Serhat TOSUN
Sarı Üye
- 24 Ocak 2009
- 717
- 0
- 1.286
Cevap: #11 Abdul Kader Keita
Bazı pozisyonlarda çok bencildi ama harika oynadı
Bazı pozisyonlarda çok bencildi ama harika oynadı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne gol attirdi bee.
Arkadaşım takımın iki haftadır attığı gollerin %75'inde Keita imzası var. Sen hangi Keita'yı seyrettin de görmedin???
şaka yapıyorsun galiba? kasımpaşa maçındaki nondaya yaptığı asisti de mi görmedin..? yoksa yine dünkü maçta nondaya attığı yerden sert pası da mı görmedin? adrese teslim ortalarını da görmedim diyorsun yani..helal olsun..senin mantığın işte..hıncalcılık oynamaya devam et..
tabi ki benim mantığım..hıncalcılıkla ilgisi de yok hani, klasik taraftar mantığı işler iyi giderken sorun olmaz hiçbir zaman, ilk puan kaybında başladı eleştiriler ki biraz daha devam etsin bu kısır futbol o zaman daha net anlaşılır demek istediklerim..
Kasımpaşa maçındaki pasına inan çok şaşırdım bu kadar yaratıcı bi pas beklemiyodum hani Keitadan, aferin dedim..
pek adrese teslim ortasını görmedim açıkçası, Nondaya attığı pasda Nondaya gitmiyodu hani önündeki adama gidiyodu onun mallığıyla gol attık çok şükür..
görünen köy kılavuz istemez, pas yüzdesi çook düşük Keitanın geliştirmesi lazım demek istediğim bu, ha bu taraftarlar için önemlimi kesinlikle hayır, 1 sene attığı ve atacağı çalımlarla takdir kazanması çok kolay Türkiyede..
ben maçı izleyerek konuşuyorum sen istatistik vererek..
görünen köy kılavuz istemez, pas yüzdesi çook düşük Keitanın geliştirmesi lazım demek istediğim bu, ha bu taraftarlar için önemlimi kesinlikle hayır, 1 sene attığı ve atacağı çalımlarla takdir kazanması çok kolay Türkiyede..
Keita o maçta otoban yaptı o kanatı golün pasınıda verdi napsın daha takımda onun kadar çabalıyan kaç kişi vardı ? gelmiş bide laf yapıyorsun