Deniz Özer
10 Numara!
- 24 Kasım 2008
- 16.071
- 1
- 343
Cevap: # 11 Abdul Kader Keita
Carlos'a kırmızı kart falan da gösterir Keita bence.
Carlos'a kırmızı kart falan da gösterir Keita bence.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana kalırsa 2.penaltıyı Keita kullanmalıydı çünkü pozisyonda onun emeği çok büyük.
Carlos bu sene bize karsi oynamaz,hep sakatim ayagina yatar varmisiniz iddaaya ?![]()
Bana kalırsa 2.penaltıyı Keita kullanmalıydı çünkü pozisyonda onun emeği çok büyük.
arkadaslar penaltı dediginiz ciddi bir iş, gecen sene denizli macında barosun kacırdıgı penaltı bizi ne hallere dusurmustu hatırlayın. bence takımda iyi bir penaltıcı varsa penaltıyı o kullanmalı. o mac 3-1 olmasaydı 2-2 ye de gelebilirdi ne olacagı belli olmaz, bence ne olursa olsun ciddiyeti elden bırakmamak lazım cocuk oyuncagı degil bu.
Eğer öyle düşünürsen penaltı yaptıran penaltısını atsın.
Bir takımın penaltıcısı vardır ve onu o atar .Büyük İhtimal bizim penaltıcımızda dün tribünde oturuyordu.O yüzden herkes ben kullanıcam diye ortalardaydı... Bir daha böyle birşey olacağını zannetmiyorum zaten...
Keita'nın penaltı atamadığını niye düşünüyorsun ki inşallah kuruntu yapmaz içinde,hassas duygusal bir adam olduğu belli ben yeni gelsem açık söylüyorum harika oynamışım penaltı yaptırmışım,topu elime aldığımda topu vermem kimseye,Kewell'ın pozisyonla alakası yok 2 penaltı atıp kral oluyor.Tamam basketbol değil bu yaptıran atsın ama ne bileyim bu adam gol sevinci yaşamalıydı neyse yol uzun Keita perşembe günü coşar tekrar.
Keita'nın penaltı atamadığını niye düşünüyorsun ki inşallah kuruntu yapmaz içinde,hassas duygusal bir adam olduğu belli ben yeni gelsem açık söylüyorum harika oynamışım penaltı yaptırmışım,topu elime aldığımda topu vermem kimseye,Kewell'ın pozisyonla alakası yok 2 penaltı atıp kral oluyor.Tamam basketbol değil bu yaptıran atsın ama ne bileyim bu adam gol sevinci yaşamalıydı neyse yol uzun Keita perşembe günü coşar tekrar.
Hakkatten Kewell dün büyük ayıp yaptı.Keita'nın pozisyonda büyük emeği vardı