#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

Gözüne madde atıldı.Bunu gözlemciye verdiği için sarı gördü.Bu sinirler altında o yumruğu atması normal ama şuna %100 eminimki kırmızı olmasaydı o maçın 2-4e kadar yolu vardı.(bu arada bu yorumum Fener'in yıllarca Kadıköy'de nasıl maç kazandığının göstergesidir.)

Sana yabancı madde atıp sen yerde acı içinde kıvranırken OH OH diye bağıran fener taraftarını Allah bildiği gibi yapsın

mac oncesi olanlari gormemistim keita carlosa yumruk atinca cok sinirlendim keita atilmasaydi beraberligi yakalabilirdik ama mactan sonra youtube den mac oncesini izledim bilica ve baroni ardaya vuruyor aydini yitekliyorlar sonra dusundum oh keita iyi yapmis dedim belki keita 3 4 mac ceza alacak ama kim olsa orda oyle bi tepkiyi verirdi

Keita'da desteği hakediyor,duygusal bir oyuncu eleştirdik yeterli diye düşünüyorum,onsuz G.Saray'ın seyir zevki azalıyor oda bu yaptığını sahada affettirecektir...

Bence çok canı yandığı için öyle bir hareket yaptı 2.si olmaz bunun affedilmesi lazım

Carlosun keitaya yaptigi hareket asil 3 mac, oyuncuyu provoke ediyor keske gözü ciksaydi Carlosun, zaten doktoru tam top, toplar takimi, tiplerinden belli, guiza, kazim, topuz, emre, volkan

Aslında attığı yumruktan sonra çok iyi oldu demiştim ama Carlos'un yerde tedaviye yapan adamı gülerek öptüğünü görünce keşke biraz daha sert vursaydın dedim.

Ama adamın kanında var hırs mücadele. Artık gözümde tam bir Galatasaray'lı oldu (vurmasından dolayı değil kesinlikle). Gözünü fena halde acıttı gelen madde. Çok kıvrandı yerde, çok sinirlendi gitti gözlemciye verdi birde sarı kart yedi. Olanlar oldu sonra en sonunda tam adam geçecekken Carlos adamı tuttu yarım saat bırakmadı sarıldı Keita'da patladı sonunda yumruk attı Carlos'a.

Yaptığı ayıplanabilir, ama o atmosferde o hırsta Carlos'un yaptığı hareket hareket değildi gerçekten, birde Keita'ya yapılanlar var zaten Keita patladı. Bende olsam çok çok sinirlenirdim.

Ama o mücadele o hırs muhteşemdi gerçekten sonunda patladı 3 maç ceza felan filan olabilir ama olsun. Şuana kadar o kadar maç yaptı, 1 tanesinde salıvermedi kendini. Belki formsuz olabilir 1-2 maçta ama o kadar yani o kadar maçtan sadece 1-2 maçta etkisiz belki diyebilirsiniz.

Olağanüstü birisi. Galatasaray'a gelmiş en iyi yabancılardan biri kesinlikle. Taraftarın gönlünede yerleşti sanıyorum. Birde Ali Sami Yen'deki Fenerbahçe maçında şov yapıp gol atarsa iş bitti demektir :D Şahsen benim unutamayacağım futbolculardan oldu şuan bile.......

Maalesef maçta atılan pet şişe Galatasaray tribünlerinden atılmış kendisine..Bu nasıl iştir nasıl taraftarlıktır anlamak mümkün değil..Ordaki kendini bilmez taraftarımıza orada bulunanlardan nasıl kimse bir şey demez bir şey yapmaz onu da anlamıyorum..Şimdi ceza almak istemiyorum düşündüklerimi yazıp...!!

https://www.mediafire.com/download.php?gwh2jwmymmz

burayi herkes izlesin süper ya

keita yumruk attikdan sonra yerde kalan carlosu doktor öpüyor

Login | Facebook

:allecto: :allecto: :allecto: :allecto: :allecto: :allecto: :allecto:

1z5nq81.jpg

bunlarin hepsi ayni :D :D :D

Keita çok kanım ısındı bu adama ya

Vallaha Keitasiz maclarimiz cok zevksiz oluyor , simdiden özledim daha 2-3 mac onsuz oynayacaz iyimi...

Aynen,keita'siz maclar zor gececek,zevksiz ayni zamanda,bir an once takima donsun,

Baros,Kewell,Keita,Arda...

Eyvah eyvah :o

Baroş yok keita yok kaldık Aydınla,nondaya aradaki farka bakarmısınız.

Dün çok keyifsizdi maçı kafaya çok takmış.

Sivas maçını da kazanırız onsuz. Diyarbakır deplasmanında da onsuz zorlanmayacağımızı düşünüyorum. Bu arada Elano kaç maç ceza almış

Geri
Üst Alt