sözü alan Kader Keita, "Sizin aranızda olmaktan çok mutluyum. Benim Galatasaray'a gelmemde taraftarın büyük bir etkisi oldu. Ben elimden geleni yaparak, Galatasaray'a faydalı olacağım. Biz bir aileyiz ve bu ailenin bir parçası olmak için elimden geleni yapacağım. Dedikodular olur. İnsanlar sizi tanımadıkları zaman dedikodu yapmayı sever. Ben özel hayatımla değil sahadaki performansımla konuşacağımı düşünüyorum. Ben inançlı bir aileden gelen müslüman bir çocuğum. Lille'de hiç buna benzer tartışmalar yapılmadı. Lyon'da ise bu dedikodular yapılmaya başladı. Bu dedikoduları ortaya atanın bir menfaati var heralde yoksa niye ortaya atsınlar ama ben sahadaki performansımla herkese cevabı vereceğim. Galatasaray'da olduğum için çok mutluyum. Galatasaray çok büyük bir kulüp belki Lyon'dan daha büyük bir kulüp. Benim Galatasaray'da oynamak hem benim için, hem ülkem için gurur kaynağı. Heralde Türkiye'de oynayacak ilk Fildişi Sahilli oyuncuyum. Bana gösterilen ilgiyi hak etmek için elimden geleni yapacağım." ifadelerini kullandı
adam doğru söylüyor bu sene fransa liginde şampiyon olan bordeaux yu biz
rahat eledik.ama şaka tabiki lyon daha büyük klüp şimdilik tabiki başarı olarak