#11 Abdul Kader Keita

Cevap: # 11 Abdul Kader Keita

Popito şov vardı son 20 dakika gerçekten ne kadar kaliteli futbolcu olduğunu anlamışızdır,geldiğinde inanılmaz sevinmiştim Elano'dan daha büyük bir transfer bana göre,adamsın Popito,golden sonra ''ben ne yapayım aga top sana gelmedi'' imajıyla kameralara bakan ve gülen yüzü çok güldürdü,tebrikler Keita!

Ne kaptırıp gidiyor öyle yetişebilen yok adama.:)

Fenerin sol kanadı düşünsün artık.:D

Aslanım benim.

Lay Lay Lay Lay Lay La . . . Abdulkader Keita !

Harikaydın Keita .

Sağ kanadı çift şeritli otobana çevirdi:p Topu ayağından alabilene rtastlamadım. Kaleye doğrudan dimdik gidiyor, helal olsun.

Bu daha alışma evreleri.2-3 haftaya formunun zirvesinde olur.Artık biz değil sol bekler düşünsün. :D

Çok kolay adam geçiyor ya, muthis, onu izlemek zevk veriyor.

"Sahada Keita'yı izliyorsunuz"

Turkcell Süper Lig'e kadrosuna flaş isimler katıp başlayan Galatasaray, ligin 2. haftasında sahasında Denizlispor'u 4-1 mağlup etti. Karşılaşma sonrası mikrofonlara konuşan Keita penaltı pozisyonunu anlatarak sözlerine başladı.

Gecenin yıldızı Keita, "Her zaman olduğu gibi ceza sahasına girdiğinizde üzerinize gelen oyuncular mutlaka olur. Ben topla buluştuğumda rakibiminden sıyrılmak istedim fakat rakibin hamlesiyle kendimi yerde buldum." dedi.

Penaltıyı kullanmak isteyen Keita, "Ben penaltıyı kendim kullanmak istedim fakat kaptanımız Arda başka bir oyuncuyu tercih etti. Önemli olan penaltının kimin attığı değil gol olmasıdır." ifadelerini kullandı.

Ali Sami Yen'in atomsferiyle ilgili soruya Keita, "Stadın ambiansı harkulade, bizi hep destekliyorlar. Taraftarlarımızın hoşuna gidecek harekletler sergilemek isityoruz." dedi.

Keita'nın yüzde kaçını izliyoruz sorusuna, "Ben futbollumu oynamaya gayret ediyorum, %100'üm de diyemem %50 de diyemem. Yapmak istediğim tek şey takıma daha fazla uyum sağlamak. Bu da oluşunca çok daha başarılı olacağımızı biliyorum. Sahada sadece Keita'yı izliyorsunuz" diyerek sözlerini sona erdirdi.

Kaynak

PES 2009'da forvetin sağına aldım orta sahadan alıp iki kişiyi geçip ceza alanında asist yapıyordum. Hatta ŞL'de 7 asistle asist kralı yapmıştım oyunun aynısı gerçek oldu bugün :)

popito birine bugun boy cekti , adamin aklini aldi,bizi de yerimizden firlatti valla :D

helal olsun cok kaliteli adam,cennetlik adam (musluman bide) :D :D

F5 10. hafta Keıtanın cetveli ile tanısıcak. Bu büyük bulusmayı merakla bekliyoruz:)

Bir oyuncuda hız ararsın var,fizik ararsın var,teknik ararsın Allah'ına kadar,daha ne olsun şutları adam öldürüyor zaten...Kısaca bu sene ki en iyi transferimiz.

Geri
Üst Alt