#11 Abdul Kader Keita

Cevap: # 11 Abdul Kader Keita

Haldun Üstünel'i tebrik ediyorum bir kez daha böyle bir oyuncuyu Galatasaray'a kazandırdığı için.

Penaltı yaptırmak asist sayılıyormuş. Bilmiyordum bunu. 2 asist gözüküyor hanesinde.

Bana kalırsa 2.penaltıyı Keita kullanmalıydı çünkü pozisyonda onun emeği çok büyük.

Eğer öyle düşünürsen penaltı yaptıran penaltısını atsın ;).

Bir takımın penaltıcısı vardır ve onu o atar .Büyük İhtimal bizim penaltıcımızda dün tribünde oturuyordu.O yüzden herkes ben kullanıcam diye ortalardaydı... Bir daha böyle birşey olacağını zannetmiyorum zaten...

Carlos bu sene bize karsi oynamaz,hep sakatim ayagina yatar varmisiniz iddaaya ? :D

arkadaslar penaltı dediginiz ciddi bir iş, gecen sene kocaeli macında barosun kacırdıgı penaltı bizi ne hallere dusurmustu hatırlayın. bence takımda iyi bir penaltıcı varsa penaltıyı o kullanmalı. o mac 3-1 olmasaydı 2-2 ye de gelebilirdi ne olacagı belli olmaz, bence ne olursa olsun ciddiyeti elden bırakmamak lazım cocuk oyuncagı degil bu.

arkadaslar penaltı dediginiz ciddi bir iş, gecen sene denizli macında barosun kacırdıgı penaltı bizi ne hallere dusurmustu hatırlayın. bence takımda iyi bir penaltıcı varsa penaltıyı o kullanmalı. o mac 3-1 olmasaydı 2-2 ye de gelebilirdi ne olacagı belli olmaz, bence ne olursa olsun ciddiyeti elden bırakmamak lazım cocuk oyuncagı degil bu.

Kocaeli maçı demek istedin sanırım :)

Arkadaşın dediklerine katılıyorum.Daha dakika 70 nereye kazanmışız mı hele ki skor 2-1 iken ? Kaçırsa penaltıyı ne olacak sıkıntı devam edecek yine.Rakip moral kazanacak iyice zorlaşacak maç.Bu takımın penaltıcıları kimlerse onlar atacak eğer ki fark olmuş ve de dışardan komut geldiyse başka bir oyuncu kullanabilir tabi ki penaltıyı.Ancak durum 2-1 ve uzun bir süre var maçta.Böyle riskli olaylara girmeye gerek yok.

Keita dün çok iyi performans gösterdi.Her pozisyonda dikine gitmeyi kafasına koyan ender oyunculardan birisi.Bugün manchester united-birmingham maçını izledim 15 milyon pound'a Wigan'dan valencia diye bi adam almışlar.İzledim çok süratli bi adam değil çok yüksek teknik kapasiteye de sahip değil.Maçı izlerken dedim bizim Keita bundan daha iyi futbolcu.Belki saçma gelecektir ancak topu ayağına aldığında çok etkili olan bir oyuncu Keita.Çok spektakülar hareketler yada uzaktan goller atmıyor ancak bunları da yapabilse çok daha iyi yerlerde olabilirdi.İyi bir takviye yaptığımızı düşünüyorum.Avrupa liginde iyi bir performans gösterirse eğer verilen ücretten daha fazlasını kazanabiliriz keita'yı satarak.Umarım performansını daha da üst seviyeye çıkarır.Satmasak da olur :)

keita adam geçmek için ekstra birşey yapmıyor sanki, adamın doğasında var, çok normalmiş gibi adam geçiyor. bu transferde emeği geçenlere gerçekten büyük minnet borçluyuz.

Yattara stilinde ama ondan çok daha kaliteli bir oyuncumuz olurlar kendileri.

Dogru bir harekettı penaltıyı Kewell ın kullanması, sorun çıkmıycaktır bence penaltı konusunda penaltıyı kım yaptırdıysada o atıcak dıye bırsey olmamalı bu takımda

Eğer öyle düşünürsen penaltı yaptıran penaltısını atsın ;).

Bir takımın penaltıcısı vardır ve onu o atar .Büyük İhtimal bizim penaltıcımızda dün tribünde oturuyordu.O yüzden herkes ben kullanıcam diye ortalardaydı... Bir daha böyle birşey olacağını zannetmiyorum zaten...

Keita'nın penaltı atamadığını niye düşünüyorsun ki inşallah kuruntu yapmaz içinde,hassas duygusal bir adam olduğu belli ben yeni gelsem açık söylüyorum harika oynamışım penaltı yaptırmışım,topu elime aldığımda topu vermem kimseye,Kewell'ın pozisyonla alakası yok 2 penaltı atıp kral oluyor.Tamam basketbol değil bu yaptıran atsın ama ne bileyim bu adam gol sevinci yaşamalıydı neyse yol uzun Keita perşembe günü coşar tekrar.

O taklaları Kadıköy'de at Alex'in koştuğu tribüne doğru.Başka bir şey istemiyorum. :)

Keita'nın penaltı atamadığını niye düşünüyorsun ki inşallah kuruntu yapmaz içinde,hassas duygusal bir adam olduğu belli ben yeni gelsem açık söylüyorum harika oynamışım penaltı yaptırmışım,topu elime aldığımda topu vermem kimseye,Kewell'ın pozisyonla alakası yok 2 penaltı atıp kral oluyor.Tamam basketbol değil bu yaptıran atsın ama ne bileyim bu adam gol sevinci yaşamalıydı neyse yol uzun Keita perşembe günü coşar tekrar.

Kewell'in kral olması için iki penaltı atmasına gerek yok.

Yanlış anlamışssın yazdıklarımı...Keita'nın Penaltı atamadığı düşünmüyorum atar tabiki ama takımın penaltıcısı olur.Geçen sene Baros'du ve penaltı olduğunda kimse ben atıcam demiyordu...Elano kullanır bundan sonra bence penaltıları...

Yapma Allah aşkına bu kadar büyütmeye gerek yok Kewell kulandı attı nerde görülmüş penaltıda emeği geçenin attığı penaltı. Sadece otorite olmayan takımlarda senin dediğin olur ya da halı saha maçlarında.

Hakkatten Kewell dün büyük ayıp yaptı.Keita'nın pozisyonda büyük emeği vardı

Takımın penaltıcısı Kewell ise Kewellın atması doğrudur. Hatırlarsanız 2 sene önce Alex penaltıyı atacakken Kezman atmak istedi, topu aldı ve penaltıyı kaçırarak belkide şampiyonluğu kaybettiler.

Herşey bitti,şimdi ki derdimiz penaltı mı?:).

Ya arkadaşlar geçiniz gol oldu mu oldu Keita sorun yaptı mı hayır.Sanki Keita bir maç oynayıp gidecek.Daha ilerde çok goller çok penaltılar atar boşverin;).Bende Keita atsın isterdim ama KAPTAN Kewell dedi veya teknik ekip Kewell dedi Kewell attı uzatmaya hiç gerek yok bence ;).

Geri
Üst Alt