#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

Bu sene Keita hayatının futbolunu oynayacak çünkü Dünya Kupası 2010 da oynamak her futbolcunun hayalidir ve GS ile açılan sayfa sayesinde ilk 11 deki yerini kapan Kader Keita mız sezon boyu kendine iyi bakıp mükemmel oynayıp tüm dünyanın bekledği bu turnuvada yer almak isteyecek. ve bizi de coşturacaktır...

Allah nazardan saklasın. Başarıları daim olsun.

Katılyorum. Sanki takımı sahipleenmiş "burda kendimi tekrar kanıtlıycam görürsünüz" dergibi bir hali var. Hırslı baya.

macin özeti yokmu hic biryerde nasil cakmis görmek istiyorum?

Ayağına top çok yakışıyor aslanımın..

Varya...

Haldun Üstünel bu adami bulup bize getirdigine cok mutluyum.

Dogrusunu söylemek gerekirse.Keitayi alacagimiza hic ihtimal vermiyodum,hatta aldigimizda bile,bunumu aldik diye biraz kiziyodum,cünkü daha iyisini bekliyodum.

Babel ,Dos Santosu bekliyoduk.

Ama ilk 3-4 mactan sonra anladimki Haldun Baba bu isi biliyo.Keita Babeldende iyi,Dos Santostanda iyi.

Adam istedigi gibi herkeze calim atiyo.

Türkiyede vücüdün güclü olmasi lazim desen,adaminki cok güclü.

Sürat desen var.

Sut desen var.

Tek eksigi cok calim atmasi,ama onuda ben eksik olarak görmüyom,cünkü adam calim atmasini biliyo.Calim atarken takima katkida bulunuyo 2-3 adam eksiltiyo,topuda hic kaybetmiyo.

Asik oldum biraz Keitaya:D

Ardayada Asigim:D

Kewellada:D

Bana bi haller oluyo:p

Keita geldiğinde çoğu kişi burun kıvırdı,Elano'dan daha büyük bir transfer kanımca Keita'nın Türkiye'ye gelmesi kolay iş değil gerçekten kutlamak gerek Haldun Üstünel'i.

keita gün geçtikçe bitirici vuruşlarında da gelişme kaydediyor, lyon da oynadığı 55 maçta 5 gol atmıştı, bize geldi daha kaç maç oldu kaç gol attı herşey ortada...

zaten bu adam hızına ve tekniğine bitiricilikte eklerse sene sonu tutamayız takımda...

Formda bir Keıta Chelseade Kalounun yada Malaoudanın yerine oynarsa İnanın

sırıtmaz Teşekkürler Haldun

Dünya kupasından sonra yüksek teklifler sonrası elimizde tutamayabiliriz:)

Oynadığımız lig maçlarında yalnız kalıyor ona rağmen performansı mükemmel.

Arda ne kadar forvet arkası oynasada hala eski alışkanlığı olsa gerek sola yakın oynuyor ve sol kanat oyuncusuyla daha çok ver-kaça girip pas alışverişi yapıyor.

Keita ya gerekli desteği verse Keita şimdiye 10 gol 10 asist yapmıştı:)Ve Nondayla mükemmel uyum içindeler...

Keita Nonda'yı abisi gibi görüyor zaten. GSTV'de izliyorum aynı dili konuşmalarından ziyade Nonda'nın ona yaklaşımı abi-kardeş ilişkisi gibi idmanlarda uçakta vs. görüyorum. :)

Dünya kupasından sonra yüksek teklifler sonrası elimizde tutamayabiliriz:)

Neden tutamiyoruz??

Galatasaray gibi buyuk bir camiadan kendisi ayrilmak istemez herhalde.

Seneye'de kesin %99 CL oynayacak Galatasaray.

Onun icin yønetim Keita'yi kolay kolay birakacagini hic zannetmiyorum.

Derbide karşısında kim oynayacak çok merak ediyorum.İbo oynarsa hızına yetişemez.İsmail oynarsa daha genç yer onu 2 kişi mi tutacaklar bilmem:D

Geri
Üst Alt