#11 Abdul Kader Keita

Cevap: # 11 Abdul Kader Keita

https://gelgidersin.blogspot.com/2009/08/keita-netanya-macnda-neler-yapt.html

muhtemelen -2:35'den sonra yaptigi hareket,

bu adamin topa dokunusu ve kosmasi topa vurmasi falan ilginc gercekten, sanki gercek degilde bir animasyon karakteriymis gibi, hosuma gidiyor :)

:2_thumbs_up_-_anima

O hareket iste, mukemmel bir calim olacakti diger adam gelip dadanmasa.

Ben stil olarak Ribery'e benzettim. Top kontrolu ve hizi cok iyi. Tipik cizgiye inen acik degil, solda da yararli olur bana gore.

:2_thumbs_up_-_anima

O hareket iste, mukemmel bir calim olacakti diger adam gelip dadanmasa.

Ben stil olarak Ribery'e benzettim. Top kontrolu ve hizi cok iyi. Tipik cizgiye inen acik degil, solda da yararli olur bana gore.

Haklisin her tarafda oynar bencede, ama biraz boyle hevesini alamamis cocuk gibi hep top bende olsun saldiriyim saldiriyim der gibi, iyi niyetli tabi orasi ayri. Perez vardi bir ara hatirlayanlar olur belki. Ben cok sevdim Kader'i geldiginden beri, Lyon'da da cok severdim cok haksizlik yapildi bu adama, kendi taraftarlarinin bir bolumu de kabul ediyor zaten.

Bir bakima bizim taraftarimizla Lincoln arasinda gecen gibiydi, tanri olmasini beklediler adamdan olamayinca basladilar saydirmaya, umarim dusmeyiz biz artik ayni yanlislara..

Keita gibi hem güçlü, hem hızlı, hem de tekniği fena olmayan futbolculara bayılıyorum. Ha, bi' de hırslı...

Keita kabilesinide getirmiş fun club gül gül öldürdü beni :D

muz ortaları sabriyede öğretirse süper olucak :) hem hızlı hem teknik hem uzun boylu ve fizikli böyle oyuncular zor bulunuyor benim için keita C.ronaldo'nun siyahi versiyonu ;)

Netanya maçında frikik kullandı.Önündeki adama çarptı top ve yerde kaldı.Frikikler için de etkili olabilir..

Elano geldiği için frikik canavarının ayağından topu almamak lazım,Elano çok gol atar frikikten!

Netanya maçında frikik kullandı.Önündeki adama çarptı top ve yerde kaldı.Frikikler için de etkili olabilir..

adam eksiltmenin bir tek calimla yapilmayacagini gosterdi orada evet :) korktum o barajdaki gariban un cuvali gibi birakinca kendini yere..

netanya maçında kullandığı frikiği arka kameradan izleyince, ne kadar güzel bir yere gittiğini gördüm,keşke o adama çarpmasaydı :) bu sene Elano ile beraber uzaktan gol sayımızı arttıracağını düşünüyorum..

Sol bek Murat Hacıoğlu olan Denizlinin sol kanadına neler yapacak göreceğiz:)Bence ligtv maçı gece 12 den sonra yayınlasın çocuklar izlemesin=)

Elano'nun yokluğunda Keita güzel bir oyun sergilese de izlesek bari.

Of of of of futbolcumusun Süpermanmisin nesin lan sen :D

Adam bizim ona karşı olan isteğimizden daha istekli.Çabalıyor üretiyor.

4. golumuzde Barosa pası geç attı biraz ama gol oldu.Penaltıda Barışla mükemmel ikili oyun.

Penaltı kullanma konusunda isteğini anlıyoruz (Kewell'ın atması doğru karar) fakat bu taraftar seni gol atmasanda seviyor.(Gene naptı etti anons ettirdi :) )

Geri
Üst Alt