#11 Abdul Kader Keita

Cevap: # 11 Abdul Kader Keita

aynen şimdi bile izliyorum. hatta son doğum günümde kız arkadasım bütün bölümlerinden olusan 20 cd lik bi albüm hediye etti :biggringift: ama coğu japonca :ka23:

Yol ver gitsin kanka oyle hediye mi olurmus :tiphat:

kadıköyde takla atman dileğiyle popito :D

lalalalaayy Abdul Kader Keitaaaa !! :D:D

Keita'nın golüne çok sevindim bugün. Dilerim ki daha nice gollerine seviniriz.

Bir de 29 yaşına bastığı söyleniyor ama anlam kargaşası olmasın. Kendisi 81 doğumlu olduğundan tam olarak 28 yaşında. Yarın itibarı ile 29'dan gün almış olacak yani 28 yıl 1 gün yaşamış olacak =) Bir de esas yaşının daha küçük olduğu söylentileri var bilemem tabi ama 29 demeyelim büyük duruyor. 28 yaşında Keitamız.

İlk maçta golü ofsayt gerekçesiyle iptal edilince üzülmüştüm :( Ama geldi burda attı yine :)

Yillardir kufur ederek izledigimiz sag kanadimiz cosacak belli.O ne hiz,ne teknik:).Iyui bak kendine sakatlanma Allah korusun seni.

Taklacı Keita :D İnşallah her maç en az 1 taklanı izleriz :D

takla süperdi gol de aynı şekilde güzel bir başlangıç oldu hep böyle devam etsin sov

Arkadaslar kullandigi serbest vurusu bulun bana adami deverdi ya resmen Knock out oldu herif.

bu adamın bilekleri inanılmaz kıvrak artı olarak gücü felaket iyi Rijkaard ın da dediği gibi sadece 45 dk oynattım. çünkü kondisyonu 90 dk lık değil kısaca tam hazır değil hazır olunca düşünemiyorum bile. Takıma %100 hazır Elano - Keita - M.Topal - Linderoth girince ne olacağını inanın ben düşünemiyorum..

Topa hakimiyeti çok güzel.Şimdi bu haldeyse takıma iyice alıştıktan sonraki halini merakla bekliyorum..

Bu adam tribünlere özel seyirci çeker ya

Forma tanıtınımında utangaç diyorlardı birde adam resmen şov yaptı dün gece gerek oyunu gerekse taklalarıyla .

Geri
Üst Alt