#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

Bizim mahallede ki İsmet'e çok benziyor yüzü saçları :D

Süper birisi ya bu adam,gün geçtikçe daha da sevgi duyuyorum bu adama

:ka21:#11 Keita

Video güzelmiş.Topu ayağına aldığında direk kaleye yönelmesini çok beğeniyorum,çok tehlikeli oluyor o zaman. :)

Çok iyi topcu Keita adam hem hızlı hem teknik İbrahimovic gibi uzun ve teknik

Bu sene ki en iyi transferimiz tartışmasız.Seneye Fransa'dan Keita'nın sol kanat versiyonunu almalıyız.

Bu ligde keitayi tek durdabilcek adam vardır oda ibrahim üzülmezdir(dalga geçmiyorum)

İspanya maçında sergio ramosa bile ezilmedi keitaya mı ezilcek, ibrahim üzülmez de teknik 0 filandır ama arkayı dönüp savunma yapma hareketi var her futbolcuyu deli eder, 10 yıl önceki barca maçında overmarsa neler yaptını bi hatırlayın :D

Şu an takıma biraz yabancı sadece kanadında oynuyor sorumluluk almıyor. Sezon ortalarına doğru takıma iyice alıştığı zaman neler yapacağını düşünmek beni heyecanlandırıyor.

Tek başına bir takım olabilir biraz daha özgürlük verilse. Hemen hemen her özelliği var. Güç, Hız, Teknik, Pas. Tek eksiği topsuz oyunda daha harekeli olması. Buda takıma uyum sağlayınca olacak. Çok büyük bir yetenek.

Bir de Ronaldinho'nun fake hareketine takılmış durumda her maç rakibi dumur ediyor :D :D

Bu ligde keitayi tek durdabilcek adam vardır oda ibrahim üzülmezdir(dalga geçmiyorum)

İspanya maçında sergio ramosa bile ezilmedi keitaya mı ezilcek, ibrahim üzülmez de teknik 0 filandır ama arkayı dönüp savunma yapma hareketi var her futbolcuyu deli eder, 10 yıl önceki barca maçında overmarsa neler yaptını bi hatırlayın :D

10 yıl önce:D Milli takım başka Lig başka:D Birde sergio ramos defansın sağ beki Keita sağ açık yani arada teknik farkı var iki futbolcunun Sabride bindirirse sağ kanattan İ.Üzülmezin kafası karışır..:D

muhtesem bır oyuncu, atağada çıkıyor, defansada yardım edıyor, asıste yapıyor, golde atıyor...

i love you keita

Geri
Üst Alt