#11 Abdul Kader Keita

Cevap: # 11 Abdul Kader Keita

Gürcan Bilgiç artık ağzından konuşmaya başlar umarım.

Anelka ile birlikte Türkiye'ye gelmiş en sağlam fizikli adam bana göre. Hızıyla ayrı, top tekniğiyle ayrı, fiziksel üstünlüğüyle ayrı adam geçebiliyor. Dünkü maçta hepsini de gösterdi. Rakibin yanından fırladı, klasikleşmiş bilek oyununu yaptı, omuzu vurdu yıktı.

Yıllardır sağ kanat sağ kanat diye ağlayan bana da iyi bir teselli oldu.:D

Kibar tabirle yardıran böyle bir oyuncuya ihtiyacımız vardı.

Gürcan Bilgiç artık ağzından konuşmaya başlar umarım.

Anelka ile birlikte Türkiye'ye gelmiş en sağlam fizikli adam bana göre. Hızıyla ayrı, top tekniğiyle ayrı, fiziksel üstünlüğüyle ayrı adam geçebiliyor. Dünkü maçta hepsini de gösterdi. Rakibin yanından fırladı, klasikleşmiş bilek oyununu yaptı, omuzu vurdu yıktı.

Yıllardır sağ kanat sağ kanat diye ağlayan bana da iyi bir teselli oldu.:D

Kibar tabirle yardıran böyle bir oyuncuya ihtiyacımız vardı.

gürcan efendi artık bitti okeye dönüyor zavallı f5 yalakası...

İkinci yarıda çoğu atağımız Keita üzerinden gelişti. Yattaranın kalitelisi diyebilirim. İyi ki varsın Abdul Kader Keita....

yıllarca yattaraya imrenerek,kıskanarak ve salyaları akarak bakan bizim basın mensupları yattara nın fizik olarak,teknik olarak ve mantelite olarak cok daha kalitelisi olan keita için ise balon,boş oyuncu dediler. BU NE YAMAN ÇELİŞKİ.

bütün taraflı ve satılık medyanın anlaması gereken şey ise taraf olmak sevgiden başlar, ama sizinki parayla başlıyor. yazık biraz insani özellikler gösterin ve objektif bakın olaylara.

Keita ne yaptı?Pas 46

İsabetli pas 24

İsabetli şut 1

Top çalma 0

Top kaybı 4

Topla buluşma sayısı 55

Topla oynama süresi 03.14 dk

Basın toplantısında attığı gol hakkında acayip bir açıklama yapmış. Şimdi düşünüyorumda Baros a verseydim daha iyi olurdu diye çevirdi çevirmen. Çevirmen hatası var heralde.

Bide takımla arasında inşallah sorun çıkmaz. (Basın açıklaması yaparken otobüsün camına vurarak çağırdılar bu arada).

Ribery tarzi oyun oynuyor, goze hos geliyor. Ribery'nin zenci ve uzun versiyonu diyebiliriz. :)

Sağ kanadın çimleri yıprandı,böyle giderse orası toprak kalacak keita yüzünden :D :D

Çok büyük bir oyuncu transfer ettik ve asıl ekmeğini Avrupa maçlarında yiyeceğiz.

Cok seviyorum bu adamı zaten ilk dakikadan yerini belli etti selamın aleykum diyerek:)

oyuna gelirsek daha bu keitanın %50 si bile degil durarak oynuyor cizgiye cok bitişik kanat degiştirmiyor iceri girmiyor bunları adaptasyon sorunu ve güclendikten sonra yapıcagını dusunuyorum cunku fransa ligindeki keita özellikle lilledeki bunları yapan bi oyuncuydu iceri girmeyi bi kere denedi oda penaltı oldu daha aktif olacaktır guclendikce muthiş bi oyuncu hep böyle bi oyuncumuz olsun alsın götürsün sölen yapsın istemiştim aleykumselam keita:)

dunku penalti vurusundaki polemikler insallah bir daha olmaz

Cok seviyorum bu adamı zaten ilk dakikadan yerini belli etti selamın aleykum diyerek:)

oyuna gelirsek daha bu keitanın %50 si bile degil durarak oynuyor cizgiye cok bitişik kanat degiştirmiyor iceri girmiyor bunları adaptasyon sorunu ve güclendikten sonra yapıcagını dusunuyorum cunku fransa ligindeki keita özellikle lilledeki bunları yapan bi oyuncuydu iceri girmeyi bi kere denedi oda penaltı oldu daha aktif olacaktır guclendikce muthiş bi oyuncu hep böyle bi oyuncumuz olsun alsın götürsün sölen yapsın istemiştim aleykumselam keita:)

Dü dü dü Murat :D

Tercuman:Yani diyor ki bende aynı şeyi düşünüyorum :D

Bana kalırsa 2.penaltıyı Keita kullanmalıydı çünkü pozisyonda onun emeği çok büyük.

DosSantos'la karşı karşıya oynayacağı günü çok merak ediyorum,10.hafta mıydı neydi ha ? :)

Geri
Üst Alt