympic Lyon Keita'yı Lille'den almak için 18 milyon € para ödüyor yanılmıyorsam bonservsi bedeli,sonuçta Lyon Fransa Liginde oynuyor ve Keita'yı da kendi liglerinde izlemiş olduklarını tahmin ediyorum uzun süre Lyon iyi transfer politikasına sahip bir takım diye biliyorum demekki Lyon Keita'da büyük yetenek gördü daha fazla paraya satarım diye düşündü ama geçen 2 senede verim alamadı,belki bizde verim alamayız ama şayet verim alırsak(form tutarsa) Keita'dan şimdiki Franck Ribery kalitesinde bir oyuncuya sahip olacağımızı düşünüyorum umarım yanılmam...

Lincoln apayrı bir olay. Bize gelirken son bol sıfırlı anlaşmasını yaptığını düşünüyordu ve doymuştu birçok şeye, bir de karaktersizliğini eklerseniz zor değil farkı anlamak. Keita ise henüz büyük bir takımda gösteremedi kendini, Lyon da tutunamadı, kendisi gibi oynayamadı, ispat etmek isteyeceği çok şey var ve de daha önemlisi hocası Rijkaard. Fizik olarak ta güçlü bir oyuncu, Lincoln mental olarak hazır olmadığında bitiktir, ancak Keita hızıyla, gücüyle her zaman bir tehlikedir karşı takım için.

başlığı görünce bende 30 yaşında falan diyecekler sandım :D

inanmak işimize gelir ama yine turkspor'un yalan haberlerinden. :D

Türkspor a bak yahu nasıl bır istihbarat servisiymişse Fildişi Nüfüs dairesinde bile adamları var :D

Basligi görünce yine 2.30da aciklicaklar sandim bir an. :D

Annesi 25 yaşındamıymış :D Ne biçim Türkçe bu

turksporun editörleri eskiden penguen ve leman da yazdıkları söyleniyordu :D ama kendilerini belli ediyorlar :D

hep aklımda bişe var bu forumda bi transfer söylentisi cıkaralım böyle duyulmamiş yazılmamiş biri iyi bi transfer öyküsü yazalım bir iki kişini adını gecirelim bakalım yarın gaztelerde olacak mı :D soruyorum yapalım mı :D

Cevap: # 9 Abdul Kader Keita

Abdul Kader Keita...! Hoşgeldin aramıza... Çok başarılı olup yine Avrupa futbolnun gozdesi olacagından hic süphem yok. Tek problem TSL deki kasaptan bozma Defans oyuncuları... İnsallah bir sakatlık problemi yasamaz...

ABDUL KADER KEİTA KAÇ YAŞINDA TURKSPOR.NET AÇIKLIYOR..

Galatasaray'ın Olimpic Lyon'dan transfer ettiği sağ kanadın Kara Belası , Fildişi sahillerinden Abdul Kader Keita'nın 27 yaşında olduğu biliniyor.. ANCAK GERÇEK ÖYLE DEĞİL.. TURKSPOR.NET İSTİHBARAT KAYNAKLARI özel bir sohbet sırasında ilginç bir gerçeği öğrendi. TURKSPOR.NET ABDUL KADER KEİTA'NIN GERÇEK YAŞINI AÇIKLIYOR..

Turkspor.net istihbarat kaynakları, bu transferi gerçekleştiren isimlerle yaptığı sohbette ilginç bir gerçeği öğrendi..

Kayıtlarda yaşı 27 olarak görünen Keita'nın ANNE YAŞININ 25 olduğu, yaşının iki yaş büyük yazdırıldığı ortaya çıktı..

turkspor.net özel haber

Şaçma sapan bi haber daha... gidip annesine babasına mı sordunuz sanki?

Annesine mi sordunuz?:D

Adamlar işi biliyo öyle demeyin arkadaşlar Senderos u bile resmi siteden önce yazdılar bakın hala resmi site yazamadı :D:D:D:D:D:D:D

25-27 çok ferketmez iki yaşta en verimli olduğu dönemler bi futbolcunun zaten bizde 5-6 yıl kalacağıda şüpheli olduğuna gçre çok bi önemi yok;)

Naim mi Saim mi artik neydi siyirdi siyiracak..Hep birlikte siteye girelim de reklam butonlarina tiklayalim...Destek olalim..:simit:

Mufettis Gadget in yerli versiyonu mubarek..:D:p

Geri
Üst Alt